Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
по-російськи можна говорити "на Україну..." і це буде граматично правильно.
По відношенню до території "на..." буде правильно, а по відношенню до країни - "в...". Ви мене тільки російській не вчіть. Стосовно України "на ..." говорять виключно ті, хто відверто ненавидить це державне утворення або бачить його у складі більшого державного утворення на правах території. Ось такі люди й говорять "на...". Їм нічого не доведешь. Україна як держава їм як кістка у горлі.
Востаннє редагував ALNA: 25.02.2008 о 18:17
Doomed to dam the rift
Across the shifting abyss
With her body and it’s gift
My filthy little secret
Уявити важко, але це факт. Сидить тут на форумі, говорить стільки неприємних речей про Україну і навіть не прагне стати її громадянином. Виходить його родичі, що, як він каже, тут живуть, страшенно ненавидять країну, в якій живуть.
Я ніколи не любив людей, у яких скрізь життя валізний настрій.
Doomed to dam the rift
My filthy little secret
ПА-НО-Й-Я-Я-Я, уважаемый к врачу не хотите сходить, попьёте таблеточки и сразу меньше тех кто ненавидит вас станет меньше, ни один россиянин из моих знакомых которые говорят НА и представить себе таких не может за что откровенно ненавидеть ему Украину как государство, а говорят они и НА и В кто как привык, и россиянам и нах не впала Украина в их составе вы то хоть общались с ними, можед одного двух встретили приболевших "остроненавидящих" и то я сомневаюсь что вы лично слышали от когото из россии(кроме как по ТВ) а б острой ненависти к ураине и желании присоединить нас, НЕ НУЖНЫ МЫ РОССИИ примите это и смиритесь. никто не видит нас там своей частью(исключения конечно есть, как и у нас в принципе нациков империалистов хватает), да только в Украине намного больше тех кто видит себя частью россии чем в самой Россиию. вы зайдите на любой российский форум сколько там тем про Украину увидите одну и то уже много, а у нас что не тема то Россия, да без врага тяжело оправдать свою ничтожность к томуже в болшинстве своём выдумманую, так ведь легче.на ..." говорять виключно ті, хто відверто ненавидить це державне утворення або бачить його у складі більшого державного утворення на правах території Ось такі люди й говорять "на...". Їм нічого не доведешь. Україна як держава їм як кістка у горлі.
Це у Вас типова реакція. Ну нам не треба вживати заходів, якими Ви звикли лікуватися. Називати хворими всіх тих, я кого інша думка, то і є звичайна паранойя, яку Ви навіть правильно писати не вивчили. А що, мій випад у бік Мардіка Вас так зачепив? І у кого після цього паранойя? Зважено бесіду не навчилися вести? Чи Ваші пігулки Вам не допомагають і Ви їх пропонуєте іншим? Нечемно це.
Хм,... та Ви росіянин? Тоді виникають 2 питання: якого біса Вам цей форум, адже це не україноросійський форум, і по-друге, якщо Ви не росіянин, то звідки Ви знаєте на який х... впала Україна росіянам. Розберіться.
А в принципі Ви праві, ніхто там...зі звичайних росіян нас не ненавидить. Більшість росіян (борони боже,... не москічей), з якими мені доводилося зустрічатися ( з 2000 року мені у Росії доводилося бути у родичів разів 5), погоджуються з правильністю "в..." стосовно іншої країни. "На ... " говорять здебільшого люди похилого або зрілого віку використовуючи стару звичку радянських часів.
Doomed to dam the rift
My filthy little secret
Да,вы спросили про заполнение деклараций.. Я ответил,что не заполняю ни одного документа при въезде и выезде из страны..
Где тут неприятные вещи про Украину???Сидить тут на форумі, говорить стільки неприємних речей про Україну і навіть не прагне стати її громадянином. Виходить його родичі, що, як він каже, тут живуть, страшенно ненавидять країну, в якій живуть.
О настроении и мнении родных о стране мне неизвестно,ла и,откровенно говоря,пофигу.. Я в Душу никому не лезу..
зы: Да,я не собираюсь становиться гражданимом Украины,а что тут плохого???
Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:50
Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:51
Doomed to dam the rift
My filthy little secret
Сила звички очевидна. Настальгія за раданським союзом у росіян зашкалює у порівнянні з українськими ностальгістами. Ось вони і виправдовуються граматичними вигадками про правильність "на...", а не "в...".
А Ваше "...а я буду ..." просто нагадує на аргументовану відповідь випад баби-Яги з відомого мультика "А баба-Яга протів..."
Doomed to dam the rift
My filthy little secret
Не перекручивай сам.. Он спросил,что пишут в этих документах.. Я ответил,что не знаю.. Всё!!!
Если-бы да кабы тут не срабатывает..
Это ты мне повесил ярлык неуважительного отношения к Украине.. Только потому,что я не собираюсь разделять некоторые из твоих взглядов..Ну якщо ВИ про Україну знаєте не від Ваших Дніпропетровських родичів,то звідки у Вас таке зневажливе ставлення до України?
Примитив с твоей стороны.. "Не так думает--не уважает.."
Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:52
Doomed to dam the rift
My filthy little secret
уважаемый я уважаю ваше иншэ мнение но ваше утверждение что ВСЕ кто говорят НАНазивати хворими всіх тих, я кого інша думкапараноидально и "иншим" мнением тут не особо пахнет на основании чего вы делаете подобные утверждения? что вам даёт право утверждать "говорять виключно ті, " скольких россиян вы опросили на эту тему чтобы не просто сделать вывод и сказать не мнение а подать это как утверждение, и а такимговорять виключно ті, хто відверто ненавидить це державне утворення або бачить його у складі більшого державного утворення на правах території
и утверждениями без предсловия вроде "я думаю" бросатся не совсем уравновешенные люди, однако я вас больным НЕ НАЗЫВАЛ, сходить к врачу предложил это да, проверится не мешает не кому, и полезно бывает всем витаминчики попить))).
вы это всерьёз? я не писал о параное(параноя)? вы ещё слово медвед правильно поучите писать)яку Ви навіть правильно писати не вивчили.нисколько, я даже не совсем понял о каком выпаде вы говорите, вы просто смешны(вссс-е-е-е нассс не навидять).А що, мій випад у бік Мардіка Вас так зачепив?
нет а что?говорю В..)Хм,... та Ви росіянин?
будучи украинцем мне ничто не мешает общатся с россиянами наверное в отличии от вас., якщо Ви не росіянин, то звідки Ви знаєте на який х... впала Україна росіянам.
это вы наверное разберитесь с собой ато одно потом другоеговорять виключно ті, хтоА в принципі Ви праві, ніхто там...зі звичайних росіян нас не ненавидить.відверто ненавидить це державне утворення абоя выдержанно помоему с вами беседую, я высказал своё мнение по поводу вашего утверждения, я вас между прочим параноиком не называл, не стоит брать всё на свой счёт, вы наверное слишком ранимый?))я ж вам про таблетки не спроста говорил, есть много полезных лекарств)вдруг помогут разобратся все россияне нас ненавидет или всётаки нет.а во вы сразу перешли на личность и выдержанности вам не заниматьЗважено бесіду не навчилися вести?Ну нам не треба вживати заходів, якими Ви звикли лікуватисяещёраз я вас БОЛьНЫМ НЕ НАЗЫВАЛ! не стоит выдумывать если вы лёгкий сарказм по поводу вашего утверждения(не мнения) так воспринимаете близко, я буду с вами осторожен))) и посмею ещё раз напомнить о валерианке НЕТ я не говорю что ВАМ НАДО её пить!))Називати хворими всіх тих, я кого інша думка, то і є звичайна паранойя,
сколько раз не спрашивал россиян восновном они вообше не понимают в чём проблема и даже не сами не замечают как они говорят на или в, тем немения даже в мыслях не допускают Украину иначе как суверенное государство, это высосаная из пальца проблемма дабы поддержать тот миф как Россия нас ненавидит и хочет к себе присоединить.
Я бачу у нас, за Вами, Серьожа, порозуміння немає, тому що Ви почали звисока коментувати і не припиняєте. Прочитавши Ваш опус, де Ви на кожний мій коментар написали купу жовчі, я прийшов до висновку, що Вас переконати не можна ні в чому.
Я згоден погодитись з речами, які носіть суперечливий характер, але я не хочу тут цитувати Вас. Це марно.
Doomed to dam the rift
My filthy little secret
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks