Допис від
Шурик Г. (гость)
Кактус, я звичайно розумію, що обговорення в сусідній темі того як міністр внутрішніх справ України натовк пику меру столиці на засіданні Ради Національної Безпеки, дозволяє Вам думати, що всі в Україні дурні, але... якщо я хочу почути пораду по питанню здоров"я, то я хочу її почути від лікаря, або фармацевта, якщо я хочу почути пораду по будівництву будинка, то я хочу її почути від архітектора, будіельник чи прораба, якщо я хочу почути пораду по безпеці моєї країни, та ще й в такій категоричній формі як це робити Ви, то я хочу її почути від військового... і те що я поціквився Вашим досвідом та фахом в тому питанні в якому Ви давали поради в такій категоричній формі, можна назвати як Вам подобається... але я буду дурнем, якщо я буду слухатися порад, в такій важливій справі як оборона батьківщини, від делітанта, я розумію, що тяжко визнати себе делітантом в цій справі, особливо після того, що і як Ви тут писали, я навідь не ображуюсь за ті образливі дописи в мою сторону, я лише хочу щоб мої співвідчизники добре подумали читаючи такі поради, які даєте Ви і такі як Ви, задали собі питання чи розуміются ті що дають поради в тому питанні в якому вони дають поради, який вони мають досвідь в цих справах і чи приймали вони відповідальні рішення з цих питань, та несли за них відповідальність... тому Ви можите і надалі писати все що завгодно але подумайте над тим, будуть люди довіряти тому що Ви пишите чи ні, і якщо вони все ж таки повірять Вам і щось відбудится не так як Ви прогнозували, то чи можливий якісь наслідки...
Ведіть себе розумно.. і не давайте порад в питаннях в яких розумієтесь на рівні пересіченого громадянина...
Bookmarks