Цитата Допис від Dynamovets Переглянути допис
Значить так. Парковці у дворі будинку 7 років. Я живу в ньому 3. Люди просто зайняли собі місця, поставили "краби". Це привласнення землі. І що з цим можна робити?

На вихідних поставив машину, там де немає краба. Я б вам показав схему двору, але фотки немає.. Там кругом розкреслені місця і в одному місці стоїть дитячий майданчик (дуже маленький) колом. І ось на цьому колі теж можна поставити машину. В неділю до мене підійшов мужик, який збирає гроші за стоянку (у нас є будка в якій іноді сидить охоронець) і дуже ввічливо сказав, що краще мені тут не ставити машину, бо деякі мешканці цього не люблять, їм це заважає (хоча там проїхати може будь-яка машина) і минулого разу порізали колеса іншому авто. Я не знаю, може він сам ріже колеса, може хтось інший..

Але вчора я машину вже не ставив там. На цьому місці знову поставили машину, якій вже різали шини (але я не знав правда це чи ні). Сьогодні вийшов - всі колеса порізані.

Виходить, що машину у дворі я ставити не можу, навіть якщо не займаю "чиєсь" місце.

p.s. Платна парковка поруч з будинком - 450 грн.

.. дикари какие то..
ЗЫ в твое случае парковка дешевле...