Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 4 з 4 ПершаПерша 1234
Всього знайдено 67, показано з 61 по 67.

Тема: 27 декабря 1979г

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Знаю дядьку який приймав участь у вищезгаданому штурмі(принаймі клявся і в КДБ таки служив), а ще знаю купу людей які теж знають таких чуваків. Щось багацько людей там брали участь виходить як на мене. Або там реально був натовп і всі з УССР, або....
    А я сам брєвно с Крупскім на шабатнікє носіл. А єщьо у нас в классє двє Лєньі Головач учілісь.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Контакт51 Переглянути допис
    Просил же ТС не постить попусту. Те кто в курсах, те помянут. Зачем флудить?
    Типу розміркування про дії євреїв прои арабів не флуд?

ЗІ просто напад на аміна це якийсь фетиш серед кдбшників імхо.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    А я сам брєвно с Крупскім на шабатнікє носіл. А єщьо у нас в классє двє Лєньі Головач учілісь.
    У мене в класі була Трубач Лєна...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    5 332

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Типу розміркування про дії євреїв прои арабів не флуд?
    Нет, не флуд. ИС умеет останавливаться.
    Тем более, против его страны тоже проводились спец-операции со стороны СССР.
    У него есть обоснованные обиды. Вспомнить первое в мире успешное применение КР (П-15, РК "Комар" советского производства - потопили израильский эсминец "Эйлат", издевательство над израильскими ВВС, когда нагло над их территорией летали недоступные МИГ-25, да ещё неудачные дуэли с новейшими/опытными танками СССР, хотя потом армия Израля такого пропистона вставила арабам, что те до сих пор икают).

ЗІ просто напад на аміна це якийсь фетиш серед кдбшників імхо.
    Любая страна гордится успешными операциями своих специально подготовленных подразделений.
    Хотя тема скользкая с моральной точки зрения - согласен. Но приказ есть приказ. Люди присягу давали, а не за бабло просто.
    И не надо их путать с наёмниками.
    Востаннє редагував Контакт51: 29.12.2012 о 01:16

Звідки Ви
    Отовсель
    Дописів
    13 132

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    И шо,кто-то из тутошних празднующих таки присутствовал при штурме дворца или другом торжественном мероприятии в афгане?Или таки очередная говноленточка "помнюгордюся"?
    Не надо за всех.. Лично моя персона присутствовала и участвовала в двух крупных операциях 40-а
    Правда в виде приданных сил ..
    В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
    Вот только летчик перепугался и "сбежал"

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 226

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    И шо,кто-то из тутошних празднующих таки присутствовал при штурме дворца или другом торжественном мероприятии в афгане?Или таки очередная говноленточка "помнюгордюся"?
    Я к Афгану никаким боком. Но, спасибо DRA - напомнил, отзвонился знакомому который в штурме не участвовал, но Афган в "спецах" прошел.
    Вообще блин парадокс. Человек прошел не одну войну, а комиссован по-гражданке.
    Еще раз спасибо DRA. Про 20 декабря помню, а это как то из головы вылетело.

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від Пал Степаныч Переглянути допис
    Не надо за всех.. Лично моя персона присутствовала и участвовала в двух крупных операциях 40-а
    Правда в виде приданных сил ..
    Ну с почином - один есть.Еще есть ЛИЧНО причастные?

Сторінка 4 з 4 ПершаПерша 1234

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті