Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 14, показано з 1 по 14.

Тема: В моєму дворі стоять блокиратори, як боротись?

Деревоподібний режим

Типово

Цитата Допис від Dynamovets Переглянути допис
    Живу вже 3 роки в будинку, де до прилеглої териториї люди паркують авто. Все було б нічого, але у нас у дворі штук 40 блокираторів (крабів), і ще ходить мужик збирає грощі з тих, хто паркується. Вчора я поставив своє авто там де немає блокиратора (там теж ставлять авто), на днях хочу поставити машину дружини теж там, де ніхто не блокує парковку, але там зазвичай ставлять машини інші мешканці.

Буду воювати за загальні місця на парковці біля будинку! Що хто порадить? У нас є не дуже прості мешканці (дорогі авто).
    Какой смысл в войне? мест больше станет?

Собраться всеми заинтресованными (напечатайте листовки, покладите зарание о встрече под дворники, если нет другого способа), сделайте план наиболее компактного расположения мест, поделите. Потратьте небольшую сумму на благоустройство и табличнки с номерами мест. Все это незаконно и по сути джентельменские соглашения - но это работает и решает проблему парковки. Опыт показывает, что "не дуже прості мешканці" легче договорится, чем с "простыми".

Вариант, кто раньше встал - того и тапки, не очень приемлем. Вероятно, по два места не достанется, но одно Вы получите и будите там ставить гарантированно (может прийдется содержать охранника на всех, но это другая тема). А второе место - ну ищите стоянку, повторюсь, от войны мест больше не становится.
    Востаннє редагував _pavel: 18.11.2012 о 11:00
    \nabla \cdot \mathbf {B} =0

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті