Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 3 з 20 ПершаПерша 12345678910111213 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 381, показано з 41 по 60.

Тема: О свободе и демократии.

Звідки Ви
    Батькiвщина
    Дописів
    4 407

Типово

по существу,Дакота прав.все,кто голосовал за "Свободу",обязаны изъясняться на украинском форуме только по-украински (ну,вернее говоря,на суржике).

Типово

А вот и оригинал интервью Сегодня выложило:

- Але ви, мабуть, були на східній та південній Україні, де громадяни спілкуються російською мовою. Як ви будете їх переучувати?

-Я їх не буду переучувати! Я що, вчителька для них? А Конституція, де написано, що державною мовою є українська. Крапка! А закони треба вчитися виконувати. А не знаєш мови – маєш бути покараний: не отримаєш освіти, державної посади. Не виконуємо закони – маємо Януковича при владі.

- Ви заявляли, що російська мова не може бути ні регіональною, ні державною, а лише окупантською.

- Російська мова в Україні – це є мова окупації мого краю, моєї держави. Мова знищення моєї культури. Це історичний факт, а не суб’єктивна думка Ірина Фаріон. З боку Російської імперії щодо української мови було застосовано понад 497 заборон. Ви що, думали, що ми це забули? Ні-ко-ли! А щодо нового законопроекту на цю тему - його вже напрацювала комісія, яка створена, якщо я не помиляюся, в університеті імені Шевченка. Там чітко прописано, що в Україні є одна державна мова – українська. І взагалі можу сказати, що не абсолютно абсурдна площина.

-Я знаю, що один львівський вчитель викладає дітям по книжці без грифу Міносвіти. Розказує про діяльність Бандери, Шухевича та УПА. Як ви вважаєте, це допустимо?

-І що нам ті грифи Діми Табачника? Викладає і правильно робить. І буде викладати.

- Раніше Вами була висловлена думка, що тих українців, які розмовляють російською мовою, треба саджати в тюрми. Ви насправді це сказали і так вважаєте?

- Це мені приписали. Мою думку спотворили. Я виступала на одному з львівських телеканалів, де сказала, що той француз, який припускає у французькій мові, наприклад, англізми, платить штраф або ж має півроку тюрми. Я просто наводила приклад дії влади Франціі щодо мовного питання в їх країні.

- Тобто ви вважаєте, що російськомовних українців не треба саджати в тюрми, але штраф накладати потрібно?

- Я вважаю, якщо українці роблять помилку, розмовляючи російською, то її треба карати. А штраф – це форма покарання. А непокараний злочин генерує. Потому що наша влада – це орда. Прокуратура – підвідділ президента, суди – аналогічно. У нас є президент Партії Регіонів зі своєю клікою. І якщо ми цю ситуацію ми не змінимо, то можете сміливо приписувати собі статус рабів. А ми не хочемо бути рабами! Я вважаю, що ці вибори змінили склад парламенту нехай і не кількісно, але якісно. Прийшла та команда, яка буде намагатися розгойдати цей човен. «Свобода» буде подавати законопроекти, які будуть працювати на побудову національної держави, а не квазідержави чи радянського ретро від Януковича і Азарова.

- Якось Ви наводили слова Степана Бандери, який зробив пророцтво про так звану газову трубу. Що ви думаєте щодо цієї самої «газової труби»?

- До того часу, поки монополістом на постачання газу у нас буде Росія, ми будемо енергетично залежною державою. Якщо ми будемо дбати про диверсифікацію джерел постачання енергії, то у такий спосіб будемо економічно звільнятися. А економічна свобода винятково випливає із свободи ментальної. Оскільки ментально українець залежний - я маю на увазі Партію Регіонів, комуністів і всяких там інших, - нам доти не вдається вирішити цього питання. Щодо комуністів. Це виродки, на руках яких ще кров не застила. Я ніколи їм не подарую півтора мільйона галичан, які поїхали до білих ведмедів! Я ніколи їм не подарую того, що мій дідо був вимушений покинути свої шикарні маєтки і тікати зі свого рідного села! Я ніколи не подарую десять мільйонів замордованих українців! Я ніколи їм не подарую брутальної еміграційної політики і зміни етноструктури благословенного сходу і півдня України! Щодо влади, вона повністю працює на Росію, маючи там бізнес-інтерес з державою, яка перебуває у стані війни з Україною. Це доказує і мовний закон (вони, нагадаю, стоячи аплодували цьому мародерству!), сирній війни, винній війни, автомобільній. Наш істеблішмент – це істеблішмент «царя» Пітуна і того, їх другого, як там він називається… Але ми будемо лобіювати законопроект про те, щоб газ для побутових потреб видобувався у нашій країні. По моїй інформації, такі ресурси ми маємо.

Дописів
    10 741

Типово

Цитата Допис від майдан хмельницкер Переглянути допис
    по существу,Дакота прав.все,кто голосовал за "Свободу",обязаны изъясняться на украинском форуме только по-украински (ну,вернее говоря,на суржике).

согласно автарке изъяснись на иврите, а?
    Это моральные обмылки! (с) ПТ.

Типово

Цитата Допис від БЕЗДЕЛЬНИК Переглянути допис
    мазохист какойта ця дакота. Он что кончает, когда его шановне панство обсирает.)))
    Мои наилучшие пожелания. Присоединяешься к другому йододефицитному рАгульскому бычью.

Звідки Ви
    Батькiвщина
    Дописів
    4 407

Типово

Цитата Допис від dmitriyDP Переглянути допис
    соглассно автарке изъяснись на иврите, а?
    так на аватарке витя ваш незабвенный))

Типово

соглассно автарке изъяснись на иврите, а?
    Его аватарка этого не требует. Впрочем, вы ведь тоже не на гитарке нам играете, правда? Так что начните с себя.

Вы, кстати, тут уже наговорили на пару стольничков. А казначей все еще не выбран... Начинайте выборы, а то треп в долг - не лучшая рекомендация.

Дописів
    10 741

Типово

Дакота базарная бабка и не опроверг!
    Дакота если желтопресса аки всекоментари для Вас имеет меншее значение, чем нет произволу власти! , значит ВЫ ДАУН и ставите меня в игнор или Вы Человек-разумный, мыслящий и признаете свою тему как УГ!
    Востаннє редагував dmitriyDP: 01.11.2012 о 08:29

Типово

Дакота базарная бабка и не опверг!
    Гляньте на пост 42. Там оригинал интервью.

После чего во-первых согласитесь, что job-sbu.org переврало текст, во-вторых поскольку интервью брало именно Сегодня, то именно их текст и есть оригинальный.

В третьих, вы опять полезли в оскорбления. Ну что ж, если вы настойчиво требуете именно такого стиля общения по отношению к себе - не вопрос.

Так вот, чурка неграмотная, учись складывать буковки в слова и понимать их смысл. Не хватает мозгов - подглядывай в словарик. Помочь не поможет, но хоть не не таким йододефицитным выглядеть будешь.

Ты моя понимать, Джумшут? Учи мову, понаехавший!

Дописів
    6 362

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    Ну вот и прошли выборы. Надо помнить, что голосуя за какую-то партию, мы автоматически заявляем, что разделяем идеи и ценности этой партии, и, ВОТ НЕЖДАНЧИК, обязуемся поддерживать ее начинания.

Поэтому, дорогим товарищам, ...
    ...привычка работать со списками выдает в докоте то-ли деда полицая, то-ли тупостукача на содержании органов времен андропова...-)))
    зы skywalker в сети заарканил от излишнего рвения, ржака!!!!!!!!!....
    В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)

Дописів
    28 619

Типово

1. Заявления Фарионци и идеи партии не обязательно совпадают.
    2. Тот, кто разделяет идеи и ценности партии - тот в нее вступает. А вот те, кто голосует за партию, ожидают от нее некоторых определенных действий, всего лишь.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    2. Тот, кто разделяет идеи и ценности партии - тот в нее вступает. А вот те, кто голосует за партию, ожидают от нее некоторых определенных действий, всего лишь.
    Вот интересно, чего же ждут от Свободы ее симпатики? Неужто "экономического чуда"?
    Что то меня сомнения берут, что кто то вообще их рассматривает, как созидающую силу. Скорее, как разрушительную. А это уже печальный синдром.
    Имхо
    Ну то такэ...

Дописів
    18 973

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    То есть заявление одного из лидеров партии никак не связано с политикой партии?

Дописів
    9 473

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Вот интересно, чего же ждут от Свободы ее симпатики? Неужто "экономического чуда"?
    Что то меня сомнения берут, что кто то вообще их рассматривает, как созидающую силу. Скорее, как разрушительную. А это уже печальный синдром.
    Имхо
    +100
    Добра и удачи!

Дописів
    10 741

Типово

Гляньте на пост 42. Там оригинал интервью.

После чего во-первых согласитесь, что job-sbu.org переврало текст, во-вторых поскольку интервью брало именно Сегодня, то именно их текст и есть оригинальный.
    Во-первых: гляньте на оригинал интервью и пост №1 :
    Ну вот и прошли выборы. Надо помнить, что голосуя за какую-то партию, мы автоматически заявляем, что разделяем идеи и ценности этой партии, и, ВОТ НЕЖДАНЧИК, обязуемся поддерживать ее начинания.
    Поэтому, дорогим товарищам, поддержавшим ВО Свобода:
    предлагается (пока добровольно) выполнять то, что эта самая партия требует.
    А требует она следующего:
    "Я считаю, если украинцы делают ошибку, разговаривая на русском, то их нужно карать. А штраф – это форма наказания. А ненаказанное преступление генерирует" - заявила Фарион, - "Русский язык в Украине – это язык оккупации моего края, моего государства. Язык уничтожения моей культуры. Это исторический факт, а не субъективное мнение Ирины Фарион."
    Итак, дорогие друзья, ваша партия сказала, что теперь за каждый пост на русском будем платить штраф. Как поддерживающие эту партию вы первыми обязаны подать пример, и за каждый свой пост штрафовать себя... ну, скажем, на 17 гривен (меньше этой суммы штрафа в принципе быть не может). Можно и больше - но то по желанию.
    Предлагаю сейчас выбрать казначея-собирателя штрафов, и определиться, на какую из граней развития Украины в целом и Днепропетровска в частности будут потрачены эти деньги.
    З.Ы. Памятники Бандере просьба не предлагать - к памятникам перейдем после удовлетворения нужд живых.
    З.Ы.Ы. А вот Гонте на содержание электронной общедоступной библиотеки - это дело совсем другое...
    и где в оригинале патрия сказала, а не мнение всего лишь Фарион?
    Во-вторых: не раз доказано, что могут корреспонденты после интервью добавить от себя красного словца и поэтому живая речь Фарион может быть лучшим подтверждением сказаного. Есть видео?
    В третьих, вы опять полезли в оскорбления. Ну что ж, если вы настойчиво требуете именно такого стиля общения по отношению к себе - не вопрос.
    Так вот, чурка неграмотная, учись складывать буковки в слова и понимать их смысл. Не хватает мозгов - подглядывай в словарик. Помочь не поможет, но хоть не не таким йододефицитным выглядеть будешь.
    Ты моя понимать, Джумшут? Учи мову, понаехавший!
    В третьих: где были оскорбления?
    Так педрило, сматывай свою отдрюченную жопу и вали в свою Рашу, нищеброд. Таких как ты геев педерастов поздно чему-то учить, только бить ваши петушиные морды в кровь.
    Все уяснила курица?

Дописів
    28 409

Типово

что такое "опверг"?

Globus
    Guest

Типово

Ничего себе Дакотко Диму торкнул)))

Дописів
    28 409

Типово

у Димы истерика.

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    у Димы истерика.
    может совкоортодоксы приморили?

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    может совкоортодоксы приморили?
    кто бы его ни приморил, реакция ненормальная.

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    кто бы его ни приморил, реакция ненормальная.
    Дакоте расскажи про реакции)))

Сторінка 3 з 20 ПершаПерша 12345678910111213 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті