Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Никак нет. Умеренно-свидомитская политика Януковича для эксплуатации своего избирателя
и в интересах западного хозяина Украины в момент когда требуется принципиальность становится явно-свидомитской.
Гюльчатай наконец-то окрывает свое настоящее личико. Я-ну-ко-вощь! Я-ну-ко-вощь!![]()
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Як осто*****ло купатися мені. Чи може іскупатися? Купатись чи не купатись? Блядські ці питання зайобують. То може, не вагаясь, спустити враз штани та батерфляєм хуярити, аж поки за буями в очах не потемніє? Ну а згодом? Про наслідки можливі не подумать? Один лиш тільки раз і вже крадеться піздець з своєю усмішкою хижой. Простуда, геморой, чіряк на сраці, запльована підлога, лікарі, від шприца гематоми і могила... На ній брудна Офелія вонюча та купка маргаріток, а під нею лежить той фраєр, що любив купатись. Такіє варіанти єбав я в рот і в носа. © Лесь Подерв'янський.
Янукович конечно же бандюк и бывший коммунист, но посчитать его украинофобом могли только самые дремучие слои населения.
Он хоть и поляк по фамилии, но родился и вырос в Украине, его родной язык - украинский, и сдавать что либо орде он не нмерен.
У Медведчука вообще нет шансов, разве что против кролика
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
...так .. граждане перебежчики .. не толпимся, соблюдаем порядок ... в очередь, сукины дети! (с) ...![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
вообще разные случаи ...
в тему
http://durdom.in.ua/uk/main/article/...id/18498.phtml
Здесь ничего хорошего уже не случится …
А що всі забули акції "в ЄВРОПУ без фашизма". Цікава реакція тих хто агітував тут за яника- от повії політичні!![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks