Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
При лицензии 100 мест 193 рекомендованных?
Я, честно говоря, не понимаю сути спора. Ну закрасили всех зелёненьким в Горном, ну не закрасили всех в ДНУ - ну и что? Это что, изменило как то ситуацию? Всё равно выбирать будут из наличия оригиналов что у зелёных, что у незакрашенных. По мне, пусть хоть фиолетовым в крапинку закрасят, лишь бы пройти на бюджет.
По рекомендованным нарушения не вижу,формально только нарушается соотношение лицензии и рекомендованных. Хотя в реале ясно-что не о контракте(лицензия) идет речь,а о заполнении бюджета. Я считаю неправильным вот только зачисление сегодня в ночь,даже если человек не определился,он следует положению о вступительной кампании-по 10.08
Это как в первые годы после введения рейтингов по ЗНО и одной волне,все ждут результатов,а наутро оказываются за бортом бюджета. Вроде как и грамотные уже все,но тем не менее...
Спасибо, Вам , Ірчик ! Вы - стержень и опора для переживающих и неуверенных родителей абитуриентов
И что? Так поступают все ВУЗы http://www.lnu.edu.ua/index.php?q=applicants/rating вот вам пример Львовского универа у всех в третьей волне статус по своим внутренним документам - "допущено до конкурсу на бюджет,рекомендов. на платне"
я теж не розумію, про що сир-борКонкретна ситуація:
Або Ви не зрозуміли, або вона не геть так сказала. Рекомендовані+ оригінали НЕ ЗНАЧАТЬ, що Вас зараховано сьогодні, якщо ви не є одним з представників "тертьої хвилі" - це якраз було б порушенням. 100% правда. А завтра після 15:00 СКОРІШ ЗА ВСЕ, якщо ніхто з неба не впаде, ви БУДЕТЕ зараховані - як того вимагає закон - по конкурсу.
Ба більше - вам дозволили вибір - здати зараз чи принести завтра... Де Ваші права порушили?
Права одного можуть обмежувати права інших. Це - суспільство... Я знаю права як мінімум одного хлопчика, який прийшов і написав заяву на спеціальність, яку омріяв. Він не попав у жодну з "хвиль". І от сьогодні, в останній день, людина, яка 61 день чітко дотримувалася правил і йшла до своєї мети опинилася перед вибором - гірнича електромеханіка чи контракт. Бо у когось іншого більше прав. І ще не відомо, почім цього року були ті медалі...
Чія б корова мукалаєдиний виш, який цинічно не віддає оригінали абітурієнтам назад - це ДІІТ. Мені сказали, що це типу етика - один на одного погано не говорити, але я - не член ПК, мені можна
. Розкажіть мамочкам тих дітей, яких надурили в ДІІТі, сказавши "покладіть", заберете, коли передумаєте! Таких було двоє минулого року і двоє цього року і лише по одній спеціальності...
Ну як пояснити, що сьогоднішній наказ (він вже готовий) стосується лише 27 осіб (по всьому НГУ) з третьої хвилі!
А підсумковий наказ готуватиметься завтра, у відповідності до правил прийому і закону про освіту!
1) всіх бюджетників
2) в Гірничому - на дошках в дворі приймальної комісії... там, де й попередні накази (по хвилях)
ох, а я якраз випадаю.. в мене на ці два дні 5 замовлень
робота відволікатиме...
хоча...я все знатиму ще 11 зранку
Відповіла више ТаньТань. Нат, ну нема в нас порушень... і не тягне ніхто (ну крім ДІІТу) ковдру на себе...наче ж одногу берега дивимось![]()
Запуталась в определениях-поняла,что сегодня зачислят всехНа додачу, ті з конкурсу оригіналів, хто попав під 3 хвилю, будуть зараховані вже сьогодні вночі. А ті, хто ЛИШЕ по конкурсу оригіналів - завтра вночі.Мне не понравились отзывы об аграрке в этом году,ну да я и никому туда особ не советовала...
Честно-в шоке от заполнения автоматизации,метрологии и теплоэнергетики,как у нас,так и в горном,в ДГУ тоже провальные есть...
Востаннє редагував _nata_: 09.08.2013 о 22:57
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks