Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 90 з 419 ПершаПерша ... 408081828384858687888990919293949596979899100140190 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8367, показано з 1 781 по 1 800.

Тема: Оформление загранпаспорта. (подробная инструкция в первом посте)

Дописів
    27 335

Типово

Спасибо. Подправлю!

Дописів
    63

Типово

предлагаю с этого момента ВСЕМ подавать необходимые документы (заява-анкета встановленого зразка, паспорт громадянина України, свідоцтво про народження (для
    осіб віком до 16 років) (після прийняття документів повертається), копія виданої податковим органом довідки про присвоєння
    ідентифікаційного номера, дві фотокартки розміром 3,5 х 4,5 сантиметра, квитанція про сплату державного мита або документ, що
    підтверджує право на звільнення від його сплати.
    ), оплачивать только госпошлину в размере 170 грн и делать отчет о результатах получения или отказа в выдаче загранпаспорта.

P.S. 18 жовтня 2012 року набрав чинності Закон України від 18.09.2012 №5294-VI „Про внесення
    змін до деяких законодавчих актів України щодо повноважень центрального
    органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у
    сфері міграції, та повноважень центрального органу виконавчої влади, що
    забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері зовнішніх
    зносин України”, згідно з яким громадяни України набули право на
    одержання паспорта громадянина України для виїзду за кордон
    , проїзного
    документа дитини незалежно від реєстрації їх місця проживання чи
    перебування або відсутності такої реєстрації.

Закон України від 18.09.2012 №5294-VI
    Востаннє редагував Andr0s: 15.02.2013 о 17:47

Наша гордость 2014 Аватар для Zirael
    Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Это прерасно-прекрасно-прекрасно... )) А у кого есть образец квитанции и заявления-анкеты? Чтоб лишний раз за "пакетом документов" не бегать?
    HappyZoo.dp.ua - зоотовары с доставкой
    Karina-tour - туристическое агентство

Дописів
    63

Типово

это прекрасно, но инспектора скажут Вам , что они не в курсе этого и будут требовать как раньше )))

Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Цитата Допис від Andr0s Переглянути допис
    это прекрасно, но инспектора скажут Вам , что они не в курсе этого и будут требовать как раньше )))
    Ну тоже мне проблема, будем жаловаться по схеме ))

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Andr0s, при подаче комплект необходимых документов можно расширить распечаткой решения суда и ссылкой на него в реестре судебных решений.
    Под роспись "Ознакомлен [а]" Должность_ФИО_Дата на аналогичной копии клиента. Шоп знали - да не минет их чаша сия.

P.S. В следующем иске можно указать на необходимость обязательного нахождения данного
    судебного решения в каждом отделении ДМС/паспортного стола на информационном стенде
    наряду с реквизитами для оплаты госпошлины.
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Типово

Заява-анкета: http://passport-ua.org.ua/docs/zayava-anketa.doc

Пример заполнения: http://passport-ua.org.ua/docs/zayav...ta-example.doc

Traveler , можете выложить эти ссылки, а так же ссылку на Решение Суда в первый пост ?

Дописів
    27 335

Типово

Спасибо за примеры заявления. Сдавать всё в овир, как я понимаю и ждать? Мне не срочно.

Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Цитата Допис від andrew_chel Переглянути допис
    Заява-анкета: http://passport-ua.org.ua/docs/zayava-anketa.doc

Пример заполнения: http://passport-ua.org.ua/docs/zayav...ta-example.doc

Traveler , можете выложить эти ссылки, а так же ссылку на Решение Суда в первый пост ?
    Сенк ю вери мач!

Дописів
    55

Типово

Думаю, что скоро в теме будут копии решения судов по паспортным махинациям, и к основным документам (заява-анкета встановленого зразка, паспорт громадянина України, свідоцтво про народження (для осіб віком до 16 років) (після прийняття документів повертається), копія виданої податковим органом довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, дві фотокартки розміром 3,5 х 4,5 сантиметра, квитанція про сплату державного мита або документ, що підтверджує право на звільнення від його сплати) можно добавить парочку копий решений судов, и пригласить начальство для ознакомления с ними, и сказать напоследок, что они совершают должностное преступление, и что плохо им будет. А если не примут - быстренько в суд, прокуратуру со всеми вытекающими.

Остается правда и другой вариант: платить все что скажут - но это извращение я думаю на любителя садо-мазо ....

Типово

Цитата Допис від Maksi Переглянути допис
    Спасибо за примеры заявления. Сдавать всё в овир, как я понимаю и ждать? Мне не срочно.
    да, http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/231-95-%D0%BF п. 10

Код:
           Оформлення та видача паспорта / проїзного документа 
          10. Для  оформлення  паспорта  у  разі  тимчасового виїзду за 
    кордон подається: 
         заява-анкета    встановленого    зразка;   {   Абзац   другий 
    пункту  10  із  змінами,  внесеними  згідно  з Постановою КМ N 858 
    ( 858-2007-п ) від 26.06.2007 } 
         паспорт  громадянина  України, свідоцтво про народження  (для 
    осіб віком до 16 років) (після прийняття документів повертається); 
    { Абзац третій пункту 10 із змінами, внесеними згідно з Постановою 
    КМ N 580 ( 580-2006-п ) від 27.04.2006 } 

{  Абзац  четвертий пункту 10 виключено на підставі Постанови 
    КМ N 580 ( 580-2006-п ) від 27.04.2006 } 

копія виданої  податковим  органом  довідки  про   присвоєння 
    ідентифікаційного номера,  крім осіб, які через свої релігійні або 
    інші переконання  відмовляються  від  прийняття  ідентифікаційного 
    номера та офіційно повідомляють про це відповідні державні органи; 
         дві фотокартки розміром 3,5 х 4,5 сантиметра; 
         квитанція про   сплату   державного  мита  або  документ,  що 
    підтверджує право на звільнення від його сплати.
    но готовьтесь морально что они не примут без боя
    вернее скорее всего и с боем не примут, хотя.. может с распечаткой решения суда http://reyestr.court.gov.ua/Review/29311769 что то и получится

т.е. вероятнее всего доки не возьмут, и нужно будет пожаловаться в прокуратуру, а вот там уже интересно что будет

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Выложить линки в первый пост - это Mulerа просить надо... или админа.
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

дві фотокартки розміром 3,5 х 4,5 сантиметра;
    Прастити, а разве не в ОВИРе фотографируют?

Типово

Цитата Допис від Zirael Переглянути допис
    заполнение заявления-анкеты и фотографирование - платная услуга, она стоит у миграционной службы 87 грн.
    в принципе можете оплатить, если хотите.. сфотографироваться "на улице" стоит примерно 25 грн

Дописів
    559

Типово

Цитата Допис від Zirael Переглянути допис
    Фотографируют, только это как отдельная добровольная платная услуга за 87,15 грн.

Вот человек оплатил 87,15 грн, его сфотографировали в паспортной службе - уже к паспортной службе претензий не предъявишь - человек сам попросил чтобы его за 87,15 грн сфотографировали, они это сделали и взяли за это деньги - вот так все это выглядит.

Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

заполнение заявления-анкеты и фотографирование - платная услуга, она стоит у миграционной службы 87 грн.
    в принципе можете оплатить, если хотите.. сфотографироваться "на улице" стоит примерно 25 грн
    Так, стоп ,я могу принести свое фото? Распечатанное или в электронном виде? Ч/б или цветное?

Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Цитата Допис від Bolinni Переглянути допис
    Фотографируют, только это как отдельная добровольная платная услуга за 87,15 грн.

Вот человек оплатил 87,15 грн, его сфотографировали в паспортной службе - уже к паспортной службе претензий не предъявишь - человек сам попросил чтобы его за 87,15 грн сфотографировали, они это сделали и взяли за это деньги - вот так все это выглядит.
    Ну мама эту квитанцию оплатила, так что я пока расслабляю булки. Но для себя запомню.

Дописів
    55

Типово

Кстати, вот тоже информация к размышлению.
    Решение по суду 5.02.3013 http://reyestr.court.gov.ua/Review/29311769 в реестре не взялось просто так, потому что его должны были опубликовать. Суд пришлось буквально заставлять его туда выложить!!! После того, как прошел десяток дней с дня суда, в суд, через электронную форму был отправлен запрос на тему: "А где же решение в реестре?" В ответ получил отказ!!! с абсолютно изковерканной формулировкой. На картинке (это копия экрана моего почтового ящика) виден мой культурный, законный запрос (зеленая рамка) и абсолютно "левый" ответ некоего Зверева А.Б.(красная рамка)
    Ответ жутко разозлил меня. Это ж надо такое написать. Вот же ж падла какая....

Следующий запрос выглядел уже по-другому:
    Прошу надати мені номер рішення в єдиному державному реєстру судових рішень (ЄДРСР) у справі № 0870/6614/12. Апеляційне судове засідання відбулося 5.02.2013 р. Головуючий суддя Семененко Я.В.

Також хочу додати, що згідно з ЗУ "Про доступ до публічної інформації" я маю повне право на запит номера судового рішення, а ви, як державна установа, зобов'язані надати мені цю публічну інформацію.

Додатково акцентую Вашу увагу на тому, що мені потрібен ЛИШЕ НОМЕР судового рішення за яким я зможу знайти потрібне мені рішення у ЄДРСР.

Також хочу зауважити що на попередній електронний запит від 13.02.2013 р. ви відмовили мені в наданні інформації, чим грубо і навмисно порушили ЗУ "Про доступ до публічної інформації" ст.3, ч.1, абз.1; ст.14, ч.1, абз.6.

У своїй відповіді щодо ненадання мені інформації про НОМЕР рішення в ЄДРСР Ви спотворили суть мого запиту. Я ще раз уточнюю, що в даному інформаційному запиті запитується ЛИШЕ НОМЕР РІШЕННЯ за яким я зможу знайти потрібне мені рішення у ЄДРСР, а не відомості про рух певної адміністративної справи чи надання копій процесуальних документів у цій справі.

У зв'язку з цім я, як Громадянин України, вимагаю поважати мої права, та сумлінно виконувати свої обов'язки як державної установи, котра, як ні яка інша повинна дотримуватися норм Українського Законодавства.

Я ще раз вимагаю надати інформацію про НОМЕР рішення в єдиному державному реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua) по у справі № 0870/6614/12. Апеляційне судове засідання відбулося 5.02.2013 р. Головуючий суддя Семененко Я.В.

Додатково слід відзначити, що за неправомірну відмову в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію" , "Про доступ до публічної інформації" , "Про звернення громадян" , "Про доступ до судових рішень" та "Про засади запобігання і протидії корупції" тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п'яти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян передбаченого статтею 212-3 КУпАП.

В разі відмови в наданні інформації, несвоєчасного або неповного надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності безвідкладно буде подана відповідна ПИСЬМОВА скарга до уповноважених органів щодо складання протоколу про адміністративні правопорушення за ст. 212-3 КУпАП з обов'язковим зазначенням у неї відповідних реквізитів, зокрема, П.І.Б. особи, яка звертається, поштової адреси цієї особи, а також З ПРОСТАВЛЯННЯМ ОСОБИСТОГО ПІДПИСУ ТА ДАТИ СКЛАДАННЯ.

Лишь после такого повторного запроса, решение появилось в реестре.
    Вот вам еще один пример полностью антинародного государства.

---------------------------------------------------------
    Как ни странно все это выглядит, судья Семенеко Я.В. оказался одним из немногих нормальных судей, которые в ходе судебного заседания, даже без присутствия истца, разбирался в деталях и выяснял каждую мелочь у представителя ответчика (ДМС). Честь ему и Хвала!!!
    Востаннє редагував Matfey2: 16.02.2013 о 20:08

Дописів
    55
    Мы же, легких путей не ищем... (с)

Звідки Ви
    Титова
    Дописів
    1 970

Типово

А кто-то писал уже на возврат уплаченных 120грн? Куда писать?

Сторінка 90 з 419 ПершаПерша ... 408081828384858687888990919293949596979899100140190 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті