| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Iherb опять можно все пересылать!!
Державна митна служба, яка на сьогодні входить до складу Міністерства доходів і зборів України, доручила митним органам здійснювати пропуск на митну територію України дієтичних добавок, які переміщуються (пересилаються) в міжнародних поштових та експрес-відправленнях на адресу громадян.
Таким чином вирішено правову колізію, яка виникла навколо дієтичних добавок. Органом, який затверджує належний рівень захисту здоров'я людей, обов'язкові параметри безпечності та мінімальні специфікації якості харчових продуктів, звід правил і належну практику виробництва харчових продуктів та координує діяльність органів виконавчої влади з питань безпечності та якості харчових продуктів є центральний орган виконавчої влади у сфері охорони здоров'я (стаття 4 Закону України “Про безпечність та якість харчових продуктів”).
Враховуючи те, що питання віднесення (чи не віднесення) дієтичних добавок до категорії харчових продуктів належить до компетенції МОЗ України, Держмитслужбою було спрямовано відповідний запит до зазначеного міністерства.
Відповідно до роз’яснення, яке надано Міністерством охорони здоров’я Держмитслужбі у рамках виконання доручення Кабінету Міністрів України, дієтичні добавки відносяться до харчових продуктів.
Відтепер дієтичні добавки можуть безперешкодно пересилатися в міжнародних поштових та експрес-відправленнях на адресу громадян.
shu.com.ua - СП из США и Европы без %, библиотека инструкций для заказов с ин.сайтов самостоятельно!
Уважаемые подписчики!
Вы можете просто стать Постоянным Читателем Блога - кнопочка Присоединиться к сайту справа, после списка статей
Самостоятельные заказы из Европы и США http://shopfansy.blogspot.nl/
shu.com.ua - СП из США и Европы без %, библиотека инструкций для заказов с ин.сайтов самостоятельно!
Бану! Так а на какую цену ориентироваться по НМ??? На сайте одна, а в корзине другая.... Или еще не выяснили????
Бану, добрый день!
Я сбрасывала заказ на Некст, счета не видно - мое не заказалось?
И когда ожидается ориентировочно Джордж от 08.02.13.?
Отправила маленький заказ H&M
Девочки, подскажите в НМ брюки на бедра 95, талию 78 какой размер брать? Не большемерят ли они? А то верх сколько брала С-ку на ог95-так великовато.
http://www.hm.com/nl/product/04765?a...-F&variant=038
Бану приветик, можно ли на выходных сбросить заказик на спортдирект, приветик с Красного Камня![]()
Бану здравствуйте,можно я дождусь Айхерб от 03.02.13 и заберу все вместе или Вы перезаказывали его? [email protected]
Бану раздача завтра не в воскресенье? а то склероз....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks