Тарпан,Овва! То Ви зібралися вчинити самогубство? А як же ж пиво?Короче, усраться и не встать.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тарпан,Овва! То Ви зібралися вчинити самогубство? А як же ж пиво?Короче, усраться и не встать.
Востаннє редагував Ірчик: 30.01.2008 о 11:45
Про хробака - дуже своєчасно, до речі (ну - хто у курсі). А чому Ви не запитуєте - чи не лайно я у тому числі, яким "усрацо і нє встать"? Також між іншим необхідна речовина!
Складається враження, що деякі "провидці" нашим успіхам заздрять ще до того, як вони будуть досягнені.
Мотивація зрозуміла, але дозвольте запитати: навіщо створювати ЩЕ ОДНУ таку організацію? Замість того щоб приєднатися до найбільш симпатичної вам з тих, які вже працюють, і тим самим її посилити? Щоб в кожного була своя ГО?
Да, я вернулся...
Що до мене, то ці ваші слова особисто для мене, є таким ж зрозумілими як «хліб» чи там «шлях». То є звичайні думки Християнина. Погоджуюсь з тим, що існує певна кількість людей, котрі не поділяють цієї думки.
Можливо саме для таких людей і потрібні всі ваші узагальнення.
Мені це вже не цікаво. Бо я це знаю і сприймаю як очевидний факт. Я давно вважаю. Що думка матеріальна, а значить має енергію і підпадає, як і будь яка матерію, під вплив закону про масу та енергію. Я впевнений в тім, що думка є величиною векторною, ці вектори складаються. Існує остаточний сумарний вектор. Для мене це, так само зрозуміло як для нашого «Падонка» зрозуміло з якого боку слід шукати пробку на пивній пляшці, на товстим боці чи на тонкім.
Мені цікаві процеси і дії.
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
От по формі - правильне запитання. А відповідь така: для того ж, для чого залучають до громадської роботи ЩЕ ОДНУ людину.
Скажу про нашу партію: коли нас звинувачують, що ми відволікаємо політично грамотних людей від так званих"актуальних питань сьгоднення" я кажу: ті люди, які зацікавились ноократією, навряд зацікавляться політикою, головне питання якої - "Хто вкрав наше сало?".
З іншого боку - ніхто нам не завадить колективно приєднатись до будь-якої "симпатичної" організації.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks