Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я проголосую..

Голосували
735. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • За

296 40,27%
  • Проти

336 45,71%
  • Скоріш за все за

42 5,71%
  • Скоріш за все проти

23 3,13%
  • Ще не визначився

15 2,04%
  • Мені байдуже

23 3,13%
Сторінка 36 з 513 ПершаПерша ... 26272829303132333435363738394041424344454686136 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10242, показано з 701 по 720.

Тема: Украина и НАТО (единая тема)

Звідки Ви
    IYI
    Дописів
    27 022

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    от ми і домовились.. Ви не даєте поради на тому рівні на якому не маєте досвіду... а я більше не цікавлюся рівнем цього самого досвіду...
    Сударь, Вы читать умеете? Уже сомеваюсь... И смотря на Вас все больше с Вами соглашаюсь. Не надо вам в НАТО, не надо вам в ЕС. Ну...по крайней мере нам не надо!.
    Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Kaktus Переглянути допис
    Сударь, Вы читать умеете? Уже сомеваюсь... И смотря на Вас все больше с Вами соглашаюсь. Не надо вам в НАТО, не надо вам в ЕС. Ну...по крайней мере нам не надо!.
    Кактус не потрібно думати що Ви (як країна) щось вирішуєте в НАТО, чи ЄС... Ми (як країна) не хочему буди членами НАТО чи ЄС на тих умовах на яких там присутні Ви.. тому мені все одно що ви (як країна) там хочете чи не хочете, вирішувати будете не ви... можете ображатися чи не ображатися.. але це реальність...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

... можна і докладніше, ми з Вами вже це обговорювали... Чому існує лише два варіанти, або Росія, або НАТО... чому "свідомі" не бачуть ІНШИХ варіантів, я пояснюю це рабскою психологією, Ви пояснюєте це.... (Ваш варіант)...
    Я у Вас читаю. В нас погана армія, ми такі дурні що ЛИШЕ НАТО нам побудує армію, я Вам говорю що давайте спочатку самі спробуємо.. Ви не відповідаєте... чому..
    Притча. 1996 рік, Суркіс умвив Лобановського повернутися і прийняти Динамо...
    "Валерій Васильович, ми знайдемо достатьо грошей щоб купити зарубіжних зірок"...
    "Давайте глянемо можливо і наші щось зможуть"...
    Ще ніхто не перевершив Лобановського 98-99 хоча йому було достатньо наших... а зараз... якщо Ви цікавитись футболом то Ви знаєте..
    Давайте виховувати в нашому народові психологію господаря, а не бідних і загноблених які без Росії чи без НАТО з ЄС собі не дадуть толку... дадуть лише потрібно не заважати..
    нинішній розвиток світу та технологій доводить НЕефективність для обмежених у ресурсах держав самостійно підтримувати власну обороноздатність. Толку від танкового батальону, якщо він навіть до фронту не добереться, вам війна в Іраку(а ми не маємо ресурсів Ірака) - доказ.
    Нинішні реалії корупції в Україні доводять, що за 16 років Незалежності справа обороноздатності нікого не цікавить і гроші на це не виділяються.
    Ми не дурні, але в нас немає почуття господаря. НАТО не стане господарем, але ми матимемо технології та будемо зобов'язані наленим чином фінансувати та розвивати власну армію.
    І Тузл більше не буде.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

.. якщо ми хочему квітучу країну, то раньше чи пізніше, але починати потрібно... я згодин з тим, що майже 70 років у нас нищили цю психологію, але... потрібно її відроджувати, а не шукати собі "справедливого хазяина"..
    ЗІ в середнені 90 я відійшов від наших свідомих с причини, що вони шукали комуб себе дорожче продати, колись Банзай назвав це "прохвесійний українець", я не бачу зрушень в цьому питанні і через 10 рокі...
    Психологію не міняють в одночас. І вона навіть не міняється впродовж одного покоління. (банально, але знову про Моісєя) також неможливо зробити це Указом,чи постановою. Тільки розвиток і саме життя зможе це зробити. НАТО не навіки, як зайшли, так і вийти можно.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Ми (як країна) не хочему буди членами НАТО чи ЄС на тих умовах на яких там присутні Ви..
    Акститесь!
    У нас нема Никиты Хрущёва, шоб башмаком выстукивать условия по НАТОвским трибунам.
    Или какие-такие ОСОБЫЕ условия Вы подразумеваете?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    нинішній розвиток світу та технологій доводить НЕефективність для обмежених у ресурсах держав самостійно підтримувати власну обороноздатність. Толку від танкового батальону, якщо він навіть до фронту не добереться, вам війна в Іраку(а ми не маємо ресурсів Ірака) - доказ.
    Нинішні реалії корупції в Україні доводять, що за 16 років Незалежності справа обороноздатності нікого не цікавить і гроші на це не виділяються.
    Ми не дурні, але в нас немає почуття господаря. НАТО не стане господарем, але ми матимемо технології та будемо зобов'язані наленим чином фінансувати та розвивати власну армію.
    І Тузл більше не буде.
    Так , я думаю, що оволодіння кращими технологіями, бажання мати кращу і випробувану схему, яка є зараз найліпшей в світі, це нормально.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

І Тузл більше не буде.
    З Вами все зрозуміло... бажаю найти Вам для себе "справедливого" господаря... але не думайте що Ви так легко потягнете і мене лягти рядом з Вами, для цього Вам прийдеться всеж попрацювати.. а тих як я достатьнью... навідь опитування на цьому ресурсі не дає переваги прихильникам безумовного вступу до НАТО а реальність ой як відрізняєтся.. Ви помиляєтесь, що в Україні не залишилось людей з психологією господаря, іх досить, їх і не потрібно багато, і поки хтось кричить та б"є морди таким же ідіотам як вони самі, люди з псіхологією господаря мовчки роблять свої справи, думаю прийде час і Ви будете дужи здивовані...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Акститесь!
    У нас нема Никиты Хрущёва, шоб башмаком выстукивать условия по НАТОвским трибунам.
    Или какие-такие ОСОБЫЕ условия Вы подразумеваете?
    то Ви погано шукали..

Звідки Ви
    IYI
    Дописів
    27 022

Типово

Кактус не потрібно думати що Ви (як країна) щось вирішуєте в НАТО, чи ЄС... Ми (як країна) не хочему буди членами НАТО чи ЄС на тих умовах на яких там присутні Ви.. тому мені все одно що ви (як країна) там хочете чи не хочете, вирішувати будете не ви... можете ображатися чи не ображатися.. але це реальність...
    Я не понимаю, если вы (как страна) не хотите входить, то почему все время на форуме это обсуждается? Вероятно только Вы (как личность) не хотите.
    Мы (как страна) имеем право голосовать одным равнопоставленым голосом в НАТО и 18 голосами (это количество наших депутатов) в парламенте ЕС. И одным голосом в качестве члена ЕС.
    Вы (как страна) даже не приглашены войти ни туда ни туда. Так что:
    мені все одно що ви (як країна) там хочете чи не хочете, можете ображатися чи не ображатися.. але це реальність...
    Когда вопрос вашего вступления (как страна) будет поставлен (если будет) то каждый из нас будет решать в рамках своих правомощий.
    Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Я не понимаю, если вы (как страна) не хотите входить, то почему все время на форуме это обсуждается?
    .. в нас в країні демократія.. невже Ви не знали...

Когда вопрос вашего вступления (как страна) будет поставлен (если будет) то каждый из нас будет решать в рамках своих правомощий.
    а я про що тут весь час пишу... прийде час тоді і будемо обговорювати.. зараз я бачу лише, ідіть до нас у нас гарно.. а на питання а чому саме гарно.. "один песок у них и остался, пусть даже и золотой" (с) моя жена на Ваш ответ о приоритетах...

Звідки Ви
    IYI
    Дописів
    27 022

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    А как же тогда выбирают МИССок?
    Их же как-то выбирают?
    А они все - за мир и все - блондинки!
    Их выбирают на "мисс", а не на нобелевую )
    Впрочем, выбирают их мужчины, а как известно, мужчины способны выбирать женщину при таком свете, на каком никогда не выбрали бы галстук!

Звідки Ви
    IYI
    Дописів
    27 022

Типово

[quote=Шурик Г. (гость);2221132 а на питання а чому саме гарно.. "один песок у них и остался, пусть даже и золотой" (с) моя жена на Ваш ответ о приоритетах... [/quote]
    Примите мои искренные саболезнования.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

З Вами все зрозуміло... бажаю найти Вам для себе "справедливого" господаря... але не думайте що Ви так легко потягнете і мене лягти рядом з Вами, для цього Вам прийдеться всеж попрацювати.. а тих як я достатьнью... навідь опитування на цьому ресурсі не дає переваги прихильникам безумовного вступу до НАТО а реальність ой як відрізняєтся.. Ви помиляєтесь, що в Україні не залишилось людей з психологією господаря, іх досить, їх і не потрібно багато, і поки хтось кричить та б"є морди таким же ідіотам як вони самі, люди з псіхологією господаря мовчки роблять свої справи, думаю прийде час і Ви будете дужи здивовані...
    справа в тому, що все, на що покладаєтеся ви, так це на те, що Україну залишать у спокої. Але реальний стан речей такий - за умовний власний спокій Україна постійно змушена дуже дорого платити: демпінговими тарифами на транспортування газу; самостійною ліквідацією наслідків аварій російських нафтових танкерів, спричинених капітанами цих же танкерів; постійним затопленням грошей у Чорному морі, спричинених необхідністю врятування від розмиву Тузли; відмовою від розробки нафтових родовищ на шельфах Чорного моря і це при власному дефіциті і т.д. І вседно до нас постійно пхають свого носа і учать нас як нам жити. Ви не розумієте, що нас цим принижують, а ми тільки посміхаємося у відповідь і оплачуємо власне приниження? І подивіться на результати свого опитування, проти НАТО проголосували, зокрема, всі ті, хто точно хоче мати господарем України Росію.
    Вступ до НАТО ж, окрім розвитку власної армії, забезпечить одночасне ПНХ щодо будь-яких горбатих виходок Росії, Україна бо не має жодних серйозних проблем з якоюсь іншою державою.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

справа в тому, що все, на що покладаєтеся ви, так це на те, що Україну залишать у спокої. Але реальний стан речей такий - за умовний власний спокій Україна постійно змушена дуже дорого платити: демпінговими тарифами на транспортування газу; самостійною ліквідацією наслідків аварій російських нафтових танкерів, спричинених капітанами цих же танкерів; постійним затопленням грошей у Чорному морі, спричинених необхідністю врятування від розмиву Тузли; відмовою від розробки нафтових родовищ на шельфах Чорного моря і це при власному дефіциті і т.д. І вседно до нас постійно пхають свого носа і учать нас як нам жити. Ви не розумієте, що нас цим принижують, а ми тільки посміхаємося у відповідь і оплачуємо власне приниження? І подивіться на результати свого опитування, проти НАТО проголосували, зокрема, всі ті, хто точно хоче мати господарем України Росію.
    Вступ до НАТО ж, окрім розвитку власної армії, забезпечить одночасне ПНХ щодо будь-яких горбатих виходок Росії, Україна бо не має жодних серйозних проблем з якоюсь іншою державою.
    .. я ж написав що зрозумів.. Ви хочете поміняти того, хто буде Вас принижувати, а я хочу щоб мене НІХТО не принижував, в цьому і є різниця.. тому я питаю скільки нам буде коштувати перехід на стандарти НАТО, а Ви згідні приєднатися до НАТО без будь яких питань.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Kaktus Переглянути допис
    Примите мои искренные саболезнования.
    дякую..

Дописів
    1 119

Типово

А кто-нибудь догадался спросить у кадровиков (от лейтенанта до майора) где бы он хотел служить в Иране за $2000 или в Украине за 1200 грн и тогда все вопросы снялись бы. Ведь если ты пошел служить в армию, то ты должен быть готов к войне.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

.. я ж написав що зрозумів.. Ви хочете поміняти того, хто буде Вас принижувати, а я хочу щоб мене НІХТО не принижував, в цьому і є різниця.. тому я питаю скільки нам буде коштувати перехід на стандарти НАТО, а Ви згідні приєднатися до НАТО без будь яких питань.
    Як можна принизити державу, яка, може у будь-який момент заблокувати будь-яке рішення (я про право вето на рішення НАТО у кожного його учасника)?
    Для прикладу, управління ЄЕПОЮ повинно було здійснюватися голосами відповідно до економічного потенціалу країн, його учасниць, при цьому потенціал Росії було зафіксовано на рівні 87%. Тільки повному дебілу треба пояснювати, хто один буде управляти всім при такій системі прийняття рішень...
    Не бачу я в приєднанні до НАТО появи господаря над Україною.
    А перехід на стандарти НАТО повинен здійснюватися не одночасно. А в Україні з техніки, яку через моральну застарілість не доведеться переводити на стандарти НАТО залишилась, мабуть, лише стрілецька зброя. Я читав нещодавно інтерв'ю одного американського генерала, який озповідав про власні враження від відвіданя військових навчань української армії. Постараюся дослівно: "Я був вражений, як поставлені командуванням завдання можна було виконати такою застарілою військовою технікою".
    Мені соромно чути таке про власну армію. Що ми з такою армією навоюємо в разі чого?

Дописів
    8 738

Типово

Какое руководство страны - такая и страна, и наоборот.
    Сначала мы должны стать на ноги, навести порядок в стране,а потом говорить о нато. И не мы должны туда проситься, а нас должны туда приглашать, раз уж на то пошло.
    Победа коммунизма неизбежна!

Дописів
    8 738

Типово

Ну да, устаревшая техника, ага, вот только наш Т-84У почему-то показывает все же лучшие результаты, чем их новенький Абрамс.
    Победа коммунизма неизбежна!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Immortal Переглянути допис
    Какое руководство страны - такая и страна, и наоборот.
    Сначала мы должны стать на ноги, навести порядок в стране,а потом говорить о нато. И не мы должны туда проситься, а нас должны туда приглашать, раз уж на то пошло.
    Так СТАНОВИТЕСЬ....кто Вам не дает?

Сторінка 36 з 513 ПершаПерша ... 26272829303132333435363738394041424344454686136 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті