Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 112, показано з 1 по 20.

Тема: Тягнибок в Днепропетровске. 7 октября 2012 г в 16:00 возле оперного.

Комбінований перегляд

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Ага, почитать всем про всех и организовать кружки любителей групповой асфиксии.
    А що рильце в пуху і ссикотно що праця в "пєрвом отдєлє" чи стучання на сусідів випливе? За помилки слід відповідати.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    А що рильце в пуху і ссикотно що праця в "пєрвом отдєлє" чи стучання на сусідів випливе? За помилки слід відповідати.
    Да проблема в том, что если откроют архивы, то всем свободовцам придется перевешаться. Или они будут вне подозрений? Так сказать "присоединяйтесь к нам и мы не предадим предателей"?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Да проблема в том, что если откроют архивы, то всем свободовцам придется перевешаться?
    Прикол, так чого ж ви проти? Схоже реально не чисті руки?

ЗІ в нас сусід був дід-ветеран, кожне 9травня в підшефну школу ходив, про героїзм розповідав, медальками бряцав, квіти приймав... А коли союз розвалився виявилося що дідуган той тиловий щур-нквсник, що медальок він нахопав виловлюючи німецьких шпигунів та антирадянські елементи в тилу... А як співав про героїзм, про купи вбитих фашистів, про складності життя в окопах...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    7 619

Типово

Прикол, так чого ж ви проти? Схоже реально не чисті руки?

ЗІ в нас сусід був дід-ветеран, кожне 9травня в підшефну школу ходив, про героїзм розповідав, медальками бряцав, квіти приймав... А коли союз розвалився виявилося що дідуган той тиловий щур-нквсник, що медальок він нахопав виловлюючи німецьких шпигунів та антирадянські елементи в тилу... А як співав про героїзм, про купи вбитих фашистів, про складності життя в окопах...
    Так может немцы и украинцев во время войны не убивали? Все это москальские выдумки? Так у меня еще много живых родственников войну переживших. Только они про войну рассказывают весьма неохотно. До сих пор им страшно то время вспоминать. Я им верю гараздо больше, чем гитлеровским ублюдкам, которые хотят историю переписать.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Так может немцы и украинцев во время войны не убивали? Все это москальские выдумки? Так у меня еще много живых родственников войну переживших. Только они про войну рассказывают весьма неохотно. До сих пор им страшно то время вспоминать. Я им верю гараздо больше, чем гитлеровским ублюдкам, которые хотят историю переписать.
    І до чого тут цей ваш потік свідомості?

ЗІ я написав що відкриті архіви дуже цікава річ. А ви про фашистів... Може й серед ваших родичів були Власівці? Що робити будете? Сєппуку?

Дописів
    7 619

Типово

І до чого тут цей ваш потік свідомості?

ЗІ я написав що відкриті архіви дуже цікава річ. А ви про фашистів... Може й серед ваших родичів були Власівці? Що робити будете? Сєппуку?
    Вы все прекрасно поняли о чем я написал. Кстати, Суворова я тоже читал.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Вы все прекрасно поняли о чем я написал. Кстати, Суворова я тоже читал.
    Ви не відповіли, чим погані відкриті архіви та що будете робити якщо виявиться що маєте рідних які були під командуванням Власова?

Дописів
    1 841

Типово

Да проблема в том, что если откроют архивы, то всем свободовцам придется перевешаться. Или они будут вне подозрений? Так сказать "присоединяйтесь к нам и мы не предадим предателей"?
    Так а чего Вы так за них переживаете? И откуда такая уверенность в том, что они сотрудничали? У Вас есть доступ к секретному архиву? А то как-то не комильфо постоянно обвинять без доказательств.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті