да. за Михея и Шефа респект.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да. за Михея и Шефа респект.
Некогда мегапуперкрутая песня...не чета киевскому гавну по М1...
...Фрида тоже Донецк, ты наверное не знал.
Все, я ушел смотреть Металл и Днепр.
я и сейчас не знаю кто такая Фрида)))
Ты не слышал эту песню?
20 лет делать реконструкцию ........ЭТО МАСШТАБНОподготовить проектную документацию и до 1.01.1992 года восстановить здание-памятник архитектуры по ул. Клинической,11 http://infodon.org.ua/donetsk/947![]()
Значит Донецким реконструкциям надо пару десятков лет на восстановление, а все остальные города должны за секунду это делать?
поручить рассмотреть возможность разработки мероприятий по выдаче указаний о порядке подхода к рассмотрению возможностей проведения предварительных исследований о целесообразности внесения изменений
Речь идет о отдельном доме с которым связана история города.
Я говорю за сегодня, значит нужно было ждать 20 лет...увы...но лучше поздно чем никогда.
Какие отальные? Там здания обоссаные и обрисованые, причем здесь восстановление?
Я ушел.
тему можно закрывать. рейтинг фокуса самые богатые города украины
в Днепре оказывается мало супермаркетов и жилья
Дурень, не все те золото, що блищить. В тебе логіка американського туземця, якому показали блискуче скельце і він повівся на видиму привабливість...
В наші старі будинки вкладено душу і любов городян, зодчих і майстрів, усю красу і гармонію мистецтва, з відчуттям пропорцій і композиції.
В ваші - голий бетонний цинізм, обшитий за допомогою "такої-то матері" алюкобондом чи пінополістиролом...
За твоєю логікою щодо "розвалюх" треба пустити під екскаватор половину міст Західної Європи, зокрема Рим, Венецію, Мілан, Флоренцію, Париж, Страсбург, Ліон, Бордо, Марсель, Барселону і т. д... Але чомусь туристи їдуть саме туди, у Рим, Венецію, Барселону, десятками мільйонів на рік в кожне місто, а не у твій "монументальний" Донецьк, в якого тієї "монументальнсті" - пару десятків кварталів вздовж Артема і бул. Пушкіна, і то ті хвалені "сталінки" - по суті ті самі хрущоби, просто з декорованими фасадами і збільшеною кубатурою...
Монументальність - це Нью-Йорк 1880-1940-х років, це Флетайрон і Емпайер Стейт, це Манхеттен і Уолл-Стріт, там де краса досягала 30-60 поверхів... Це Париж 1700-1920 рр. - це Лувр і Версаль, це Ейфелева вежа... Це Москва 1930-1950-х років, з висотками по 10-35 поверхів - оце монументальність... А не 4-поверхові прикрашені коробки. В нас таких теж пів-міста...
В Донецька немає духу міста, немає історії... і ніколи не буде... Наші Дніпропетровські, як ти кажеш, "розвалюхи" стоять понад 100 років, вони пережили 2 світові війни, вони й тебе переживуть, їх відреставрують, відремонтують, і вони будуть окрасою міста!.. Бо вони - його душа і історія!.. А твої хвалені "монументальні" коробки Донецька через 50 років підуть під екскаватор, і ніхто не жалітиме - бо в них немає цінності, окрім матеріальної, яка дуже обмежена у часі...
ТС смысл твоего топа? Я как грил выше, так и счас грю, топик создан с "надрывом", в Днепре есть свои замолотки, минусы плюсы и т.д... в Донецке свои, но ты так дал информацию, что многие кто были в этой теме исчо больше будут "нелюбить" Донецк, Шахтер, ПР и т.д... чего ты добился то? или ты засланный казачок, который спецом эту тему под выборы забецал...
Дніпропетровський модерн (не плутати з сучасною архітектурою)
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks