Грузин Шота говорил - чем наполнена посуда, то и выльется оттуда)
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Грузин Шота говорил - чем наполнена посуда, то и выльется оттуда)
Рассказа не будет?
Грузия - просто дрим кантри.
Ездил осенью в Батуми, теперь всё думаю, как бы туда вернутся летом![]()
Путей - много, причин - еще больше. Не вижу смысла не ехать)
згідний. за дві години п*янки в трущобах Тбілісі я багато чого дізнався. сидмио, значить, у якихось корчах (попсові райони ніколи не перли), диню їмо. підходить п*яний як Федя з мильного заводу грузин. Починає щось розказувати. А потім тягне до якогось діда Альберто, що підпільно у гаражі розливає пиво. Підтягуються ще якісь аборигени, приносять рибу. Накидалися. Далі повели нас до іншого діда, що торгує домашнім вином. Там ще накидались. Дід запропонував знімати в нього дві кімнати з душем за 100 баксів на місяць) класно посиділи
потім з родичами колєґи два дні тусили - правдиві грузини, дехто вже російської не розуміє)
а чого я повинен на вас ображатися?
Востаннє редагував Юний_Орел: 17.04.2013 о 21:53
How many impressions. Скільки людей - стільки й вражень.
В грузии не был, хотя жена активно агитирует за поездку туда. думаю рано или поздно выберемся...
О какая страна... о как хорошо, что меня там нет ...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks