| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
с историей- у Вас- дружбы нет, это- очевидно... Нужно было предмет в школе изучать, а не горобцам дули тыкать.
ЧТО было в период 1941-45 гг? И КТО понёс основную тяжесть, а кто только обогатился?
в общем- продолжайте "пышаться" ТАЗ 2107
у отца была "7-ка".... работал нач. участка испытаний, инженер 1 категории на ЮжмашеНасміхатися з мрій совків(до яких ви доречі належите) дуже легко живучі в незалежній Україні, а от наприклад в совку вам отой старий опель не світив би ніколи.Про громадянську війну це звісно чудово, проте в 60х теж була війна, в 70х, 80х теж світова закуліса та Петлюра не давали робити холодильники та пральні машини?
![]()
Да и Опель у меня при СССР появился: в 1990 г.
Да, и- вот ещё% пан профпатриот, наблюдается некий диссонанс: патриот Украины- "пышается" российской машиной, забугорной бытовой техникой, ездит на буржуйской "Лохани"... Вэльмышановный панэ, а- как-же отечественный производитель, а?
так, что- в очередной раз "мимо", гражданин "пышающийся"
давайте-ка сравним: сколько человек ПОЛУЧИЛИ жильё, например с 1970 по 1990 гг(20 лет, причём, 2-я десятка- не из лучших годов страны) и при "нэзалэжности", тоже- за 20 летОсь ви саме лозунгами і живете - безкоштовне житло? Бачив списки людей які з 79го року стоять за ним в черзі. З житлом було легше проте не ідеально, дід з бабусею жили в центрі Дніпропетровська в комуналці.![]()
ну- как: поубавилось причин "пышаться" подержанной семёркой"?
про медобслуживание- тоже давайте сравнивать, по тем-же годам.Про медичне обслуговування наприклад свідчать яскраві посмішки золотими зубами - самі так лікуйтеся, про нестачу ліків розповідали батьки, дефіцитні ліки були попри ваші лозунги.
Например, в СССР- не было массовых завозовпрививокотравы, с целью сократить численность населения страны и массовых- же завозов просроченных таблеток под истерию несуществующих эпидемий, при том- же СССР- не было массово таких прейскурантов на гарантированное Конституцией страны бесплатное медицинское обслуживание...
Всё ещё продолжаете "пышаться"? поехали далее:
Татышо?!!! "не чув"?Освіта - це поняття відносне, мільйони людей вчили історію партії це звісно круто, проте не чув щоб радянські вищі котирувалися десь крім країн третього світу.
только- вот, почему-то, все развитые страны- не прочь заполучить к себе мозговой потенциал, выученный в период СССР...
Справедливо-ли подобное к выпускникам укровузов с их болонской системой образования, сводящейся к погоне за баллами?
ну- что? всё ещё "пышаетесь", любезный?
ну- удачи на даной ниве
================================================== ======================================
Выйти из комсомола при Андропове(напомнить его предыдущую должность перед Генеральным секретарём?Що ви робили? Для чого? Антисоветчик? Я теж жив в совку і всього лиш на десять років менше вас, почесним старостою це вас не робить.От Чорновіл в совку сидів в таборах, примусово лікувався за антирадянські дії та висловлювання, а вийти з комсомолу коли там вже майже нікого не так вже й круто.
![]()
)
как и было ранее сказанно: "в качестве протеста- "дзюрыв" не в горшок, а- в штанишки"Інша справа коли я малий був вигнаний з жовтенят, за антирадянське знущання над ВІЛом, з дитинства був бандерівцем.
.
================================================== ===============================
Знаете, именно поэтому- я и не воспринимаю даного индивида в серьёз: явный диссонанс сознания.
"Патриот", гордящийся российским изделием- это звучит гордо!
В общем- прочтите верх этого сообщения
Де хамство? Ви не спромоглися навіть прочитати перший пост. Тому для вас довелося робити спец пояснення.
Чого ви тут ще живете? Не подобається країна, ну так зараз не совок хто хоче давно звалив.Не может нормальный человек гордиться страной в которой 20 лет правит ворье, где бизнес в основном воровской, где законы часто пишутся под ...ворье.
ЗІ За кого голосували?![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Звісно союзу постійно заважали війни і вороги! Англійцям, французам, німцям тощо війни не заважали жити по людськи....
в общем- продолжайте "пышаться" ТАЗ 2107
Коли він придбав сімку? І як? Інженер КБ не міг у 80х достоятися у черзі на ваз, можливо на заз-968, не вірю. Про ваш Опель у 90му вже чув, тобто розвал совка вам дуже допоміг?у отца была "7-ка".... работал нач. участка испытаний, инженер 1 категории на Южмаше
Да и Опель у меня при СССР появился: в 1990 г.
Що означає профпатріот? Ви відчуваєте патріотизм лише за гроші? ВАЗ-2107 не російська машина, срср не росія - занотуйте це собі.Да, и- вот ещё% пан профпатриот, наблюдается некий диссонанс: патриот Украины- "пышается" российской машиной, забугорной бытовой техникой, ездит на буржуйской "Лохани"... Вэльмышановный панэ, а- как-же отечественный производитель, а?![]()
На чому їздити я обираю сам, і цим пишаюся ніяка комуністична сволота не вказує мені на якому авто їздити, який одяг/взуття вдягати, що дивитися, що читати, про що говорити, у що вірити - і я цим пишаюся.
Ви совки любите халяву, "получілі" улюблене слово! А паралелі між роздачею панельного житла і економічним крахом не бачите?так, что- в очередной раз "мимо", гражданин "пышающийся"
давайте-ка сравним: сколько человек ПОЛУЧИЛИ жильё, например с 1970 по 1990 гг(20 лет, причём, 2-я десятка- не из лучших годов страны) и при "нэзалэжности", тоже- за 20 лет![]()
![]()
З житлом зараз проблема через масонську змову, в тих же країнах прибалтики житло доступніше ніж у нас, та навіть в Білорусі банки(ті самі що й у нас) надають кредити на кращих умовах ніж у нас. Це звісно є. Я житло купив-можете вішатися пан залявщик.
Про медицину краще мовчить, совок закупав індійські вакцини які кололи всім примусово, молоду маму за відмову від щеплень могли здати в психдиспансер.ну- как: поубавилось причин "пышаться" подержанной семёркой"?
про медобслуживание- тоже давайте сравнивать, по тем-же годам.
Например, в СССР- не было массовых завозовпрививокотравы, с целью сократить численность населения страны и массовых- же завозов просроченных таблеток под истерию несуществующих эпидемий, при том- же СССР- не было массово таких прейскурантов на гарантированное Конституцией страны бесплатное медицинское обслуживание...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
а почему не сразу на расстрел?
Які навчальні заклади котирувалися в цивілізованому світі? Який мозковий потенціал?Купку з НДІ працювавших для ВПК, інші посуду мили в штатах чи на іст.батьківщину бомжувати.
Так ви з тих покидьків які розвалили вєлікімогучій? Як щури побігли з потопаючого судна? Як у вас в одній голові уживаються совкофілія і нелюбов до всього радянського?Выйти из комсомола при Андропове(напомнить его предыдущую должность перед Генеральным секретарём?)
Тобто вас виперли за якийсь косяк з комсомолу і ви вже Солженіцин?как и было ранее сказанно: "в качестве протеста- "дзюрыв" не в горшок, а- в штанишки"![]()
"Патриот", гордящийся российским изделием- это звучит гордо!Що ще російське?
Коли він придбав сімку? І як? Інженер КБ не міг у 80х достоятися у черзі на ваз, можливо на заз-968, не вірю. Про ваш Опель у 90му вже чув, тобто розвал совка вам дуже допоміг?![]()
-2 не "инженер КБ, а- см. ранний текст. а во что Вы верите- мне малоинтересно.
Главное- чтобы продолжали "пышаться"
"профпатриот"- завуалированное слово "лицемер"Що означає профпатріот? Ви відчуваєте патріотизм лише за гроші? ВАЗ-2107 не російська машина, срср не росія - занотуйте це собі.На чому їздити я обираю сам, і цим пишаюся ніяка комуністична сволота не вказує мені на якому авто їздити, який одяг/взуття вдягати, що дивитися, що читати, про що говорити, у що вірити - і я цим пишаюся.
![]()
Ви совки любите халяву, "получілі" улюблене слово! А паралелі між роздачею панельного житла і економічним крахом не бачите?![]()
З житлом зараз проблема через масонську змову, в тих же країнах прибалтики житло доступніше ніж у нас, та навіть в Білорусі банки(ті самі що й у нас) надають кредити на кращих умовах ніж у нас. Це звісно є. Я житло купив-можете вішатися пан залявщик.![]()
-3.
причём тут "халява" к программе стимулирования молодых специалистов?
Причём жильё к "краху"(кстати: поштудируйте его причины и- не несите больше чушь)
Про медицину краще мовчить, совок закупав індійські вакцини які кололи всім примусово, молоду маму за відмову від щеплень могли здати в психдиспансер.-4
...
итог: идите лучше "пышаться" своей подержанной "семёркой": у Вас- это качественнее получается, чем пытаться показаться умным...
ускоренно освидомленный мозг- не выдерживает нагрузки более 1 минуты, я- понял. Отдохни, не напрягайся...![]()
нет, я не возражала бы против такой темы, имей она название: Я люблю сВою Батьківщину.
но оно ж пышается!
фейспалм...
Злив? Чого у німців дефіциту побутової техніки не було у 60х-70х? Їх війна не зачепила?
Маю родича у КБ і знаю на які машини могли претендувати інженери. Проте все можливо. Тобто у вашого батька була така сама задрочена та некрута совкова тачка як у студента?-2 не "инженер КБ, а- см. ранний текст. а во что Вы верите- мне малоинтересно.
Главное- чтобы продолжали "пышаться"![]()
Тоді ви профпатріот, з комсомолу виперли, речі совкові вам не подобаються, Партія вам не подобається проте все одно пишаєтеся і хвалите совок."профпатриот"- завуалированное слово "лицемер"![]()
Яка така стимуляція? "Далі" "получілі" халявщики довбані! А попрацювати слабо? Совок розвалився через економіку, ніякі вороги його не розвалювали!-3.
причём тут "халява" к программе стимулирования молодых специалистов?
Причём жильё к "краху"(кстати: поштудируйте его причины и- не несите больше чушь)
ЗІ КБ і зараз дає житло молодим спеціалістам - вішайтеся!
Знову злив, про медицину ви не в темі більше ніж повністю.-4
...
итог: идите лучше "пышаться" своей подержанной "семёркой": у Вас- это качественнее получается, чем пытаться показаться умным...![]()
Почалися образи? Перегрівся совковий мозок.ускоренно освидомленный мозг- не выдерживает нагрузки более 1 минуты, я- понял. Отдохни, не напрягайся...![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks