страна уверенно идет к расколу ...имхо
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да убирать
Нет не убирать
страна уверенно идет к расколу ...имхо
Здесь ничего хорошего уже не случится …
На само то деле вообще то обе были "проигранны" ВВС РККА
не смотря на " громкие вопли"
Почитайте тут http://www.airpages.ru/dc/hist_6.shtml
В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
Вот только летчик перепугался и "сбежал"
впервые вижу, как милиция и омон сгодились на чтото путное.)
Може й не пізно іще. Таке враження що Янек іноді щось розуміє, і те що Україна це не єнакіївській гараж. Це видно по його поглядах. Але особистої позиції й політики особисто в нього нема в багатьох життєво важливих царинах. Євро, яке помаранчеві здобули, він провів але ж іншого не запропонують.
А гірше за усе що осоромився він із судами над Луценко й Тимошенко. Це з його біографією. Чого він поліз?! Не зрозуміло. Дурень мабуть у такому віці, чи поради якісь слухав. Хоч би жінку спитав, може порадила чого-небудь, а то лише Богословським радість і слава.
Я досі не розумію, як таке взагалі сталося. Було ж чітко сказано - не дозволяємо цього робити. Ми проти. Не даємо своєї згоди.
Чому ж міліціянти знехтували нашою думкою ?
Я неприємно вражений. Хіба то є демократія ? Хіба свобода ? Хіба за це ми боролися ?
Я удивлён гуманности украинского омона.
Реально - им надо Нобелевскую премию мира давать за гуманизм.
Не понимаю причины
Вобще скорее отсосут.
Свободовцев там было меньше чем ментов.
При таком раскладе шансов отбить кого-то у кого то - ноль целых хрен десятых.
Просто менты задач таких не ставили.
И за жопу взяли одного ебутата, который ударил ментовского начальника/
причём цеплялся один ментик - остальные занимались своим делом - и депутата на руках унесли визжажего аки бабу
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks