Побачено сьогодні вночі.
Якесь підозріле містечко. Нас п"ятеро, наша мета - знешкодити загін зомбі, який надумав захопити якийсь життєво важливий об"єкт. Йдемо по вулиці без зброї.
Раптом з-за кута на нас набігає юрба молодиків у матросській уніформі. Чоловік 20-30 (мабуть група курсантів). І запитують щось на кшталт - "какого вы здесь разговариваете по-украински?". Ситуація ідіотська - не стану ж я їм розповідати про зомбі? Читаю на бескозирці - "Черноморский Флот".
Ну думаю - хана. І тут бачу - збоку біжить до нас колона людей з червоно-чорними шевронами. Матросня починає тікати і я розумію, що то - українські націоналісти. Кидаємось навздогін й встигаємо взяти у полн одного матросика. А у нього очі блакитні і сам він ну просто дитина - аж шкода...
Заломили йому руки та й повели у якусь ничку... сказали "нашим" - замочимо москаля й повернемось. Завели за кут й тіпа "не догледіли - втік паскуда!". Повертаємось, а командир загону, що нас врятував й каже: ми прибули сюди за тим самим наказом, що й ви. Матросня у плани не входила: наше завдання - провокувати зомбі на дії.
І далі усе як уві сні: дефіляди, доповіді командирів, вторгнення зомбі, стрілянина та перемога.
Прокинувся щасливим...
От думаю: може справді краще відпустимо їх у 2017 році, не вбиваючи? Навіщо нам робити нещасними чиїхось батьків, сестер, дітей? Насправді проблема не у матросиках, а у тих зомбі, які самі себе не контролюють й при цьому переконані, що вони є авторами кожної своєї думки.
І ще: не зловживайте віскі! У шотландців прапор дуже схожий формою та кольорами на андріївський - можна переплутати. Якщо звичайно змішати віскі з горілкою, чи на крайняк - з пивом.
Bookmarks