Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На днях наблюдал забавную ситуацию насчет сравнения троллейбуса-маршрутки.
Создам как я тему!
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Повір, я знаю ПДР не гірше більшості водіїв. А іноді складається враження - що навіть краще...
Те що вам дозволено паркуватися на тротуарі - це, так би мовити, поблажка. По нормальному заборонний пункт щодо стоянки в ПДР має виконуватися і б) і в) одночасно... Але офіційне тлумачення ДАЇ вам тут дає "шпарину"...
У цивілізованому світі фіг ти запаркуєшся на тротуарі, якщо не буде відповідної розмітки і знаків - будь там 10 метрів ширини тротуару...
В будь-якому разі парковка на тротуарі - це вирішення проблем водія за рахунок пішохода...
Троллить 34-й канал будем? кто видел тот знает где у них парковка.
И эти люди ездят по одним со мной дорогам ...
1. Парковка разрешается только по краю тротуара при условии оставления 2 метров для пешеходов. Тут не по краю, следовательно - движение по тротуару.
2. 30 метров (вроде ) от остановки общественного транспорта в обе стороны.
3. Вот тут не скажу
4. Тоже не вижу проблемы.
5. Движение по тротуару.
Гірша проблема бабИ за кермом які розмовляють по телефону! Реально кілька днів мотаюсь по місту і жахаюсь цих куриць- притискають, підрізають тощо. А коли обганяю бачу майже завжди дурна курка тримає рукою, або й плечем притискає, телефон, а вільною рукою жестикулює співрозмовнику!![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks