Только что по радио послушал песенку «З новим роком», Maxima.
Понравилась.
Но что-то не могу найти - шо ж это за Максима такая?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Только что по радио послушал песенку «З новим роком», Maxima.
Понравилась.
Но что-то не могу найти - шо ж это за Максима такая?
ой, я ее в фильме "Леся + Рома" наблюдала... умница девочка... талантливая...
HARPER'S BAZAR-ная баба
тсю, а поисковики что? Еще не изобрели?
АААА! Теперь я знаю, кто пишет тексты для "Леси и Ромы".Maxima
Maxima (наголос на перше "А") – новий проект Юлії Донченко. Знавці української музики пам’ятають її ще як бек-вокалістку Братів Гадюкіних та учасницю львівського проекту Гавайські Гітари (спільно з Андрієм Партикою). Нова реінкарнація співачки відбулася за допомогою знаного продюсера Віталія Климова, який попрацював з групами Океаном Ельзи, Табула Раса, та іншими. У Раю – дебютний синґл співачки.
Как по мне, то шедеврально-талантливая девица, эта Юлия.Під псевдо Максіма альбом ще не виданий: Юля дуже загружена роботою останні роки. Вона адаптує „під Україну” тексти серіалу „Леся та Рома”.
HARPER'S BAZAR-ная баба
ща будет вам её треков![]()
...Кроме того, я записал тебя в Мастера Доски, мировой турнир по серфингу на северном побережье Оаху 26 декабря. Тебе надлежит поработать над скоростной балансировкой, Ральф. Ты полетишь на гребне разрушающейся волны на скорости до 80 или даже 120 км/ч, и чего-чего, а падать тебе точно ни к чему...
...Кроме того, я записал тебя в Мастера Доски, мировой турнир по серфингу на северном побережье Оаху 26 декабря. Тебе надлежит поработать над скоростной балансировкой, Ральф. Ты полетишь на гребне разрушающейся волны на скорости до 80 или даже 120 км/ч, и чего-чего, а падать тебе точно ни к чему...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks