Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 68 з 302 ПершаПерша ... 18585960616263646566676869707172737475767778118168 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6033, показано з 1 341 по 1 360.

Тема: Юлия Тимошенко (Единая тема)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис
    в Донецкой области таких городов по 5 на гектар. Даже если половину из них разобрать на металлолом (чего в 96 году ещё не было)
    було. Будете наполягати на своєму -відвезу в КоНстянтинівку.
    после выполнения заказа Щербаня, результаты не заставили себя ждать:
    не побачила зв'язку за датами і немає обсягу

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Фублін
    подивився щойно "7 психопатів". боюся йти лягти спати, щоб не наснилося чого.))

Дописів
    13 363

Типово

було. Будете наполягати на своєму -відвезу в КоНстянтинівку.
    т.е. распил на металлолом Константиновки означал исчезновение промышленного потенциала Донбасса?))))))))

не побачила зв'язку за датами і еемає обсягу
    ну конечно, где тут связь, в 96 заказ Щербаня а в 96-97 расцвет ЕЭСУ и расширение географии поставок газа, включая Донецкую область. Никакой связи......
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

Дописів
    13 363

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    и правильно не ложитесь. Спать вредно, борода не вырастет....

Дописів
    39 400

Типово

т.е. распил на металлолом Константиновки означал исчезновение промышленного потенциала Донбасса?))))))))
    та нє. без всяких " т.е." - це означає, що ви не в темі, що і коли відбувалося в Донбасі.
    ну конечно, где тут связь, в 96 заказ Щербаня а в 96-97 расцвет ЕЭСУ и расширение географии поставок газа, включая Донецкую область. Никакой связи..
    без дат і обсягів щодо Донбасу- ніякого зв'язку
    слив засчитан. Поздравляю, вы подтвердили в очередной раз почётное звание бютомассы))))) .......
    балабол.

Дописів
    13 363

Типово

та нє. бе всяких " т.е." - це означае, що ви не в темі, що і коли відбувалося в Донбасі.
    я более чем в курсе....

без дат і обсягів щодо Донбасу- ніякого зв'язкубалабол.
    какие даты и объёмы вам нужны? Или вам самого факта поставок газа ЕЭСУ в Донецкую область после заказа Щербаня не достаточно?......
    кстати по балабольству с вами конкурировать нереально. Ложитесь спать. Алкоголь в больших количествах это яд........

Дописів
    39 400

Типово

я более чем в курсе....
    а.
    какие даты и объёмы вам нужны? Или вам самого факта поставок газа ЕЭСУ в Донецкую область после заказа Щербаня не достаточно?......
    кстати по балабольству с вами конкурировать нереально. Ложитесь спать. Алкоголь в больших количествах это яд........
    фублін.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

душераздирающий стон и потоки слёз заливают тему. куда ж ты, юля? как же мы без тебя?! о, горе нам, горе!
    мы здесь, а ты - туда. ты - туда, а мы здесь. ©

Типово

Пора уже юлины 10млрд. уев делить...
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Дописів
    39 400

Типово

новообразованная «корпорация "Индустриальный Союз Донбасса" заключила с ЕЭСУ агентское соглашение №30/12 от 30 декабря 1995 года, согласно которого на ИСД возлагались обязанности по реализации и передачи для переработки потребителям Донецкой области природного газа, который поставляет корпорация ЕЭСУ, а также по обеспечению расчетов за газ.»
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/l...4f7eab51d6e5a/
    Корпорация «ИСД» создана в декабре 1995 года. Её учредителями стали Донецкое региональное отделение Академии технологических наук Украины, Академия экономических наук Украины (г. Донецк), Донецкая торгово-промышленная палата (г. Донецк), ООО «Проектно-строительное предприятие «Азовинтекс» (г. Мариуполь), ЗАО «Визави» (г. Донецк). Фактическими руководителями ИСД стали А.Момот, В.Гайдук, С.Тарута и Р.Ахметов. Е.Щербань и В.Щербань лоббировали интересы этой компании.

Угода з Донбасом була ще до смерті.
    http://blog.i.ua/community/3252/1028767/

Звідки Ви
    Рiдна ненька Україна
    Дописів
    2 244

Типово

Цитата Допис від Сергей Рыжак Переглянути допис
    Звернення Юлії Тимошенко

Звертаюся до всіх, хто мені вірить, хто мене підтримує як в Україні, так і за її межами.

Я знаю, що ви покладаєте на мене надії, очікуєте, що я зможу разом з вами звільнити Україну від кримінальної окупації, повернути її до життя. Я теж у це вірю. Я вас не підведу. Я маю сили вистояти, витримати всі нелюдські знущання, перемогти та стати поруч з вами для збереження європейської, незалежної України, для проведення таких потрібних країні змін.

Я знаю, що ви, як і я, шоковані новими обвинуваченнями, які оголошені Генеральним прокурором 18 січня 2013 року відносно моєї участі у трагічному вбивстві Євгена Щербаня та незаконного отримання фінансових державних гарантій для корпорації ЄЕСУ.

Будьте спокійні та впевнені, як і я: ці гучні обвинувачення є агонією, істерикою Януковича, який знає, що всі попередні кримінальні справи проти мене розвалилися, виявилися порожнім політичним брудом, і йому в найближчий час, після рішення Європейського суду з прав людини, доведеться випускати мене на свободу.

Він містично цього боїться, бо знає, що програє мені президентські вибори в 2015 році та втратить все, що незаконно нажив „непосильною” працею.

Він боїться, що Україна після виборів вже не буде його приватною власністю, боїться, що буде відповідати за все своє беззаконня, за насилля, за клептоманію, за розвал зовнішньої та внутрішньої стратегій України.

Він сам себе загнав в безвихідь та продовжує далі робити трагічні помилки.

Останньою з них є ідея обвинуватити мене у вбивстві Євгена Щербаня. Просто таку відверту неправду буде неважко спростувати в міжнародних судах. Саме в міжнародних, бо ціну судам, прокурорам, слідчим в Україні всі добре знають, і не варто про це говорити зайвий раз.

Я чітко і однозначно заявляю, що корпорація ЄЕСУ, яку я очолювала до кінця 1996 року, ніколи не отримувала фінансових державних гарантій від України. Такі гарантії, згідно з законом, надаються виключно колегіальним рішенням уряду та відображаються в законі про бюджет України. Я заявляю, що уряд ніколи не приймав колегіальних рішень з надання фінансових гарантій корпорації ЄЕСУ і такий борг ніколи не відображався в законі про бюджет України. Це легко та надійно перевіряється, відповідно і кримінальна справа проти мене з цього приводу буде визнана грубо та очевидно сфальшованою.

Я також чітко і однозначно заявляю, що я не маю ніякого відношення до трагічного вбивства Євгена Щербаня в 1996 році, і це буде доведено в міжнародних судах та судах інших країн.

Євген Щербань був одним із п`яти засновників корпорації „Індустріальний союз Донбасу” (ІСД), яка володіла сотнями підприємств, незаконно приватизованих в 90-х роках. Крім Євгена Щербаня, власниками корпорації ІСД були Олександр Момот, Ахат Брагін та Рінат Ахметов. П`ятим тіньовим співвласником корпорації ІСД був тоді молодий політик Віктор Янукович, який зараз є президентом України.

Євген Щербань був беззаперечним лідером цієї групи, народним депутатом та лідером Ліберальної партії України. Але протягом короткого часу були трагічно вбиті три власника корпорації ІСД.

Євген Щербань та Олександр Момот були застрелені в Донецьку, а Ахат Брагін – підірваний на донецькому стадіоні. Після цього вся власність корпорації ІСД, яка оцінюється в мільярди доларів США, перейшла Віктору Януковичу та Рінату Ахметову. Після трагічного вбивства Євгена Щербаня губернатором Донецької області також зміг стати Віктор Янукович. Керівники банди, яка вбила Євгена Щербаня, були одразу ж ліквідовані в Донецькій виправній колонії, за якою наглядали в той час прокурори Кузьмін та Пшонка. Що ще треба пояснювати і при чому тут до вбивства Євгена Щербаня моє прізвище?!
    Таких міжусобних кримінальних розборок, як в Донецькій області в 90-х роках, не було більше в жодному регіоні України. Юрій Луценко, коли став у 2005 році міністром внутрішніх справ, розкопав тільки в одному з донецьких териконів більше 30 трупів бізнесменів, суддів, адвокатів, слідчих та інших непокірних, яких ліквідували донецькі в 90-х роках. За що, в тому числі, Юрію Луценку помстилися та кинули за грати. Тоді, в 2005 році, Віктор Ющенко сказав Юрію Луценку «більше в териконах Донецької області не копати».
    Сьогодні Віктор Янукович вирішив свої злочини, скоєні в 90-х роках, перекласти на мене – свого головного політичного опонента - та спробувати залишити мене у в`язниці пожиттєво, а може, спробувати позбавити мене у своїй в`язниці життя, як він це робив в 90-х. Але ми не дозволимо йому це зробити. Віктор Янукович більше ніколи не буде Президентом України, які б кримінальні справи він проти мене не порушував. Я найближчим часом буду на свободі поруч із вами, а Україна займе своє гідне місце в європейській родині.
    Зараз, коли я пишу це звернення, тюремники встановлюють нові додаткові броньовані двері біля мене. Навіщо мене так охороняють сотні спецназівців в камуфляжі з автоматами?!
    Так само «загратовують» сьогодні в Україні свободу громадян, свободу слова, свободу зібрань, справедливість, право жити. Але куди б сьогодні Янукович не прилаштовував автомати, вони стріляють смертельними чергами в нього самого.
    Тримайтеся та вірте: все найгірше мине, невдовзі все буде по-іншому. А Віктор Янукович все правильно передчуває, виправдано боїться. Але в такий спосіб, як він намагається утримати владу, вона не утримається, такі дії тільки погіршують його і без того важке становище. Щоб зберегти таку бажану для нього президентську посаду, треба стати моральним, не корумпованим, демократичним та справедливим європейським лідером, а шлях політичних репресій, тиранії, диктату, клептоманії та відвертої тупості не веде до храму.

До швидкої зустрічі,
    Юлія Тимошенко
    Тримайся, сестро ! Увесь український народ з тобою. Ми чекаємо на тебе. Ти наша королева й майбутній президент. Слава Україні !

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

новообразованная «корпорация "Индустриальный Союз Донбасса" заключила с ЕЭСУ агентское соглашение №30/12 от 30 декабря 1995 года, согласно которого на ИСД возлагались обязанности по реализации и передачи для переработки потребителям Донецкой области природного газа, который поставляет корпорация ЕЭСУ, а также по обеспечению расчетов за газ.»
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/l...4f7eab51d6e5a/
    Корпорация «ИСД» создана в декабре 1995 года. Её учредителями стали Донецкое региональное отделение Академии технологических наук Украины, Академия экономических наук Украины (г. Донецк), Донецкая торгово-промышленная палата (г. Донецк), ООО «Проектно-строительное предприятие «Азовинтекс» (г. Мариуполь), ЗАО «Визави» (г. Донецк). Фактическими руководителями ИСД стали А.Момот, В.Гайдук, С.Тарута и Р.Ахметов. Е.Щербань и В.Щербань лоббировали интересы этой компании.

Угода з Донбасом була ще до смерті.
    http://blog.i.ua/community/3252/1028767/
    а ісд нічтожесумняшеся перепродавала газ "своїм" з накруткою у 50%

влітку 1997 ЄЕСУ намагалась на кривій кобилі обїхати газпром у питанні постачання газу з туркменістану - пропонували залишити поза профітом туркмєнросгаз. газпрому, який там мав близько 40%, така самодіяльність, звісно, не сподобалось. всю рентабельну частину донецької області на той час забезпечувала ітера - теж учасник туркменросгазу. тоді і почалось: ітеру вольовим рішенням нашого кабміну раптово викинули, а її споживачів віддали єесу, бо ніхто з тогочасних оптових імпортерів, був не здатний оперативно забезпечити потреби донецьких заводів. таким чином це був скоріше вимушений політичний крок. з економічними наслідками, звісно.
    крім того, не варто забувати про те, що перманентні зміни постачальників газу призвели до того, що керівники підприємств вважали за краще почекати і не платити - раптом зміниться трейдер і розрахунки стануть не обов"язковими. єесу від цього теж страждала серйозно. враховуючи структуру розрахунків (60% товар, 40% гроші - не єесу, до речі, вигадка), підприємства в багатьох випадках просто затримували поставки, що в свою чергу призводило до затримкм розрахунків з росіянами.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від Iванко Переглянути допис
    Тримайся, сестро ! Увесь український народ з тобою. Ми чекаємо на тебе. Ти наша королева й майбутній президент. Слава Україні !
    Мы с именем этим ложимся, мы с именем этим встаем.

Звідки Ви
    Рiдна ненька Україна
    Дописів
    2 244

Типово

Цитата Допис від chief Переглянути допис
    Саме так, друже. Добра дівчинка Юля мешкає на вулиці Південній. А уздовж маленьких білих будиночків задушливо квітне акація.

Дописів
    12 402

Типово

з нього в пеклі бджоли мед добуватимуть.
    Квіточкою буде?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

з трьох спроб, ні разу до кінця так і не додивився.... щось він мені не йде...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Екатеринослав, вр. оккупированный каломойшами
    Дописів
    22 188

Типово

Цитата Допис від Iванко Переглянути допис
    Какой жуткий оверквотинг и какое жуткое идолопоклонство...
    Сон разума рождает свидомищ.
    Жывы по-новОму - готовься к земле!

Звідки Ви
    Дописів
    22 188

Типово

Цитата Допис від chief Переглянути допис
    Кстати, а власенко выпустили из душевой?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від SuperKot Переглянути допис
    Кстати, а власенко выпустили из душевой?
    оттуда еще никто сам не возвращался.

Звідки Ви
    Дописів
    22 188

Типово

ви це кому?
    в них смисл життя - посадка Юлі, бо кожна бабця знає за шо. за це вони готові бути безкарно роздавленими машинами мажорів, вигнані з власних будинків і т.і.
    ... застреленными лозинскими, вы*банными ляшками/соколовыми/тереховыми, избитыми задорожнюками...

Сторінка 68 з 302 ПершаПерша ... 18585960616263646566676869707172737475767778118168 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті