Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я проголосую..

Голосували
735. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • За

296 40,27%
  • Проти

336 45,71%
  • Скоріш за все за

42 5,71%
  • Скоріш за все проти

23 3,13%
  • Ще не визначився

15 2,04%
  • Мені байдуже

23 3,13%
Сторінка 66 з 513 ПершаПерша ... 16565758596061626364656667686970717273747576116166 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10242, показано з 1 301 по 1 320.

Тема: Украина и НАТО (единая тема)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Знаете, я эти разговоры уже слышала, после 91 года, когда говорили, что НЕВОЗМОЖНО развиваться без Союза с Россией, Украина вся завязана на нее. Все закроется и все умрет.
    Скажите, а РФ не сотрудничает экономически со странами НАТО? Почему такие ВОПЛИ только по поводу Украины? Я же говорю, похоже больше на истерику шантажистки.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Типово

Цитата Допис від LeoLogic Переглянути допис
    не возражаю ...
    То есть готовы от Крыма отказаться?.. Хотя Брест того стоит!

Дописів
    13 363

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Ага, как обычно...тра-ля-ля. Я Вам задала конретный вопрос: Какие предприятия сотрудничают ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО с Россией и просто закроются , если Украина вступит в НАТО?
    При чем тут армии других стран?

В первую очередь Украина НАВСЕГДА лишится своего ВПК, взамен натовцы завалят нас списанным б/у вооружением. Типа видавших виды бомбардировщиков Гринспин у поляков. Этого мало?.........
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

Почетный форумчанин
    Логика года 2007
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    7 651

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис
    В первую очередь Украина НАВСЕГДА лишится своего ВПК, взамен натовцы завалят нас списанным б/у вооружением. Типа видавших виды бомбардировщиков Гринспин у поляков. Этого мало?.........
    зато "мейд ин америка"
    Невозможно вести честный и искренний спор с дураками ....

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Знаете, я эти разговоры уже слышала, после 91 года, когда говорили, что НЕВОЗМОЖНО развиваться без Союза с Россией, Украина вся завязана на нее. Все закроется и все умрет.
    Скажите, а РФ не сотрудничает экономически со странами НАТО? Почему такие ВОПЛИ только по поводу Украины? Я же говорю, похоже больше на истерику шантажистки.
    Ну против они..Их выбор им решать..Я причем..Нада быть семь пядей во лбу что бы понять??

По поводу истерики шантажистки..блин..какое короткое и точное выражение..нада взять на вооружение
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Звідки Ви
    Semper Fidelis
    Дописів
    728

Типово

А хiба не так? Все що ще якось животiє в Українi так чи iнакше (ринок збуту, капiтал, iнвестицiї) звязане з Росiєю. Все решта вiдкинуло копита давно...
    I feel sorry for those who have taken authority as the truth rather than truth as the authority (C) Gerald Massey

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Влодко_В Переглянути допис
    А хiба не так? Все що ще якось животiє в Українi так чи iнакше (ринок збуту, капiтал, iнвестицiї) звязане з Росiєю. Все решта вiдкинуло копита давно...
    Та Ви шо? А приклади можна? Щоб не було бла-бла....

Звідки Ви
    Semper Fidelis
    Дописів
    728

Типово

Та Ви шо? А приклади можна? Щоб не було бла-бла....
    Прошу дуже:
    Харчова промисловiсть - основнi ринки збуту в Росiї.
    Електроенергетика - думаю пояснень не треба
    Хiмпром: Навiть Калушську Орiану продали ЛукОйл - тiльки пiсля того вони запрацювали нарештi.
    Практично весь Нафтохiмпром...
    Лугансктепловоз нарештi отримав замовлення (бо купив його Брянський МБЗ)
    Оборонка - теж думаю пояснень не треба
    ЛАЗ нарештi вилiз з боргової ями коли його росiяни купили
    Миколаєвський алюмiнiєвий (глиноземний).....

Достатньо чи продовжити список?
    I feel sorry for those who have taken authority as the truth rather than truth as the authority (C) Gerald Massey

Дописів
    24 545

Типово

Stone
    ЮМЗ..их цикл зависит от российского..
    Взяв просто як приклад. Не розписувати ж отой словоблуд добре здобрений з брехнею.

Головна космічна продукція ЮМЗ – «Зеніт». Замовники – «морський» та «наземний» старт. Останній з Байконуру. Кінцевий платник в обох випадках – телерадіокомпанії зі всього світу, від США до ЮАР.
    Чи росіяни, що мають від цих проектів чималий зиск, відмовляться від таких замовлень? Нагадую, вони пречудово співпрацюють з США у космічній галузі, продаючи їм двигуни РД-180 (азом з ліцензією).

Якщо говорити про військову співпрацю з нашим північно-східним сусідом – так, вони вже, ще 6 років тому (почали програму ще з 90-их) припинили усі некритичні замовлення з України. Але постачають свою продукцію усім, в т.ч. найзапеклішим імперіалістам. Може не все в порядку в піару?

Crack
    В первую очередь Украина НАВСЕГДА лишится своего ВПК
    Скільки дурнів не навчай…
    Ну яким чином це станеться, спробуйте хоч інколи подумати!

Дописів
    24 545

Типово

Влодко_В
    А хочу (інше особливо не читав). Ви зараз сказонули жахливу дурницю.

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Сегодня слушал цитату из речи Пукина в Болгарии по поводу членства Болгарии в НАТО. Суть такова.
    Пукин и все его потданные просто счастливы от пребывания Болгарии в НАТО. Они уважают выбор Болгарского народа.
    Так же слышал высказывания министра индел Угрофинии относительно нашего вступления в НАТО. Суть такова.
    Северные люди опечалены и говорят, что это повлияет на наши с ними отношения. Северные люди не уважают волю украинского народа о вступлении в НАТО.
    Таковы угрофины! Такова система разнообразных стандартов.
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Звідки Ви
    Semper Fidelis
    Дописів
    728

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Влодко_В

А хочу (інше особливо не читав). Ви зараз сказонули жахливу дурницю.

Ну то просвiтiть мене звiдки Україна бере ТВЕЛи (грубо кажучи Уран) для АЕС, вугiлля для ТЕС (то що нас 100% забеспечує Донбас - байка для початкових класiв)

Типово

В том то и дело, что почти наоборот...
    Ахметов и тот на Россию не ориентируется...
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

лПТ..Вы с предьидущим вопросом сами разобрались?

ЮМЗ делает полный цикл?

Энергетика почти вся собрана на их комплектующих..
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Звідки Ви
    Semper Fidelis
    Дописів
    728

Типово

Ахметов и тот на Россию не ориентируется...
    То по вашому що добре для Ахметова те добре i для України?

Ахметову краще бути нумер 1 в марiонетковiй "державi" i керовати ситуацiєю анiж номер "парканадцят" в сильнiй державi в якiй вплив у нього обмежений....

Звідки Ви
    Dnepr
    Дописів
    6 106

Типово

Всё, что Украина по мнению некоторых берёт в России - не берёт, а ПОКУПАЕТ, за вполне конкретные деньги. Из противников вступления в НАТО хотелось бы систиматизировать их мнение - НАТО плохо потому, что: 1)....2)....3)... и т.д.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Прошу дуже:
    Харчова промисловiсть - основнi ринки збуту в Росiї.
    Хiмпром: Навiть Калушську Орiану продали ЛукОйл - тiльки пiсля того вони запрацювали нарештi.
    Практично весь Нафтохiмпром...
    Лугансктепловоз нарештi отримав замовлення (бо купив його Брянський МБЗ)
    Оборонка - теж думаю пояснень не треба
    ЛАЗ нарештi вилiз з боргової ями коли його росiяни купили
    Миколаєвський алюмiнiєвий (глиноземний).....

Достатньо чи продовжити список?
    Харчова промисловiсть , це не тому, що продавати нікому, а того, що за простіше. Не будуть купувати, знайдуть куди продавати. Ви гадаєте, що РФ байдуже що будуть їсти її громодяни?
    А що, єлекторенергія, ми її тільки в Росію продаємо?
    Так, прошу, ми кажемо про країну, а не про фірми власники яких є росіянами.
    КМЗ купили індуси, Ви скажете, що Індія нами керує?
    Давайте так, гроші це одне, політика керівництва країни - це інше.
    Совєцкая рєспубліка ніким не була визнана певний час, але вижила. Є такий вплив у керівництва іншої країни, як націоналізація, Ви про таке чули?
    У тому і річ, що Україна і її підриємства дуже ласовий кавалець. Можно казати , що все це нікому не потрібно, так, вартість збити, але.......

Дописів
    24 545

Типово

Влодко_В
    Ну то просвiтiть мене звiдки Україна бере ТВЕЛи (грубо кажучи Уран) для АЕСНу то просвiтiть мене звiдки Україна бере ТВЕЛи (грубо кажучи Уран) для АЕС
    Відповідно починають працювати з паливом Westinghouse. Як захист проти монополістів.
    На 60% таки донецьку, інше з кузбасу та з вашої Польші (то я взагала про вугільну тес).
    Stone
    Вы с предьидущим вопросом сами разобрались?

ЮМЗ делает полный цикл?
    Головне зараз виробництво ракетного ЮМЗ – «Зеніт». Замовник – програми «морський» та "наземний" «старт». Останній - з байконура. Чи згодна Росія різати собі золоті яйця!?? Тим паче згадуючи як вони продають свій РД-180 американцям…
    Тим хто зараз в них у руля, головне бариш, все що інше, то примха.

Дописів
    13 363

Типово

Харчова промисловiсть , це не тому, що продавати нікому, а того, що за простіше. Не будуть купувати, знайдуть куди продавати.

Так может рассуждать только домохозяйка смотрящая круглые сутки мексиканский понос по ТВ и абстрагированно дубасит по клаве, сидя в бигудях. Когда Россия прекрыла кислород нашему сыру из за санитарных норм, встало всё производство сыра. Коллапс произошёл. Тоже самое и со всей пищевой промышленностью, большая часть которой ориентирована на Россию, т.к. Украину нигде не ждёт с её харчами. В большинстве стран в этом в плане приняты протекционистские законы, защищающие местного производителя.......
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

Дописів
    8 738

Типово

1.В случае войны мы не сможем отсидеться в нейтралитете.
    2.Выйти из нато будет непросто, и если наш политический курс будет неустраивать нато, они смогут легко н нас влиять имея свои базы на нашей территории.
    Ядерное Оружие в случае чего мы уже не сможем восстановить. Да и разрабатывать новое оружие массового поражения нам скорее всего не дадут.
    3.Странам нато нужны рынки сбыта для своего не самого лучшего оружия. И наше производство военной техники им не нужно и подавно. Внутри нато мы ее никому не продадим, вне нато тем более.

Первые 5 пунктов названые Банзаем в поддержку нато, не имеют ничего общего с нато, все это можно сделать без вступление куда бы то ни было, 6й и 7й пункт очень сомнительны.
    Повторяю еще раз аргументы против, для тех кто не видел.
    Победа коммунизма неизбежна!

Сторінка 66 з 513 ПершаПерша ... 16565758596061626364656667686970717273747576116166 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті