Цитата Допис від Мультяшники Переглянути допис
Своим постановлением № 9 от 9 января 2013 года Кабинет Министров Укараины открыто заявил об узаканивании торговли людьми, в частности новорожденными.

Об этом говорит ключевая фраза в четвертом пункте:

4. Заявник не пізніше одного тижня з імовірного дня народження дитини поза закладом охорони здоров’я, факт народження якої потребує підтвердження, подає комісії такі документи: ...

То-есть, тот кто украл с помощью работников роддома ребёнка, должен указать "вероятную дату его рождения".

К матерям, которые рожают самостоятельно, это конечно не отностися, поскольку дату рождения ребёнка может не помнить только сумашедшая.

Постановление опубликовано на сайте КМУ индекс 70 и на сайте Верховной Рады http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/9-2013-п
А читати за власним посиланням ліньки? Мерщій-мерщій, а то хтось раніше лайна на вентилятор накине?

4. Заявник не пізніше одного тижня з імовірного дня народження дитини поза закладом охорони здоров’я, факт народження якої потребує підтвердження, подає комісії такі документи:
1) письмову заяву (у довільній формі);
2) паспорт або інший документ, що посвідчує особу;
3) обмінну карту пологового будинку, пологового відділення лікарні або виписку з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого за формою відповідно № 113/о або 027/о, затвердженою МОЗ;
4) результати аналізів, ультразвукового дослідження, проведених під час вагітності жінки, яка народила дитину поза закладом охорони здоров’я;
5) копію картки виклику медичної швидкої допомоги за формою № 109/о, затвердженою МОЗ;
6) довідку про генетичну спорідненість між жінкою, яка народила дитину поза закладом охорони здоров’я, та дитиною;
7) медичну довідку лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу про огляд дитини, яка народилася поза закладом охорони здоров’я, згідно з додатком 1 тамедичну довідку лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу про огляд жінки для підтвердження факту народження дитини згідно з додатком 2;
8 ) інші документи, які підтверджують надання медичної допомоги жінці у зв’язку з пологами.