Цитата Допис від Водила Переглянути допис
Почему вы думаете , что на велосипеды сядут именно пассажиры маршруток?

Не говорите бред.
Тому що маршрутка - це дикунський вид транспорту. Коли в спринтері чи газелі з'являється бодай пару стоячих пасажирів - в ній вже некомфортно їхати. Чого не скажеш про повноцінний ГТ. А година "пік" у маршрутці?.. Скільки разів я бачив заздрісні очі студентів на зупинках по Гагаріна, коли вони стояли мерзли, виглядаючи на маршрутне "таксі", а я проїжджав повз... І фіг мене пересадиш тепер на маршрутку - я краще пішки піду, якщо фізично не буде можливості на веліку... А якщо з'явиться інфраструктура - питання у виборі чи діствавтися навіть не стоятиме...

Брєд, кажете? А що, десь є затверджений похвилинний графік всіх маршрутів у відкритому доступі? Чи водії їздять до 23-24 годин вечора по розкладу, незважаючи на малу кількість пасажирів?.. А що, є пільги для дітей і студентів? Є проїзні квитки на місяць/квартал/рік?.. Чи взагалі видають у маршрутках квитки і є точний облік пасажиропотоку?.. Чи вони зупиняються виключно по фіксованих зупинках?.. Я вже мовчу про поведінку водіів як таку, що не відповідає нормам нормального суспільства.. От коли це все буде виконуватися, і маршрути, інтервали, розклад, кількість і місткість машин буде визначатися централізовано - тоді можна буде говорити про якийсь контроль і статус "громадський"...