Цитата Допис від Диктатор Переглянути допис
Дерсу-Узала сервер свято охороняє свої таємниці... і на майбутнє запам"ятайте: Я- Диктатор, Я - Дніпропетровськ, Я- Україна, Я - Біосфера, Я - Земля, Я - Галактика, Я- Космос. І це лише варіації на тему безлічі форм буття, які не існують без мене, а я - без них. Якщо я є невід"ємною частиною Землі, то мої думки є її думками. Так само з іншими проявами. Я вважаю, що свідомість та буття взаємозумовлені і одне не превалює над іншим.
Що до мене, то ці ваші слова особисто для мене, є таким ж зрозумілими як «хліб» чи там «шлях». То є звичайні думки Християнина. Погоджуюсь з тим, що існує певна кількість людей, котрі не поділяють цієї думки.
Можливо саме для таких людей і потрібні всі ваші узагальнення.
Мені це вже не цікаво. Бо я це знаю і сприймаю як очевидний факт. Я давно вважаю. Що думка матеріальна, а значить має енергію і підпадає, як і будь яка матерію, під вплив закону про масу та енергію. Я впевнений в тім, що думка є величиною векторною, ці вектори складаються. Існує остаточний сумарний вектор. Для мене це, так само зрозуміло як для нашого «Падонка» зрозуміло з якого боку слід шукати пробку на пивній пляшці, на товстим боці чи на тонкім.
Мені цікаві процеси і дії.