Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У нас всё наладится. Ну не было ещё такой страны, в которой после войны с Россией не стало лучше.
В приказе-по - http://oporaua.org/education/article...liv-dokumentiv по ссылке tanyavv
10-го приймальна комісія може відкритися... і закритися...це раз.
Друге, і це має зрозуміти кожна і кожен, хто тут хоча б місяць: через 2-3-... навіть 30 "літунів" ВИШ не має морального права ризикувати тими 920 (на даний момент) дітьми, які його свідомо (в тій чи іншій мірі) обрали, вчасно виконали всі вимоги і справедливо розраховують на навчання на бюджеті.
Ану, дічата-мамочки, зізнайтеся, хто готова до того, аби її дитину викинули через те, що на 61-й день роботи ПК хтось "виспався" і щось там серед своїх 15 заяв "вибрав"???![]()
В ДНУ 35 оригиналов на 45 мест комп.инженерии сейчас...
Последний с оригиналами 581,70 б.
Ира, я же написала, что по сути вас понимаю. Вопрос был, насколько это законно, закрыть ПК раньше, чем 10 августа наступит конец регламентированного рабочего дня. Не будет ли это основанием для обоснованных жалоб со стороны абитуриентов и основанием к отмене решения по принятым документам сегодня в пользу тех, кто по закону вправе прийти завтра?
У нас всё наладится. Ну не было ещё такой страны, в которой после войны с Россией не стало лучше.
Смотрю, что еще стооооолько людей не отнесли оригиналы никуда. Это, я так понимаю, завтра они будут менять картину кардинально (или уже сегодня к вечеру). Как плохо, что не видно оперативной информации о донесенных/забранных оригиналах((.
Остается 85 668 неопределившихся поступающих.
http://hi.dp.ua/vstup/
Позвонила в ПК НГУ,сказали, что завтра полный рабочий день до 18.00
Вот этого мой мозг не хочет воспринимать))) Почему?!
Подали одно заявление, но оригинал не сдали: ~40 000 человек.
Как я провел лето))))
Долучення 1206147
Девочки, не в тему... Но только сегодня в новостях слушала как плохо ректору налоговой академии со здоровьем...Только ночевать домой опускают, браслет электронный на него одели...
Глазки у адвоката бегали, когда все это рассказывал... Я еще подумала, врет же про страшно высокое давление... И вот читаю
Підозрюваний Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом втік, позбавившись електронного браслету.
Сигнал тривоги надійшов на пульт контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Вжиті необхідні заходи щодо розшуку підозрюваного.
Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вже призначив службове розслідування з метою з’ясування всіх обставин того, що сталося.
[QUOTE=Dan_ka;22878129]Смотрю, что еще стооооолько людей не отнесли оригиналы никуда. Это, я так понимаю, завтра они будут менять картину кардинально (или уже сегодня к вечеру). Как плохо, что не видно оперативной информации о донесенных/забранных оригиналах((.
У нас теж є один такий. прийшов 12 липня з оригіналами - 634 бали. Сказав "не пройду, то заплатю контракт". Написав заяву, поїхав на море. оригінал приніс сьогодні. Взяв бланк у відділі маркетингу (по рейтингу він вже 29 на 25 місць серед оригіналів).
Звичайно. Оброблятимуть папери, готуватимуть проект наказу...
може, це боти? тестові абітурієнти, створені комп'ютерною групою для перевірки ЄДЕБО?
смотрю дочкиных одноклассников, кто куда отнес оригиналы. Так интересно получается иногда - мальчик-отличник 725,9 баллов. 11 заявлений. естественно во все проходит. Рекомендации в Горный и на КН, и на КИ, и на безпеку систем, а документы отдал на математику в ДНУ. Странно, имхо..
Кстати, из 26 человек класса - 8 еще оригиналы не подали никуда
Востаннє редагував Нат@ша: 09.08.2013 о 16:04
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks