| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я таки не успокоюсь.Раз никто не в состоянии, то может "выкладыватель" сможет объяснить, чего ж тут написано конкретно?! Анатолий, подсобите, плз.
![]()
А вот интересное фото.
Полагаю, питушло на это ничего сказать не имеет."Пояснення до фото, яке долучено до справи в якості доказу: кулак Тітушка приземлився на мою голову, в момент коли я накрив собою Олю. Шкода тільки, що до цього моменту він вже встиг кілька разів вдарити її. Смугаста майка і рука з обручкою під ліктем гопа на передньому плані – Оліни", - додав він.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Да легко.
Пост 1701.
Но если хотите продублирую то что написала Сницарчук:
І ось ці казімазі міліціонера. З моїх слів тут написано, що прибула «З МЕТОЮ ВИСВІТЛЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ АКЦІЇ». Цю фразу депутати і міліція читають інакше: «З МЕТОЮ ВИСЛОВЛЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ДУМКИ». На першій сторінці цього документу вказано, що я журналіст 5 каналу (як бачимо, я цього не «приховала»). Отже, інфа міністра внутрішніх справ, його підлеглих і регіоналів дійсності не відповідає. Мяко кажучи.
Толик, да никаких плацдармов. Покажете фото как бьют Сницарчук и я признаю, что ошибался. Мне не надо никаких СМЭ и ментовских протоколов, фотки где румын хотя бы просто приставил кулак к Сницарчук имитируя удар будет достаточно (кстати имитация удара может объяснить отсутствие следов побоев)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks