Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 153, показано з 1 по 20.

Тема: Мы готовы!

Деревоподібний режим

Дописів
    24 909

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    у казках? не дадуть)

не треба, в мене є. берези по краю полонини:

в тих лісочках є такє:

немає такого смайлу.
    пропонувала ж, па-харошему,- руки в гору, обличчам до стіни
    http://www.carpathians.eu/flora/lisi...si-karpat.html
    На території Українських Карпат ростуть 4 види берези, серед яких основна ценотична роль належить березі бородавчастої. Береза пухнаста і низька зустрічаються лише зрідка на торф'янистих ґрунтах на Прикарпатті. На початку століття її відзначали також в заболочених угіддях Закарпаття (біля села Буштина). У вологих лісах в околиці Надвірної одинично зустрічається береза ​​темна.

Березові ліси (формації Betuletea pendulae) із берези бородавчастої займають площу близько 2 - 3 тис. га. Вони не мають великого економічного значення, але надзвичайно важлива їх ґрунтозахисна роль, оскільки береза ​​росте переважно на скелястих схилах, малопридатних для інших деревних порід.
    ..500-900 метрів над рівнем моря
    ...Похідні березняки зустрічаються в межах висот 300-1000 метрів над рівнем моря. Вони виникли переважно в результаті лісових пожеж, на еродованих схилах, деградованих сінокосах і пасовищах. Великі їх площі є в Тячівському, Хустському, Іршавському та інших районах Закарпатської області і підлягають реконструкції як малоцінні угруповання.
    Что-то я вас не пойму.

Вы мне уже предлагали "руки в гору".
    Но тагрда про острици казалы.
    Портвейн, здавайтеся- я грибник, а гриби не тільки в супермаркеті на полках збирають)
    березняків більше біля полонин Закарпаття. берези , як і у нас, ростуть острівцями.
    А теперь у вас целые леса и тысячи гектар.

Сами с собой спорите?
    Не буду мешать развлекайтесь как вам угодно.

Но на эту фотку все таки гляньте, там за меня ваши смереки руки догоры поднимают.

ЗЫ. Про враглв что-то вы совсем забыли...
    В вас заговорил грибник?
    Востаннє редагував Портвейн: 26.01.2013 о 17:18
    Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті