...токо не пампушки с чесноком, я вас умоляю ....
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...токо не пампушки с чесноком, я вас умоляю ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
...удивительно, но украинцы больше любят американцев, у которых культура приготовления пищи и застолья не то что утеряна - её не было в принципе ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
знаете- а вот мне- плевать на национальность...
среди друзей и армяне, и- азербайджанцы, грузины, евреи, русские, украинцы, белорусы, прибалты,... даже цыгане- кумовья(у 1 брата я сына крестил, у второго- супруга) нет плохой национальности- есть негодные люди... и мне искренне жаль, вплоть- до сочуствия тех людей, для которых национальность человека играет решающую роль
У Дніпропетровську дійсно дуже багато росіян, або хохлів з російським менталітетом, нажаль. Щоб у цьому переконатися - достатньо звернути увагу на кількість сміття на вулицях, п"яне тупориле бикуюче бидло, водіїв-хамів - одразу бачиш усю суть русскаго міра. У Тернополі або у Львові ви такого не побачите. Але є надія що все-таки через декілька поколінь усі ці ісконнікі-ватнікі таки зійдуть на лайно, і Україна почне викарабкуватись з цієї смердючої помийної ями, що з пафосом називається "РУЗКЄ МІР" і стане нарешті повноцінною європейською країною. Головне щоб Россія відчепилася від нас раз і на завжди.
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks