Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Пойдете Вы на выборы 3 марта?

Голосували
125. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Да, пойду

57 45,60%
  • Нет, не пойду

61 48,80%
  • Еще не знаю

7 5,60%
Сторінка 10 з 14 ПершаПерша 1234567891011121314 ОстанняОстання
Всього знайдено 261, показано з 181 по 200.

Тема: 3 марта 2013 года Выборы в облсовет (общая)

Дописів
    949

Типово

Только что принесли приглашение на выборы и (та-дам!) кучку рекламных газет от Партии Регионов для нумера 8 из вышеприведенного списка. Это вообще как с законодательством соотносится?

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    1 946

Типово

Избирательные комиссии на местах нагибают шибко по поводу Шпынька.

Звідки Ви
    Мангуп
    Дописів
    5 785

Типово

28 февраля на один из личных e-mail пришло письмо от Захаров Кирилл<[email protected]> с программой кандидата, картинками, зазывалками и пр... спам короче. Страного здесь то, что использую этот ящик, только для регистрации на форумах. Т.е. нигде, кроме как в закрытой информации для админов он не светился.
    Интересно, какая с..а слила e-mail?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від yagello Переглянути допис
    Только что принесли приглашение на выборы и (та-дам!) кучку рекламных газет от Партии Регионов для нумера 8 из вышеприведенного списка. Это вообще как с законодательством соотносится?
    Вам индивидуально принесли, в руки, или в почтовый ящик? Ни мне, ни моим соседям приглашений не приносили. От нас выборы засекретили. Они надеются, что я не приду?
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 040

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    Вам индивидуально принесли, в руки, или в почтовый ящик? Ни мне, ни моим соседям приглашений не приносили. От нас выборы засекретили. Они надеются, что я не приду?
    Аналогично.
    Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729

Дописів
    949

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    Индивидуально. У рукЫ. (Может, секрет в том, что моя бывшая классная руководительница в избирательной комиссии?)

Звідки Ви
    .dp
    Дописів
    331

Типово

Пам’ятка виборцю - >>>
    Наявність незначних неточностей, технічних описок, якщо є зрозумілим, що до списку виборців включено саме того виборця, який прибув на виборчу дільницю для голосування не є підставою у відмові видачі бюлетеня ...

Дописів
    14

Типово

Кому не прийшло запрошення на вибори - але ви знаєте що у вашому районі є 100% вибори - пишите скаргу на ЦВК, сподіваємось на скандал. Дільниці ті ж самі що і були на виборах до ВРУ, впринципі знайти свою легко можна тут - http://www.adm.dp.ua/OBLADM/Obldp.ns...4?OpenDocument
    Вибори проходять лише у - http://www.adm.dp.ua/OBLADM/Obldp.ns...A?OpenDocument
    Прошу влаштовувати скандали у виборчих дільницях про те, що не прийшло запрошення. Бо це вже є прямим порушенням законодавства. На рахунок реклами від Партії Регіонів разом із запрошенням на вибори в курсі, прохання у цьому разі сфотографовувати, та поширювати де можна цю інформацію, крім того якщо дає вам особисто людина - фотографуйте її, питайте ПІБ. Ці вибори дуже і дуже сфальсифіковані вже, і не знаю що навіть буде на виборах, мабуть явка буде максимум 40%, і прийдуть зазвичай куплені, студенти з гуртожитків, бабусі тощо. Тому якщо вам не важливий результат - не будьте байдужими, приходьте на вибори!

Дописів
    3 316

Типово

пр. кирова, приглашений не приносили.
    Смерть всегда знает, когда твой черед.
    Генерал лейтенант Дмитрий Амилаквари. Французский Иностранный легион, 1942.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 040

Типово

До того, як прочитала попередній допис, ходила на сою виборчу дільнию, що знаходиться в консерваторії ім. Глінки. На виборчій ділльниці , її голова, Січевський Едуард Л. запевняв мене, Що всі запрошення доставлені за адресами і він нічого не може зробити більше, ніж перевірити наявність мене в списках, тому що дільниця закривається. Це було о 12:40. На самому будинку на дверях малопримітний лист розміром А3, сповіщає, що тут знаходиться виборча дільниця.
    Мініатюри долучень Мініатюри долучень Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.03.13 040.jpg
Переглядів: 14
Розмір:  52,6 КБ
ID:	1051188  
    Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 040

Типово

До того, як прочитала попередній допис, ходила на сою виборчу дільнию, що знаходиться в консерваторії ім. Глінки. На виборчій ділльниці , її голова, Січевський Едуард Л. запевняв мене, Що всі запрошення доставлені за адресами і він нічого не може зробити більше, ніж перевірити наявність мене в списках, тому що дільниця закривається. Це було о 12:40. На самому будинку на дверях малопримітний лист розміром А3, сповіщає, що тут знаходиться виборча дільниця.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 040

Типово

дубль

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від UA_Mers Переглянути допис
    Кому не прийшло запрошення на вибори - але ви знаєте що у вашому районі є 100% вибори - пишите скаргу на ЦВК, сподіваємось на скандал. Дільниці ті ж самі що і були на виборах до ВРУ, впринципі знайти свою легко можна тут - http://www.adm.dp.ua/OBLADM/Obldp.ns...4?OpenDocument
    Вибори проходять лише у - http://www.adm.dp.ua/OBLADM/Obldp.ns...A?OpenDocument
    Прошу влаштовувати скандали у виборчих дільницях про те, що не прийшло запрошення. Бо це вже є прямим порушенням законодавства. На рахунок реклами від Партії Регіонів разом із запрошенням на вибори в курсі, прохання у цьому разі сфотографовувати, та поширювати де можна цю інформацію, крім того якщо дає вам особисто людина - фотографуйте її, питайте ПІБ. Ці вибори дуже і дуже сфальсифіковані вже, і не знаю що навіть буде на виборах, мабуть явка буде максимум 40%, і прийдуть зазвичай куплені, студенти з гуртожитків, бабусі тощо. Тому якщо вам не важливий результат - не будьте байдужими, приходьте на вибори!
    А хто має розносити запрошення? Сьогодны був у своїй ДВК, написав їм заяву, в зв’язку з тим, що не принесли запрошення, з проханням визнати вибори на дільниці такими, що не відбулись. Заяву прийняли, але сказали що треба писати до ОВК, а запрошення на цих виборах має розносити не ДВК, а Міськвиконком, ОВК, Реєстр виборців (різні члени комісії мали різні версії).
    ...я так думаю.

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    1 946

Типово

Вот вы народ странный
    Вы не получили приглашения, не потому что кто-то утаивает выборы, а потому что присутствует человеческий фактор. Приглашения разносят члены комиссии, кто-то добросовестно это сделает, а кто-то не очень.
    К тому же у всех повально домофоны, не во всех подъездах есть почтовые ящики, кого-то просто не было дома.
    Не стоит видеть вселенский заговор.
    А по поводу неприметных табличек на участках, так, блин, нищенские выборы, сэкономили на всем, на чем смогли.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від teaman Переглянути допис
    Вот вы народ странный
    Вы не получили приглашения, не потому что кто-то утаивает выборы, а потому что присутствует человеческий фактор. Приглашения разносят члены комиссии, кто-то добросовестно это сделает, а кто-то не очень.
    К тому же у всех повально домофоны, не во всех подъездах есть почтовые ящики, кого-то просто не было дома.
    Не стоит видеть вселенский заговор.
    А по поводу неприметных табличек на участках, так, блин, нищенские выборы, сэкономили на всем, на чем смогли.
    Вот только почему-то "человеческий фактор" сработал именно сейчас, а не на выборах в ВРУ или президентских....
    ...я так думаю.

Дописів
    6 031

Типово

Оп-ПА! Не зашла бы на любимый форум - так и не узнала бы , что завтра ВЫБОРЫ.

Дописів
    118

Типово

приглашение получил своевременно, и уже даже сходил проголосовал...

Остроумие года 2012 Аватар для LuckyLuck
    Дописів
    18 603

Типово

Спасибо, что тут написали, я и не в курсе была про выборы.

Народа нет, кстати. При мне 4 старых бабушки еле доковыляли до участка.
    Урны почти пустые.
    When the wise man points to the sky, the dumb one looks at the finger (Confucius)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    4 368

Типово

Проголосовал. При такой низкой явке важен каждый голос.

Сторінка 10 з 14 ПершаПерша 1234567891011121314 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті