Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 4 з 18 ПершаПерша 1234567891011121314 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 352, показано з 61 по 80.

Тема: Так "В" или "На"?

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово № 10697

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    Потому что Вы гражданин Украины, постоянно проживающий за границей
    Ну,если-бы всё было так просто.я-б сразу объяснил..
    Но причина в другом..

ЗЫ: никогда не был гражданином Украины и,представьте,не собираюсь им быть!!!

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від Ники Переглянути допис
    Если мы говорим о русском языке, то по-русски правильно будет "на Украину" (а не "в Украину"), независимо от того, что думают по этому поводу украинцы, жители Украины и украинское правительство.
    http://www.gramota.ru/spravka/buro/s...F0%E0%E8%ED%F3

Никакими нормативными правилами это не регулируется, сочетаемость предлога "на" и существительного "Украина" обусловлена исключительно традицией.
    а назвіть які ще країни світу пов"язані з прийменником "на..."?
    Востаннє редагував ALNA: 25.02.2008 о 18:15
    http://www.ukraine-nato.gov.ua/data/upload/publication/nato/ua/2598/nato_banner_anim.gif
    Doomed to dam the rift
    Across the shifting abyss
    With her body and it’s gift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від Мардик Геворкян (Дюк ст.) Переглянути допис
    Я на въезде НЕ оформляю документы..
    На выезде,кстати,тоже..
    Только не спрашивай что да как--очень долго объяснять..
    Це що, начебто викрутився? Ну не віхляйте від відповіді. Самі ж знаєте про що я запитую.
    http://www.ukraine-nato.gov.ua/data/upload/publication/nato/ua/2598/nato_banner_anim.gif
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Ты говоришь на Украинском---говори согласно правилам украинского,я говорю на русском--и буду говорить согласно правилам и/или устоявшимся стилистическим оборотам речи..

"На Израиль" нельзя сказать ни на мове,ни на русском..
    Так что--зашибись..
    по-російськи можна говорити "на Україну..." і це буде граматично правильно.
    По відношенню до території "на..." буде правильно, а по відношенню до країни - "в...". Ви мене тільки російській не вчіть. Стосовно України "на ..." говорять виключно ті, хто відверто ненавидить це державне утворення або бачить його у складі більшого державного утворення на правах території. Ось такі люди й говорять "на...". Їм нічого не доведешь. Україна як держава їм як кістка у горлі.
    Востаннє редагував ALNA: 25.02.2008 о 18:17
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Ну,если-бы всё было так просто.я-б сразу объяснил..
    Но причина в другом..

ЗЫ: никогда не был гражданином Украины и,представьте,не собираюсь им быть!!!
    Уявити важко, але це факт. Сидить тут на форумі, говорить стільки неприємних речей про Україну і навіть не прагне стати її громадянином. Виходить його родичі, що, як він каже, тут живуть, страшенно ненавидять країну, в якій живуть.
    Я ніколи не любив людей, у яких скрізь життя валізний настрій.
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

на ..." говорять виключно ті, хто відверто ненавидить це державне утворення або бачить його у складі більшого державного утворення на правах території Ось такі люди й говорять "на...". Їм нічого не доведешь. Україна як держава їм як кістка у горлі.
    ПА-НО-Й-Я-Я-Я, уважаемый к врачу не хотите сходить, попьёте таблеточки и сразу меньше тех кто ненавидит вас станет меньше, ни один россиянин из моих знакомых которые говорят НА и представить себе таких не может за что откровенно ненавидеть ему Украину как государство, а говорят они и НА и В кто как привык, и россиянам и нах не впала Украина в их составе вы то хоть общались с ними, можед одного двух встретили приболевших "остроненавидящих" и то я сомневаюсь что вы лично слышали от когото из россии(кроме как по ТВ) а б острой ненависти к ураине и желании присоединить нас, НЕ НУЖНЫ МЫ РОССИИ примите это и смиритесь. никто не видит нас там своей частью(исключения конечно есть, как и у нас в принципе нациков империалистов хватает), да только в Украине намного больше тех кто видит себя частью россии чем в самой Россиию. вы зайдите на любой российский форум сколько там тем про Украину увидите одну и то уже много, а у нас что не тема то Россия, да без врага тяжело оправдать свою ничтожность к томуже в болшинстве своём выдумманую, так ведь легче.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Цитата Допис від Sergey B. Переглянути допис
    ПА-НО-Й-Я-Я-Я, уважаемый к врачу не хотите сходить, попьёте таблеточки и сразу меньше тех кто ненавидит вас станет меньше, ни один россиянин из моих знакомых которые говорят НА и представить себе таких не может за что откровенно ненавидеть ему Украину как государство, а говорят они и НА и В кто как привык, и россиянам и нах не впала Украина в их составе вы то хоть общались с ними, можед одного двух встретили приболевших "остроненавидящих" и то я сомневаюсь что вы лично слышали от когото из россии(кроме как по ТВ) а б острой ненависти к ураине и желании присоединить нас, НЕ НУЖНЫ МЫ РОССИИ примите это и смиритесь. никто не видит нас там своей частью(исключения конечно есть, как и у нас в принципе нациков империалистов хватает), да только в Украине намного больше тех кто видит себя частью россии чем в самой Россиию. вы зайдите на любой российский форум сколько там тем про Украину увидите одну и то уже много, а у нас что не тема то Россия, да без врага тяжело оправдать свою ничтожность к томуже в болшинстве своём выдумманую, так ведь легче.
    Це у Вас типова реакція. Ну нам не треба вживати заходів, якими Ви звикли лікуватися. Називати хворими всіх тих, я кого інша думка, то і є звичайна паранойя, яку Ви навіть правильно писати не вивчили. А що, мій випад у бік Мардіка Вас так зачепив? І у кого після цього паранойя? Зважено бесіду не навчилися вести? Чи Ваші пігулки Вам не допомагають і Ви їх пропонуєте іншим? Нечемно це.
    Хм,... та Ви росіянин? Тоді виникають 2 питання: якого біса Вам цей форум, адже це не україноросійський форум, і по-друге, якщо Ви не росіянин, то звідки Ви знаєте на який х... впала Україна росіянам. Розберіться.

А в принципі Ви праві, ніхто там...зі звичайних росіян нас не ненавидить. Більшість росіян (борони боже,... не москічей), з якими мені доводилося зустрічатися ( з 2000 року мені у Росії доводилося бути у родичів разів 5), погоджуються з правильністю "в..." стосовно іншої країни. "На ... " говорять здебільшого люди похилого або зрілого віку використовуючи стару звичку радянських часів.
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово № 10704

Цитата Допис від ALNA Переглянути допис
    Це що, начебто викрутився? Ну не віхляйте від відповіді. Самі ж знаєте про що я запитую.
    Да,вы спросили про заполнение деклараций.. Я ответил,что не заполняю ни одного документа при въезде и выезде из страны..
    Сидить тут на форумі, говорить стільки неприємних речей про Україну і навіть не прагне стати її громадянином. Виходить його родичі, що, як він каже, тут живуть, страшенно ненавидять країну, в якій живуть.
    Где тут неприятные вещи про Украину???
    О настроении и мнении родных о стране мне неизвестно,ла и,откровенно говоря,пофигу.. Я в Душу никому не лезу..

зы: Да,я не собираюсь становиться гражданимом Украины,а что тут плохого???
    Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:50

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово № 10705

Стосовно України "на ..." говорять виключно ті, хто відверто ненавидить це державне утворення або бачить його у складі більшого державного утворення на правах території. Ось такі люди й говорять "на...". Їм нічого не доведешь. Україна як держава їм як кістка у горлі.
    Вот вы ярлык и прицепили..
    А о "силе привычки" не написали..

ЗЫ: мне.откровенно говоря,абсолютно пофиг в каком состоянии будет находиться Украина--в составе-ли России,самостоятельная,тощо..
    Я всегда говорил,говорю и буду говорить "на"..
    Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:51

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Да,вы спросили про заполнение деклараций.. Я ответил,что не заполняю ни одного документа при въезде и выезде из страны..

Где тут неприятные вещи про Украину???
    О настроении и мнении родных о стране мне неизвестно,ла и,откровенно говоря,пофигу.. Я в Душу никому не лезу..

зы: Да,я не собираюсь становиться гражданимом Украины,а что тут плохого???
    Не перекручуйте. Вам наведено приклад, коли б Ви заповнювали митні документи.

Ну якщо ВИ про Україну знаєте не від Ваших Дніпропетровських родичів, то звідки у Вас таке зневажливе ставлення до України?
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Вот вы ярлык и прицепили..
    А о "силе привычки" не написали..

ЗЫ: мне.откровенно говоря,абсолютно пофиг в каком состоянии будет находиться Украина--в составе-ли России,самостоятельная,тощо..
    Я всегда говорил,говорю и буду говорить "на"..
    Сила звички очевидна. Настальгія за раданським союзом у росіян зашкалює у порівнянні з українськими ностальгістами. Ось вони і виправдовуються граматичними вигадками про правильність "на...", а не "в...".

А Ваше "...а я буду ..." просто нагадує на аргументовану відповідь випад баби-Яги з відомого мультика "А баба-Яга протів..."
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово № 10714

Не перекручуйте. Вам наведено приклад, коли б Ви заповнювали митні документи.
    Не перекручивай сам.. Он спросил,что пишут в этих документах.. Я ответил,что не знаю.. Всё!!!
    Если-бы да кабы тут не срабатывает..
    Ну якщо ВИ про Україну знаєте не від Ваших Дніпропетровських родичів,то звідки у Вас таке зневажливе ставлення до України?
    Это ты мне повесил ярлык неуважительного отношения к Украине.. Только потому,что я не собираюсь разделять некоторые из твоих взглядов..
    Примитив с твоей стороны.. "Не так думает--не уважает.."
    Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:52

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово № 10715

Сила звички очевидна. Настальгія за раданським союзом у росіян зашкалює у порівнянні з українськими ностальгістами. Ось вони і виправдовуються граматичними вигадками про правильність "на...", а не "в...".
    Не баись.. Я не ностальгирую по советским часам,хотя-бы потому,что мне чужд коммунизм и социализм..
    Так что твоя версия--это ТОЛЬКО ТВОЯ версия..
    Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:53

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Не перекручивай сам.. Он спросил,что пишут в этих документах.. Я ответил,что не знаю.. Всё!!!
    Если-бы да кабы тут не срабатывает..

Это ты мне повесил ярлык неуважительного отношения к Украине.. Только потому,что я не собираюсь разделять некоторые из твоих взглядов..
    Примитив с твоей стороны.. "Не так думает--не уважает.."
    Мені дивна Ваше ставлення, що Ви тут на нашому форумі пафосно говорите речі про країну на яку Вам начхати. У Вас на ізраїльському форумі я не приходжу і не говорю про недоречність певних ізраїльських речей, які стосуються мови, культури і державності.
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Не баись.. Я не ностальгирую по советским часам,хотя-бы потому,что мне чужд коммунизм и социализм..
    Так что твоя версия--это ТОЛЬКО ТВОЯ версия..
    не ностальгуєте? та не пустуйте...
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

Називати хворими всіх тих, я кого інша думка
    уважаемый я уважаю ваше иншэ мнение но ваше утверждение что ВСЕ кто говорят НА
    говорять виключно ті, хто відверто ненавидить це державне утворення або бачить його у складі більшого державного утворення на правах території
    параноидально и "иншим" мнением тут не особо пахнет на основании чего вы делаете подобные утверждения? что вам даёт право утверждать "говорять виключно ті, " скольких россиян вы опросили на эту тему чтобы не просто сделать вывод и сказать не мнение а подать это как утверждение, и а таким
    и утверждениями без предсловия вроде "я думаю" бросатся не совсем уравновешенные люди, однако я вас больным НЕ НАЗЫВАЛ, сходить к врачу предложил это да, проверится не мешает не кому, и полезно бывает всем витаминчики попить))).
    яку Ви навіть правильно писати не вивчили.
    вы это всерьёз? я не писал о параное(параноя)? вы ещё слово медвед правильно поучите писать)
    А що, мій випад у бік Мардіка Вас так зачепив?
    нисколько, я даже не совсем понял о каком выпаде вы говорите, вы просто смешны(вссс-е-е-е нассс не навидять).
    Хм,... та Ви росіянин?
    нет а что?говорю В..)
    , якщо Ви не росіянин, то звідки Ви знаєте на який х... впала Україна росіянам.
    будучи украинцем мне ничто не мешает общатся с россиянами наверное в отличии от вас.
    А в принципі Ви праві, ніхто там...зі звичайних росіян нас не ненавидить.
    это вы наверное разберитесь с собой ато одно потом другоеговорять виключно ті, хто
    відверто ненавидить це державне утворення або
    Зважено бесіду не навчилися вести?
    я выдержанно помоему с вами беседую, я высказал своё мнение по поводу вашего утверждения, я вас между прочим параноиком не называл, не стоит брать всё на свой счёт, вы наверное слишком ранимый?))я ж вам про таблетки не спроста говорил, есть много полезных лекарств)вдруг помогут разобратся все россияне нас ненавидет или всётаки нет.а во вы сразу перешли на личность и выдержанности вам не занимать
    Ну нам не треба вживати заходів, якими Ви звикли лікуватися
    Називати хворими всіх тих, я кого інша думка, то і є звичайна паранойя,
    ещёраз я вас БОЛьНЫМ НЕ НАЗЫВАЛ! не стоит выдумывать если вы лёгкий сарказм по поводу вашего утверждения(не мнения) так воспринимаете близко, я буду с вами осторожен))) и посмею ещё раз напомнить о валерианке НЕТ я не говорю что ВАМ НАДО её пить!))

сколько раз не спрашивал россиян восновном они вообше не понимают в чём проблема и даже не сами не замечают как они говорят на или в, тем немения даже в мыслях не допускают Украину иначе как суверенное государство, это высосаная из пальца проблемма дабы поддержать тот миф как Россия нас ненавидит и хочет к себе присоединить.

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово № 10716

Мені дивна Ваше ставлення, що Ви тут на нашому форумі пафосно говорите речі про країну на яку Вам начхати. У Вас на ізраїльському форумі я не приходжу і не говорю про недоречність певних ізраїльських речей, які стосуються мови, культури і державності.
    Где ты увидел "недоречнiсть певних украiнських речей" в том,что на русском говорят "на Украину"???

зы: Шаломэнькы булы на любой из израильских форумов..
    Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:54

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово № 10717

не ностальгуєте? та не пустуйте...
    Прикинь,абсолютно нет!!!
    Как-бы тебе ни хотелось прилепить всем инакомыслящим тот или иной ярлык..
    Востаннє редагував Мардик Геворкян (Дюк ст.): 28.02.2008 о 09:56

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Я бачу у нас, за Вами, Серьожа, порозуміння немає, тому що Ви почали звисока коментувати і не припиняєте. Прочитавши Ваш опус, де Ви на кожний мій коментар написали купу жовчі, я прийшов до висновку, що Вас переконати не можна ні в чому.
    Я згоден погодитись з речами, які носіть суперечливий характер, але я не хочу тут цитувати Вас. Це марно.
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    3 239

Типово

Где ты увидел "недоречнiсть певних украiнських речей" в том,что на русском говорят "на Украину"???

зы: Шаломэнькы булы на любой из израильских форумов..
    Ізраїльський форум? Лінк будь-ласка! А українську там розуміють, чи там треба по-російськи, бо івріту я не знаю. Знаю англійську.
    Doomed to dam the rift
    My filthy little secret

Сторінка 4 з 18 ПершаПерша 1234567891011121314 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті