| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ленинка попросила сдать до30.07. ф. 1 и 2 за полугодие. иначе штраф)))
что за очередной бред?
высветилось в МЕДКЕ:
Звертаємо Вашу увагу, Законом "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм" від 24.05.2012 № 4834-VI, ст. 201 передбачено, що платники ПДВ можуть надавати контрагенту податкову накладну тільки в електронному вигляді, при умові її реєстрації в ЄРПН. При цьому складання податкової накладної в паперовому вигляді не потрібне!
Відповідно до п. пункту 201.10 ПКУ електронна податкова накладна, що зареєстрована в Єдиному Реєстрі Податкових Накладних, може бути включена до податкового кредиту, та є оригіналом документа.
а мну такое пришло...
Квитанція №2
Підприємство: ТОВ
Документ: J1391001 Договір про забезпечення електронного документообігу платника податків з Державною податковою інспекцією засобами телекомунікаційного зв'язку ..............................................0463 .XML
Реєстраційний номер документу: 904...............
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО.
Відправник: Центральний портал прийому звітності 'ДПС України', версія 2.1.5.59
если бы в разных месяцах, то наверное делала как Вы говорите, а у меня разница в 1 день была, "спасибо" нашему сбыту, кот. не сказал что цена будет корректироваться, у нас дурацкая ситуация(сотрудник занимающийся сбытом далек от бух-рии,ему дай бумажки и все),а поставщик не проплачивает деньги без квитанции о зарегистр.НН, договора я могу вообще не увидеть, мне просто говорят цену и готовлю документы, а потом начинается самое интересное, то 10 цифр после запятой, то цена уменьшилась и т.п
Щенки американской акиты, КСУ/FCI
подскажите где в 1 с 8,2 разрешить проведение расх. накл. без наличия товара на складе
Я специально спросила, когда беспл.ключики получала, нужно ли что-то сообщать в ГНИ, сказали, что обязательно сообщить о новых ключах, а для этого или ножками отнести заяву или электронкой отправить договор.
Я решила, что электронкой проще да и не сложно. Потому и кв.2 такая, что все принято, спасибо за внимание, договорчик старый, а ключики новые мы увидели.
Так у Вас же ж не было до этого договора, а у меня был действующий, я просто ключи новые получила.![]()
Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks