не просице - пожалеицо...![]()
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не просице - пожалеицо...![]()
![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Ой, не знаю, дефчонги... Так чё-та хренова на душе...![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Йа тут накидал пару-тройгу варинтофф дальнешего развития событий (сугубо для себя - каг для отправной точки зренийа), но шо оно будет дальше не в курсах...![]()
Aelita, не кусай за сердце - больно...
Завтра вас почитаю, но выливайте все!
Спокойной ночи!
"Всё" выливать не стану (слишком сложен мир), но ДОБРОЙ ночи всем пожелаю - абсолютно искренне![]()
Спасибки(Не успеваю привыкать к твоим авам) ))))))))))))))
блин,на форуме как в "ящике", 2 страницы сказки и 5 рекламы,т.е. флуда.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks