| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
Кактус не потрібно думати що Ви (як країна) щось вирішуєте в НАТО, чи ЄС... Ми (як країна) не хочему буди членами НАТО чи ЄС на тих умовах на яких там присутні Ви..тому мені все одно що ви (як країна) там хочете чи не хочете, вирішувати будете не ви... можете ображатися чи не ображатися.. але це реальність...
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
нинішній розвиток світу та технологій доводить НЕефективність для обмежених у ресурсах держав самостійно підтримувати власну обороноздатність. Толку від танкового батальону, якщо він навіть до фронту не добереться, вам війна в Іраку(а ми не маємо ресурсів Ірака) - доказ.
Нинішні реалії корупції в Україні доводять, що за 16 років Незалежності справа обороноздатності нікого не цікавить і гроші на це не виділяються.
Ми не дурні, але в нас немає почуття господаря. НАТО не стане господарем, але ми матимемо технології та будемо зобов'язані наленим чином фінансувати та розвивати власну армію.
І Тузл більше не буде.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
З Вами все зрозуміло... бажаю найти Вам для себе "справедливого" господаря... але не думайте що Ви так легко потягнете і мене лягти рядом з Вами, для цього Вам прийдеться всеж попрацювати.. а тих як я достатьнью...навідь опитування на цьому ресурсі не дає переваги прихильникам безумовного вступу до НАТО а реальність ой як відрізняєтся..
Ви помиляєтесь, що в Україні не залишилось людей з психологією господаря, іх досить, їх і не потрібно багато, і поки хтось кричить та б"є морди таким же ідіотам як вони самі, люди з псіхологією господаря мовчки роблять свої справи, думаю прийде час і Ви будете дужи здивовані...
![]()
Я не понимаю, если вы (как страна) не хотите входить, то почему все время на форуме это обсуждается? Вероятно только Вы (как личность) не хотите.
Мы (как страна) имеем право голосовать одным равнопоставленым голосом в НАТО и 18 голосами (это количество наших депутатов) в парламенте ЕС. И одным голосом в качестве члена ЕС.
Вы (как страна) даже не приглашены войти ни туда ни туда. Так что:
Когда вопрос вашего вступления (как страна) будет поставлен (если будет) то каждый из нас будет решать в рамках своих правомощий.мені все одно що ви (як країна) там хочете чи не хочете, можете ображатися чи не ображатися.. але це реальність...
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
.. в нас в країні демократія..Я не понимаю, если вы (как страна) не хотите входить, то почему все время на форуме это обсуждается?невже Ви не знали...
а я про що тут весь час пишу... прийде час тоді і будемо обговорювати.. зараз я бачу лише, ідіть до нас у нас гарно.. а на питання а чому саме гарно.. "один песок у них и остался, пусть даже и золотой" (с) моя жена на Ваш ответ о приоритетах...Когда вопрос вашего вступления (как страна) будет поставлен (если будет) то каждый из нас будет решать в рамках своих правомощий.![]()
[quote=Шурик Г. (гость);2221132 а на питання а чому саме гарно.. "один песок у них и остался, пусть даже и золотой" (с) моя жена на Ваш ответ о приоритетах...[/quote]
Примите мои искренные саболезнования.
справа в тому, що все, на що покладаєтеся ви, так це на те, що Україну залишать у спокої. Але реальний стан речей такий - за умовний власний спокій Україна постійно змушена дуже дорого платити: демпінговими тарифами на транспортування газу; самостійною ліквідацією наслідків аварій російських нафтових танкерів, спричинених капітанами цих же танкерів; постійним затопленням грошей у Чорному морі, спричинених необхідністю врятування від розмиву Тузли; відмовою від розробки нафтових родовищ на шельфах Чорного моря і це при власному дефіциті і т.д. І вседно до нас постійно пхають свого носа і учать нас як нам жити. Ви не розумієте, що нас цим принижують, а ми тільки посміхаємося у відповідь і оплачуємо власне приниження? І подивіться на результати свого опитування, проти НАТО проголосували, зокрема, всі ті, хто точно хоче мати господарем України Росію.
Вступ до НАТО ж, окрім розвитку власної армії, забезпечить одночасне ПНХ щодо будь-яких горбатих виходок Росії, Україна бо не має жодних серйозних проблем з якоюсь іншою державою.
А кто-нибудь догадался спросить у кадровиков (от лейтенанта до майора) где бы он хотел служить в Иране за $2000 или в Украине за 1200 грн и тогда все вопросы снялись бы. Ведь если ты пошел служить в армию, то ты должен быть готов к войне.
Як можна принизити державу, яка, може у будь-який момент заблокувати будь-яке рішення (я про право вето на рішення НАТО у кожного його учасника)?
Для прикладу, управління ЄЕПОЮ повинно було здійснюватися голосами відповідно до економічного потенціалу країн, його учасниць, при цьому потенціал Росії було зафіксовано на рівні 87%. Тільки повному дебілу треба пояснювати, хто один буде управляти всім при такій системі прийняття рішень...
Не бачу я в приєднанні до НАТО появи господаря над Україною.
А перехід на стандарти НАТО повинен здійснюватися не одночасно. А в Україні з техніки, яку через моральну застарілість не доведеться переводити на стандарти НАТО залишилась, мабуть, лише стрілецька зброя.Я читав нещодавно інтерв'ю одного американського генерала, який озповідав про власні враження від відвіданя військових навчань української армії. Постараюся дослівно: "Я був вражений, як поставлені командуванням завдання можна було виконати такою застарілою військовою технікою".
Мені соромно чути таке про власну армію. Що ми з такою армією навоюємо в разі чого?
Какое руководство страны - такая и страна, и наоборот.
Сначала мы должны стать на ноги, навести порядок в стране,а потом говорить о нато. И не мы должны туда проситься, а нас должны туда приглашать, раз уж на то пошло.
Победа коммунизма неизбежна!
Ну да, устаревшая техника, ага, вот только наш Т-84У почему-то показывает все же лучшие результаты, чем их новенький Абрамс.
Победа коммунизма неизбежна!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks