Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 144 з 752 ПершаПерша ... 4494134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154194244644 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 15039, показано з 2 861 по 2 880.

Тема: Велосипед - удовольствие и обслуживание. Часть 5

Дописів
    4 918

Типово

Цитата Допис від super Переглянути допис
    Покатушке быть.
    "ну вот и славно")
    il faut tenter de vivre...

Дописів
    4 918

Типово

Цитата Допис від dimagotv Переглянути допис
    интересно, кто кого укатает? Наталья марафонец, Серега спринтер)))
    Димка! от тока не надо устраивать тотализатор! не знаю как Сережа, а я две недели не каталась, коленки после гор болят, бронхит пока не прошел и ваще - грустно...

Дописів
    3 139

Типово

почитал тут про всякие "расстояния", пошел на балкон, посмотрел на песок для кошки, потом на удивленную кошку, и... и понял, что нафиг оно мне надо но соблазн был велик

Звідки Ви
    Днепропетровский р-н, с. Александровка
    Дописів
    1 818

Типово

Цитата Допис від klio_li Переглянути допис
    Димка! от тока не надо устраивать тотализатор!

и ваще - грустно...
    вот, не грусти:

Звідки Ви
    отсюда
    Дописів
    3 660

Типово

Цитата Допис від Uran-236 Переглянути допис
    Да не бойся так. Врядли я завтра к вам присоединюсь(планы немного поменялись). Но заместо меня возможно вас там Влад помучает маленько на том "сюрпризе".
    Не, ну я конечно, люблю "помучиться"! Бывало, защемлю безымянный палец в тисках и радуюсь. Тут конечно существенный фактор - кто будет мучить. У Влада может рука легче? )) Учитывая, что у меня на последней сотке - коленка просилась на отдых в Есентуки, я немного опасаюсь. Главное, чтобы я не опасался на этом " сюрпризе". Памперсы не резиновые! ))
    Влад! А мы проедем к " Гнезду глухаря" ? Я там пытался пробираться в одиночку. А)- к первой турбазе на пути, по дороге пройти не смог. Грязь по колено. Б) Поставили ограждение в виде сетки. В) При попытке обойти турбазу был встречен ненецкой овчаркой. Пришлось поворачивать и рулить по трассе.

Дописів
    4 918

Типово

Цитата Допис від dimagotv Переглянути допис

у нас свой їжачок есть)))

Звідки Ви
    Днепропетровский р-н, с. Александровка
    Дописів
    1 818

Типово

у нас свой їжачок есть)))
    обалденный фотоотчет! места шикарные!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    447

Типово

Цитата Допис від super Переглянути допис
    Покатушке быть.
    Супер.. Мне тут кой-чё забрать надо из Запорожья...
    Хелп!)))

ЗЫ: Тебе ведь лишний грузик только в ПолЬзу ;7)))

Типово

Цитата Допис від Говорящий попугай Переглянути допис
    Гм... Произвела процедуру измерений.
    У меня расстояние между седалищными костями - 13 см при обхвате бедер 87, у Макса - 10 при обхвате бедер 95. Выводы?
    Ника! Ты - восхитительна!)))

З.Ы. Проверено электроникой и пр. фотосредствами!))
    Востаннє редагував ProBiker: 30.08.2013 о 22:08
    Велосипеды SCOTT. Продажа и обслуживание. 067 352 1717

Звідки Ви
    отсюда
    Дописів
    3 660

Типово

Цитата Допис від xaxatun25 Переглянути допис
    почитал тут про всякие "расстояния", пошел на балкон, посмотрел на песок для кошки, потом на удивленную кошку, и... и понял, что нафиг оно мне надо но соблазн был велик
    Ты такой загадочный! )) Я нифига не понял, в чем состоял соблазн и что нафиг надо? Туплю, спать пора... Что там с расстоянием? 1.У тебя так далеко туалет, что ты решил одолжиться у кошки? 2.Вышел на балкон, увидел припасенный песок и и вдруг подумал, нафига он тебе тут нужен. Не сбросить ли его с балкона, как ненужный балласт? 3.Нафиг нужна удивленная кошка, был соблазн зарыть ее в песке? ))

Звідки Ви
    отсюда
    Дописів
    3 660

Типово

Цитата Допис від ProBiker Переглянути допис
    Ника! Ты - восхитительна!)))
    Выводы безусловно правильные! Не поспоришь. Но, мне кажется, Василий, что тема седалищных костей не достаточно раскрыта. Нет?

Типово

Васенька! Не томи! Когда все остальное отдашь? Про Артема вообще молчу..
    Нам жеж еще танковые фотки доработать напильником надо!
    Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...

Звідки Ви
    Україна, Бандерштадт
    Дописів
    3 924

Типово

Цитата Допис від Dима Переглянути допис
    Сорьте ,я по твитерам не лажу,даже вело.
    ты сейчас в нем и сидишь

Типово

Цитата Допис від Zed Z Переглянути допис
    Выводы безусловно правильные! Не поспоришь. Но, мне кажется, Василий, что тема седалищных костей не достаточно раскрыта. Нет?
    Я тоже не хожу на нудистские пляжи!))) Скучно....
    Велосипеды SCOTT. Продажа и обслуживание. 067 352 1717

Дописів
    948

Типово

эк все запущено! шо психоаналитика посетила а не пост прочитала...
    уезжая в горы пошалила и посоветовала посмотреть фильм - всего то делов
    зыж и да. он мне таки нравиццо)
    Вот об этом я и спрашивал.
    Яой - не мой любимый жанр, так что не оценил. Но понял две вещи: первая - мужчины, пытающиеся стать настоящими педиками из-за желания выпендриться, у которых даже попытки вступить в сексуальный контакт постоянно срываются - это куда драматичнее, чем просто педики по состоянию души у которых все получается, но это порицается обществом; вторая - это ваще высокое искусство.

Веломеханик-реставратор-реаниматор
    Full Suspension Fan

Дописів
    476

Типово

Цитата Допис від Zed Z Переглянути допис
    Ты такой загадочный! )) Я нифига не понял, в чем состоял соблазн и что нафиг надо? Туплю, спать пора... Что там с расстоянием? 1.У тебя так далеко туалет, что ты решил одолжиться у кошки? 2.Вышел на балкон, увидел припасенный песок и и вдруг подумал, нафига он тебе тут нужен. Не сбросить ли его с балкона, как ненужный балласт? 3.Нафиг нужна удивленная кошка, был соблазн зарыть ее в песке? ))
    Не фига он не загадочный...
    Вот я его понял...
    238 км в темпе...
    TiP aka TimerPlayer aka Vlad.

Дописів
    4 918

Типово

Цитата Допис від Strix Rufus Переглянути допис
    Вот об этом я и спрашивал.
    Яой - не мой любимый жанр, так что не оценил. Но понял две вещи: первая - мужчины, пытающиеся стать настоящими педиками из-за желания выпендриться, у которых даже попытки вступить в сексуальный контакт постоянно срываются - это куда драматичнее, чем просто педики по состоянию души у которых все получается, но это порицается обществом; вторая - это ваще высокое искусство.
    про высокое - несогласная я...артхаус(не весь конечно, но большинство) так ВАЩЕ в голову не вложить))) имхо, конечно, - а в сабже, в общем, все обычно, если абстрагироваться от гомосексуальности. просто много пронзительных эмоций...к старости становлюсь сентиментальной, видать...

Дописів
    4 918

Типово

Цитата Допис від TiP Переглянути допис
    Не фига он не загадочный...
    Вот я его понял...
    238 км в темпе...
    не...Витечка хотел сходить поменять кошке песочек, но потом решил слить с этой опасной темы))
    Влад! теперь в треке км меньше - я трошка подправила)). в реали, правда, выйдет больше - ну то такэ...
    зыж я быстро не езжу)

Звідки Ви
    Киев-Днепр
    Дописів
    780

Типово

Цитата Допис від ProBiker Переглянути допис
    Я тоже не хожу на нудистские пляжи!))) Скучно....
    Улыбну тебя.)

Поехали кататься!
    До горизонта и направо!
    ____________ ---> ____

Звідки Ви
    Днепро
    Дописів
    212

Типово

Наверное вы уже знакомы с расписанием движения этого популярного поезда в Крым... Он перестает курсировать в ночное время!

Туристская общественность озабочена эти изменением:

"______"________________2 013 року.

Для розгляду та надання вiдповiдi,
    вiдповiдно до вимог Закону України
    "Про звернення громадян"

Керiвництву
    Приднiпровської залiзницi
    просп. К.Маркса, 108, м. Днiпропетровськ, 49602.
    _____(від кого)_________________ ____________
    ______(адреса)_________________ ____________

Відносно відміни нічного поїзда № 89/90 сполученням Дніпропетровськ-Сімферополь.

Добрий день!

У зв'язку з введенням літнього розкладу руху пасажирських поїздів було скасовано нічний поїзд № 90 Сімферополь-Дніпропетровськ у зворотньому напрямку. Протягом літнього періоду відпочиваючі та гості Криму були змушені користуватися рідкісними нічними поїздами, які були не щоденними і літніми (№ 296 Сімферополь-Чернівці) та поїздами що проходять через ст.Джанкой (Євпаторія - Дніпропетровськ, Феодосія – Дніпропетровськ, що є літніми).
    Поїзд № 90 Сімферополь - Дніпропетровськ відправлявся о 7.45 ранку. При такому ранньому відправленні на цей поїзд можуть потрапити тільки жителі Сімферополя і його передмість. Так як Сімферополь більшістю гостей і відпочиваючих розглядається як транзитний пункт, то основна маса пасажирів на цей поїзд не буде встигати і, як наслідок, поїзд буде не заповненим і приносити збитки залізниці. Виправлення часу відправлення цього поїзда на початок вересня на 8.13 кардинально проблему не вирішить.
    У зв'язку з введенням зимового розкладу руху пасажирських поїздів буде скасовано нічний поїзд № 89/90 Дніпропетровськ-Сімферополь-Дніпропетровськ з середини вересня поточного року.
    Я та мої знайомі (туристи, відряджені та відпочиваючі) досить часто (кілька разів на місяць) їздимо в південному напрямку. Запланований до скасування поїзд як правило заповнений повністю. Даний потяг у складі має більше 20 вагонів і займає найдовший перон на станції Дніпропетровськ-Головний довжиною кілька сотень метрів. А у часи масового виїзду та повернення пасажирів вводяться 1 або 2 додаткових потяги Дніпропетровськ-Сімферополь-Дніпропетровськ.
    Введення денних і швидкісних поїздів типу "Хюндай" не вирішує проблему пересування пасажирів і збитковості перевезень пасажирів:
    - відпочиваючим незручно їхати вдень 5 годин (Хюндай) за ціною трьох-чотирьох плацкартних квитків на потяг Сімферополь-Ковель що йде всього 7 годин;
    - відрядженим, туристам та іншим пасажирам (кому потрібно бути у Криму вранці) вкрай незручно їхати у відрядження (поїзди і в Сімферополь і в Дніпропетровськ відповідно за зимовим розкладом будуть приходити на кінцеву станцію ввечері);
    - пасажирам з маленькими дітьми набагато зручніше нічний поїзд, так як діти краще сплять вночі (переїзд дитини на окремому місці в поїзді типу Хюндай - марнотратство, а переїзд дитини разом з батьком на одному місці - дуже утомливо).
    У зв'язку з вищевикладеним - пасажиропотік зменшиться і пасажири будуть користуватися послугами залізниці по гострій необхідності і змушені будуть орієнтуватися на варіанти автомобільного і автобусного переміщення між одним з найбільших обласних центрів України і Кримом. А Укрзалізниця втратить значну кількість пасажирів.
    Даним листом я хотів звернути Вашу увагу на умови НАВ'ЯЗУВАННЯ послуги швидкісних поїздів типу Хюндай з боку Укрзалізниці, яка наразі є монополістом на ринку залізничних перевезень. В інших країнах, наприклад у Росії, введення денних швидкісних поїздів НЕ супроводжувалося скасуванням нічних поїздів. До того ж недостатньо високі швидкості українських денних поїздів не дозволяють в рази скоротити час у дорозі. А тому добиратися багатьом пасажирам вигідніше саме вночі.
    Зміну часу відправлення поїзда Сімферополь-Дніпропетровськ з вечора на ранок, я впевнений, було зроблено навмисно не стільки для вивільнення одного складу вагонів, скільки для штучного зниження прибутковості даного поїзда (у результаті різко зросла кількість нерозпроданих квитків) і поступового (в 2 - 3 етапи) скасування цього поїзда. Таким чином скасування поїзда № 89/90 сполученням Дніпропетровськ-Сімферополь-Дніпропетровськ є початком кампанії щодо скасування цілого ряду нічних поїздів для підвищення прибутковості Укрзалізниці ЗА РАХУНОК ПАСАЖИРІВ, а не за рахунок більш раціональної організації господарської діяльності. Звертаю вашу увагу на те, що питання щодо відміни курсування поїзда № 89/90 сполученням Дніпропетровськ-Сімферополь-Дніпропетровськ не обговорювалося з громадськістю. Принаймні мені і моєму оточенню, які дуже часто переміщаємося в даному напрямку, про це нічого не відомо. Дії керівництва Укрзалізниці щодо відміни одного з найбільших та найпопулярніших поїздів є порушенням прав споживачів на зручне та якісне пересування залізницею, та є порушенням антимонопольного законодавства. Скасування поїзда № 89/90 сполученням Дніпропетровськ-Сімферополь-Дніпропетровськ є початком кампанії проти людей, кампанії на збагачення окремих особистостей, контролюючих Укрзалізницю, кампанії на розвал існуючої мережі залізничних перевезень, і в кінці кінців на подальше всебічне поневолення жителів країни.
    Вимагаю відновити у графіку сполучення між Дніпропетровськом і Сімферополем НІЧНІ поїзда № 89/90.

_________________ __ /_____________________/
    підпис Прізвище І.Б.
    Прошу не путать с ДТП
    http://www.dneproveloklub.dp.ua/

Сторінка 144 з 752 ПершаПерша ... 4494134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154194244644 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті