Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Вас цікавить така організація?

Голосували
21. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так

12 57,14%
  • Ні

9 42,86%
Сторінка 3 з 3 ПершаПерша 123
Всього знайдено 48, показано з 41 по 48.

Тема: Здоровий Глузд Дніпропетровська

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Тарпан,
    Короче, усраться и не встать.
    Овва! То Ви зібралися вчинити самогубство? А як же ж пиво?
    Востаннє редагував Ірчик: 30.01.2008 о 11:45

Дописів
    2 343

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Тарпан,
    Овва! То Ви зібралися вчинити самогубство? А як же ж пиво?
    А пиво перед тим. Не виключено що після пива відродиться жага життя.

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від Тарпан Переглянути допис
    Короче, усраться и не встать. А вы часом еще не бледная спирохета, гремучая змея, дождевой червяк, землеройка и крокодил?
    Про хробака - дуже своєчасно, до речі (ну - хто у курсі). А чому Ви не запитуєте - чи не лайно я у тому числі, яким "усрацо і нє встать"? Також між іншим необхідна речовина!

Цитата Допис від Тарпан Переглянути допис
    Или забыли куда выстлана дорога благими намерениями? Хотя, если за хороший грант...
    Складається враження, що деякі "провидці" нашим успіхам заздрять ще до того, як вони будуть досягнені.

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Stank , не забувайте про небхідність і важливість просвітницької місії*-) На жаль, більшість людей у нас в мсті просто не мають достатньо інформації про свої права і можливості. Плюс психологічний фактор: це тут усі такі самодостатні-одинаки, більшості людей потрібна підтримка однодумців, тоді вони більш впевнено і активно діють.
    Мадам, цим аргументом ви неперевершено прибили мій егоїзм по відношенню до інших. Я був трохи в роздумах, але якщо є однодумці, то буде, думаю, трохи легше боротися з свавіллям. Я - за.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    из мрака средневековья...
    Дописів
    1 173

Типово

Мотивація зрозуміла, але дозвольте запитати: навіщо створювати ЩЕ ОДНУ таку організацію? Замість того щоб приєднатися до найбільш симпатичної вам з тих, які вже працюють, і тим самим її посилити? Щоб в кожного була своя ГО?
    Да, я вернулся...

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Цитата Допис від Диктатор Переглянути допис
    Дерсу-Узала сервер свято охороняє свої таємниці... і на майбутнє запам"ятайте: Я- Диктатор, Я - Дніпропетровськ, Я- Україна, Я - Біосфера, Я - Земля, Я - Галактика, Я- Космос. І це лише варіації на тему безлічі форм буття, які не існують без мене, а я - без них. Якщо я є невід"ємною частиною Землі, то мої думки є її думками. Так само з іншими проявами. Я вважаю, що свідомість та буття взаємозумовлені і одне не превалює над іншим.
    Що до мене, то ці ваші слова особисто для мене, є таким ж зрозумілими як «хліб» чи там «шлях». То є звичайні думки Християнина. Погоджуюсь з тим, що існує певна кількість людей, котрі не поділяють цієї думки.
    Можливо саме для таких людей і потрібні всі ваші узагальнення.
    Мені це вже не цікаво. Бо я це знаю і сприймаю як очевидний факт. Я давно вважаю. Що думка матеріальна, а значить має енергію і підпадає, як і будь яка матерію, під вплив закону про масу та енергію. Я впевнений в тім, що думка є величиною векторною, ці вектори складаються. Існує остаточний сумарний вектор. Для мене це, так само зрозуміло як для нашого «Падонка» зрозуміло з якого боку слід шукати пробку на пивній пляшці, на товстим боці чи на тонкім.
    Мені цікаві процеси і дії.
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Цитата Допис від Inquisitor Переглянути допис
    Мотивація зрозуміла, але дозвольте запитати: навіщо створювати ЩЕ ОДНУ таку організацію? Замість того щоб приєднатися до найбільш симпатичної вам з тих, які вже працюють, і тим самим її посилити? Щоб в кожного була своя ГО?
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від Inquisitor Переглянути допис
    От по формі - правильне запитання. А відповідь така: для того ж, для чого залучають до громадської роботи ЩЕ ОДНУ людину.

Скажу про нашу партію: коли нас звинувачують, що ми відволікаємо політично грамотних людей від так званих"актуальних питань сьгоднення" я кажу: ті люди, які зацікавились ноократією, навряд зацікавляться політикою, головне питання якої - "Хто вкрав наше сало?".

З іншого боку - ніхто нам не завадить колективно приєднатись до будь-якої "симпатичної" організації.

Сторінка 3 з 3 ПершаПерша 123

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті