Ира,и от нас большое спасибо за вкусняшки)))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ира,и от нас большое спасибо за вкусняшки)))
Востаннє редагував Танюша84: 15.09.2013 о 18:20
Ирина, примите заказик на 28 сентября, я Вам звонила:
Всего по 10 шт.
1.Марс
2.Кульки в горіховій обсипці
3. Рулети з млинців з червоною рибою
4.Гріночки з рибним паштетом
5.Воловани з грибами
6 Воловани з салатом капрезе
7.Еклери з сиром
11.Порціонні печінкові тортики
12.Мисливське канапе
13.Фаршировані курині ніжки
14.Рулети баклажані – 20шт.
15. Рулети з салату - 15 шт.
16.Канапе з язиком та чері -15шт.
17.Чері з фетою – 15шт.
18 Котлети з щуки 1 кг
19.медовик 2 кг
Продублирую заказ на почту.
Ирочка! Спасибо тебе огромное за фуршетик! Все было ОЧЕНЬ! вкусно, очень красиво и со знанием дела))) Довольна, что к тебе обратилась)) Благодарю за экономию времени и красоту (у меня бы не получилось так здорово)
Мероприятие прошло отлично, еды хватило с головой, да так второй уже на работе доедаетсяпричем не экономя))) Еще и на завтра пирожочки и нарезка осталась)))
Буду обязательно обращаться еще, да, и клиентика тебе нашла на конец ноября-дам ссылочки и контакты девочке)))
Удачи тебе и побольше довольных клиентов![]()
так! обирайте!
можна
Ура! Алочко, я рада, що все посмакувало! Значиь моя місія - позбавити тебе в день народження необхідності стояти біля плити - виконана!*-)
Спасибі тобі за замовлення і за добрі слова! З радістю ще щось приготую і для тебе, і для твоїх колег!*-)
Дівчинці передай нехай принаймні дату забронює! Тому що блокнот вже пописаний на листопад.
Ну і найближчим часом трішки оновлю меню - додам нові страви*-) Підзібралось вже трішки*-)
Ирочка, извините, отменяю свою бронь на 27 сентября, коллеги решили идти в кафе.
На 31 декабря все в силе и заказик на вареники/пельмени тоже..)
Ира, спасибо за фуршетик для мужа, все очень понравилось, мне немножко перепало на пробу. Будем обращаться еще!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks