Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 3, показано з 1 по 3.

Тема: Школа "Лингва" на Соколе

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    14 588

Типово Школа "Лингва" на Соколе

Знаю, что повторяю тему, но там народ молчит. Очень нужны отзывы об этой школе людей у кого там сейчас реально учаться дети. Мой ребенок ходит в первый класс в неплохую, по отзывам, школу. Но все подводные камни начали вылазить еще в сентябре. Не хочу выносить весь сор из избы, но своего ребенка я хочу оттуда забрать. Речь идет о школе №9. Лингва почему-то покорила меня в прошлом году когда я присматривалась, но потом послушав "добрых" людей, решила, что "девятка" сильнее. Да, может учителя там и сильные, но родители, организация, склоки и т.д. бьет все самые плохие рекорды.
    ОТЗОВИТЕСЬ!!! Можно писать в личку.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Моя донька ходила в Лінгву в дитсадок, в перший клас і от ходимо в другий. Які саме відгуки вас цікавлять? За ці кілька ркоів багато чого вже знаю*-)
    Школа досить сильна, вчителі теж. Мінус - невелика кількість дітей, особливо в деяких класах. Але в першому класі, здається, семеро.
    З наступного навчального ркоу з Сокола планують перебратися в ленінський район...

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    14 588

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Моя донька ходила в Лінгву в дитсадок, в перший клас і от ходимо в другий. Які саме відгуки вас цікавлять? За ці кілька ркоів багато чого вже знаю*-)
    Школа досить сильна, вчителі теж. Мінус - невелика кількість дітей, особливо в деяких класах. Але в першому класі, здається, семеро.
    З наступного навчального ркоу з Сокола планують перебратися в ленінський район...
    Я написала вам в ЛС

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті