Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну а чем Вам их программа не нравиться? Вот например:
«Обмежити законом лихварські відсотки за банківськими кредитами для населення та підприємств України.
Забезпечити безвідсоткові цільові державні кредити на відкриття власної справи.
Запровадити соціально справедливу спрощену систему оподаткування.
Забезпечити пільгові умови повернення на Батьківщину всіх українських заробітчан.
Встановити п'ятикратне співвідношення між максимальною і мінімальною погодинною заробітною платою у працівників бюджетної сфери.
Узалежнити пенсійний вік від середньої тривалості життя.
Налагодити вітчизняне виробництво україномовного програмного забезпечення для державних установ, навчальних закладів і вільного продажу. Зобов'язати бюджетні установи користуватися лише українським програмним продуктом. (Прим. это как ???? )
Заборонити рекламу тютюнових виробів та алкогольних напоїв на всій території України.
Повертати у державну власність та власність трудових колективів підприємства, власники яких не виконують соціальних, інвестиційних та інших зобов’язань.»
И единственное непонятно, почему ВО «Свобода» гонит волну на коммунистов? Да у них сами коммунистическая программа! Убирают конкурентов на электоральном поле или пытаются отобрать голоса у КПУ? Так у комми боле твердая и сильная позиция.
шизофрения а не программа
реализовать такое просто невозможно.
особенно про заробитчан. льготы им. ага. налоги им повышенные уродам и членам их семей а не льготы. перебежчики бандерские готовые за более вкусную баланду родину продать.
Не увидел ваших возражений по существу. Где ваши, более логичные выводы? Что мог еще делать Тягнибок в кассе офиса ПР?
Так адвокаты Луценко и Тимошенко знают куда подавать иски и в какие сроки, так что вы тут не в тему. Речь ведь не о суде, а о том что Олежка все сделал что бы этот суд не состоялся. Как вы думаете почему?
Ну я по крайней мере точно знаю что смогу подать иск так что бы его приняли к рассмотрению. Хотя если мне надо будет что бы не приняли, но при этом изобразить что я пытался, я сделаю именно так как Олежка..
Дык наверняка пришла команда от рыгов заткнуться и не палиться дальше. Обратите внимание что такая вкусная тема, а ни одно рыговское СМИ не написало об этом не слова, и вообще если бы не блог УНПшника мы бы об этом так никогда и не узнали.
Вполне понятно что Тягнибок на подсосе у донецких. Его фарионша эффективней любой политрекламы мобилизует своими уроками в детсадиках и преследованием маршрутчиков пр-овский электорат. Каким чудом свободовцы попадают на центральные телеканалы в центральные передачи, при том что их электорат немногочисленен и явно не основной потребитель этих передач?
А так все довольны. Тягнибок надеется на "вражеских" ресурсах подрасти до самостоятельного плавания, донецкие тягают его как пугало перед своим электоратом и пугливыми европейцами - "мы противостоим фашистам!!". Голоса на западенщине дробятся - разделяй депутатов и властвуй в худшем случае, минус 3-4% у оппозиции в лучшем.
Вспоминается секрет Полишинеля о финансировании Юлей ПСПУ на выборах-2007. Лучшего фона для весёлой и деятельной Юли, чем Витренко со своими одиозными лозунгами было не придумать. И тоже все участники сделки были довольны.
Хорошо, а как Вам вот это?
"Забезпечити можливість найманим працівникам набути право власності на підприємства державної та комунальної власності, брати участь у їхньому управлінні та справедливому розподілі прибутків."
Разве это не перепев "...кадая кухарка сможет управлять государством" ?
Получается нанятая буфетчица комунхоза должна иметь право управлять им и справедливо получать от него прибыль.
Коммунисты, чисто коммунисты.
Урааа, обязательно буду голосовать за свободу а не за фашистов-голубых и фашистов -красных!!!Уж лучше националисты, чем капитало-интернационалисты ибо националисты чуть более чем на 40-50% - социалисты, в отличие от прочей дребедени.
Из программы "свободы": "Відкрити всі архіви ВЧК-ҐПУ-НКВД-МҐБ-КҐБ, які зберігаються у Центральному та обласних архівах СБУ".
Ага, почитать всем про всех и организовать кружки любителей групповой асфиксии.
Повторюсь для несвідомих- там навіть картинки є!
http://www.partyofregions.org.ua/program_ru/index.html
Це реальна програма!
Працювати в Україні - комфортно і престижно!(с)
Згадується анекдот- "...да что я все про себя да про себя..."
Востаннє редагував ch2000: 07.10.2012 о 19:53
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Прикол, так чого ж ви проти? Схоже реально не чисті руки?
ЗІ в нас сусід був дід-ветеран, кожне 9травня в підшефну школу ходив, про героїзм розповідав, медальками бряцав, квіти приймав... А коли союз розвалився виявилося що дідуган той тиловий щур-нквсник, що медальок він нахопав виловлюючи німецьких шпигунів та антирадянські елементи в тилу... А як співав про героїзм, про купи вбитих фашистів, про складності життя в окопах...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks