Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 21, показано з 1 по 20.

Тема: Я бачив дивний сон...

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово Я бачив дивний сон...

Побачено сьогодні вночі.

Якесь підозріле містечко. Нас п"ятеро, наша мета - знешкодити загін зомбі, який надумав захопити якийсь життєво важливий об"єкт. Йдемо по вулиці без зброї.

Раптом з-за кута на нас набігає юрба молодиків у матросській уніформі. Чоловік 20-30 (мабуть група курсантів). І запитують щось на кшталт - "какого вы здесь разговариваете по-украински?". Ситуація ідіотська - не стану ж я їм розповідати про зомбі? Читаю на бескозирці - "Черноморский Флот".

Ну думаю - хана. І тут бачу - збоку біжить до нас колона людей з червоно-чорними шевронами. Матросня починає тікати і я розумію, що то - українські націоналісти. Кидаємось навздогін й встигаємо взяти у полн одного матросика. А у нього очі блакитні і сам він ну просто дитина - аж шкода...

Заломили йому руки та й повели у якусь ничку... сказали "нашим" - замочимо москаля й повернемось. Завели за кут й тіпа "не догледіли - втік паскуда!". Повертаємось, а командир загону, що нас врятував й каже: ми прибули сюди за тим самим наказом, що й ви. Матросня у плани не входила: наше завдання - провокувати зомбі на дії.

І далі усе як уві сні: дефіляди, доповіді командирів, вторгнення зомбі, стрілянина та перемога.

Прокинувся щасливим...

От думаю: може справді краще відпустимо їх у 2017 році, не вбиваючи? Навіщо нам робити нещасними чиїхось батьків, сестер, дітей? Насправді проблема не у матросиках, а у тих зомбі, які самі себе не контролюють й при цьому переконані, що вони є авторами кожної своєї думки.

І ще: не зловживайте віскі! У шотландців прапор дуже схожий формою та кольорами на андріївський - можна переплутати. Якщо звичайно змішати віскі з горілкою, чи на крайняк - з пивом.

Звідки Ви
    Dnipropetrovs'k
    Дописів
    976

Типово

Resident Evil - 4

Джентельмен года 2008, Болельщик года 2012 Аватар для AHDA
    Звідки Ви
    dnepr
    Дописів
    29 280

Типово

Супер!!!! адин черт мазги у бальшенства промыты!!!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    788

Типово

всех маскалей не поубиваете все равно
    лечите нервы, а то проблемы с желудком будут обеспечены
    таблеточка валерианы на ночь и все будет пучком

Дописів
    990

Типово

Вряд ли будет так. Скорее всего будет, как идут 20 человек в черно-красной форме и доепались до 2-х ни в чем не виновных подростков, которые сидели и читали журнал "Мурзилка" на русском языке. Но когда подошел весь 7-й класс, то все воины убежали, ибо никогда еще "западно-украинские" войска ни в чем не побеждали

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Andrew Переглянути допис
    Вряд ли будет так. Скорее всего будет, как идут 20 человек в черно-красной форме и доепались до 2-х ни в чем не виновных подростков, которые сидели и читали журнал "Мурзилка" на русском языке. Но когда подошел весь 7-й класс, то все воины убежали, ибо никогда еще "западно-украинские" войска ни в чем не побеждали
    ну чому ж, все почалося з захоплення князем Данилом Галцьким в 1238р. Києва...
    не знаєте, то б не писали.

2Диктатор. З моїми снами чекаю не дочекаюся НР святок, поїду гляну на Карпати, полікую в горах нерви. Вся проблема в мобілці, й..ть її об стіну і все відразу налагодиться.

Дописів
    990

Типово

Цитата Допис від Диктатор Переглянути допис
    проблема ... у тих .., які самі себе не контролюють й при цьому переконані, що вони є авторами кожної своєї думки
    А это вообще распечатайте и повесьте у себя в офисе, чтобы просветление побыстрее пришло

Дописів
    990

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    ну чому ж, все почалося з захоплення князем Данилом Галцьким в 1238р. Києва...
    и на этом и закончилось, то просто никто не ожидал такого. Повезло короче.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

и на этом и закончилось, то просто никто не ожидал такого. Повезло короче.
    насмішили.

Дописів
    990

Типово

насмішили.
    вы еще вспомните, как украинцы в мехах с каменными молотами москаля-мамонта загоняли

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Червоно-чорна форма - це інквізиція, чи загін Бетменів, які одягли труси навиворіт?

Підлітки я так розумію років 13-14 читають "Мурзилку"? Окстіться... у такому віці вже або читають "Плейбой" або грають у "Контралстрайк".

Знаєте... мені оте приснлось, а Вам таке уявляється наяву.

Банзай, ти теж відстрілюєш зомбі по ночах?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Диктатор нє. Що сниться не пам'ятаю. В мене дещо інша проблема - я останніми днями довго не можу заснути. Раніше в таких випадках допомогала склянка вина. Але корінь наших проблем - надмірний напряг по роботі. Зара ось сиджу в НЕТі, бо ВЖЕ ВСЬО дістало. А роботи ж, трясця, хоч греблю гати.

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

проблема - я останніми днями довго не можу заснути.
    І я вдень не можу заснути - гамірно у офісі дуже...
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Ґонта Переглянути допис
    І я вдень не можу заснути - гамірно у офісі дуже...
    А в мене зара тиша - всі на завданнях. Вже почав заздрити?

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Диктатор
    Сон, це справа третя. Мене здивувала ваша думка, яку ви висловили після розповіді про свій сон.
    І після цього, ви ще будете стверджувати, що ви є ноократ?
    Ви, шановний добродію не ноократ, а махровий ретроград. Ви пропонуєто дивні речі в частині убивання чи не убивання угрофінских матросів у 2117 році. Що це? Натяк на сторіччя іудейської революції?
    Де ваша любов? Де логіка? Чому я вас тут три роки учу?
    Запам’ятайте нарешті розумну думку справжнього ноократа.
    Угрофінських матросів не тільки не слід убивати чи не убивати. Їм необхідно запропонувати новий договір на аренду Севастополя на 99 років. Ціна стоянки –
    10 000 000 000 кубів газу на рік. Для угрофінії це чепуха, а для нас копійчина.
    По друге. Слід негайно запросити на стоянку флот США. Арендна плата – за світовими цінами, а це три- чотири мільярди долярів на рік. Для американців то чепуха, а для нас копійчина.
    До того ж ми будемо сприяти дружбі між американським та угрофінскім народами, тому що флот США мусить стояти у Балаклаві.
    Мені соромно за вас. Зачиняйте свою ноократичну школу, та сідайте за комп і вивчайте любов та логіку, яку я викладаю.
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Звідки Ви
    dnepropetrovsk
    Дописів
    4 114

Типово

не не резидент, а STALKER с каким то модом

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Щаслива людина, що взагалі бачить сни. Я ж або не пам'ятаю, що приснилось, або просто відпочиваю без сновидінь.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Дерсу-Узала

Я раніше думав, що Ви просто дивак. А Ви, як з"ясовується - продажна шкура. Якщо ж Ви до того ж вважаєте, що ноократія передбачає розташування на території Української Цивілізації іноземних військ - то діагноз Ваш явно помилковий.

І знайте, "великий економісте": США сплачують Кубі 1000 доларів на місяць за оренду о. Гуантанамо. Додайте ці дані до 300% прибутку від Карла Маркса.

У 2017 році добігає кінця термін перебування ЧФ РФ у Севастополі. Хоча б це треба знати перед тим, як пропонувати свої "оригінальні ідеї" на втілення. А вбивати чи не вбивати - 27 травня 2017 року ЧФ РФ перетвориться на збройні сили іноземної держави, що перебувають на території України всупереч міжнародним угодам. Такий стан речей називається війною.
    Востаннє редагував Володимирович: 22.12.2007 о 07:25

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Диктатор
    Я є прихильником глобального військового оборонного союзу всіх євро американських народів, включно з угрофінськими варварами.
    Я є палким ворогом будь яких тереторіальних союзів.

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Диктатор

Гуантонамо не острів, а частина острова Куба. Вона дісталася США за мирною угодою.
    База ВМС на Філіппінах обходиться у 4 міліарди долярів.

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті