Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
cat_fluffy_28 пишет все правильно. ЛИТ - это концлагерь, а знаний - ноль.
А в том, что порядки дебильные. На перемене из корпуса не выйдешь, на информатике преподша ни черта не объясняет, а дает задание и уходит. Математичка может наорать и послать матом. Нет, идите в школу № 142 или гимназию № 33, там и учителя нормальные, и водить машину научат.
Перемены по 10 минут. Куда вы собрались на 10 минут выходить? За угол курить?
Деть начал изучать информатику с января этого года. Я ей ничего не объясняю,т.к. совсем не в теме. Всё делает сама, получает 12. Что с нашей информатикой не так?
Учитель мат-ки, как по мне, так слишком мягкая. Иногда надо и рявкнуть. Увы, не рявкает.
Увы, по рейтингам предложенные Вами школы не впечатляют.
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
Честно, что русские и немцы во время Великой Отечественной войны![]()
Востаннє редагував cat_fluffy_28: 20.04.2013 о 23:23
She is just a cat - fluffy animal!
Вот тут полностью согласен.
Holywar - святое дело!
Однако бесперспективное - все останутся при своем.
Но раз идет "священная...", значит, есть из-за чего
Предлагаю еще немного попихаться и ко Дню победы заключить перемирие…
Ух! написал "День победы" с большой буквы и сразу подумал...
А ведь обвинят в "восторге" и в "выборочной" грамотности"...
Я просто знаю, что водить машину учат в школах 142 и 33. Знакомые есть оттуда, учились в 11 классе водить. Вообще лучше идти после 9 класса в техникум: программу двух классов пройдешь за год, да еще и специальность получишь, степуху платить будут.
Мені здається, весь цей флуд - не дуже замаскована антиреклама, щоб не втрачати учнів, які хочуть ходити до школи не за оцінками, а за знаннями.
Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729
И выступаю как раз за ЗНАНИЯ
She is just a cat - fluffy animal!
Ви не можете не погодитись, що будь який ліцей (в тому числі ЛІТ) ніяким чином не впливає на навчальні здібності учнів. Він отримує їх (учнів) вже готовими. Єдине, що їм потрібно - відібрати найкращих і підтримувати їх рівень. Завдяки піаркомпаніям найкраще в нашому регіоні це виходить у ЛІТа. Тим, хто вчився ТІЛЬКИ в ЛІТі, або ТІЛЬКИ в якихось інших гімназіях, ліцеях і т.п. важко порівнювати, тому, що кожен буде хвалити своє (де йому було краще). Основна задача (хтось заперечує?) шкіл, ліцеїв, гімназій і т.п., це підготовка до вступу у ВУЗ (звичайно на бюджет). Не знаю у скільки обходиться така підготовка на сьогодні у ЛІТІ, але роки 3-4 тому навчання в іншому ліцеї з гарантією отримання знань, необхідних для вступу на бюджет (туди, куди захотілося!) обійшлося батькам на порядок (в 10 разів, а не в 2) менше, ніж в ЛІТі. Риторичне питання - навіщо платити в 10 разів більше, якщо результат однаковий?
П.С. З досвіду навчання і оплати в двох ліцеях (один з них ЛІТ)
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks