Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 19, показано з 1 по 19.

Тема: СП: Закрито

Деревоподібний режим

Дописів
    1 979

Типово СП: Закрито

Здрастуйте, красуні!
    Пропоную приєднатися до СП біжутерії з натурального каміння з ІМ Острів Мурано

Ціни дуже приємні.

Мінімальна сума замовлення на готові вироби 300 грн (в даному випадку не буде додаткової націнки 20 грн.). На фурнітуру мінімалки немає.
    Після збору мінімалки - роблю замовлення. Без попередньої оплати (для форумчан)!
    Для гостей форума - попередня оплата на картку Приватбанку (номер відправляю кожному замовнику при підтвердженні наявності повару на складі)+ 0,5% комісія банку.

Якщо Вас зацікавлять представлені товари – замовлення робіть в темці, обов’язково одразу вказуйте в ЛС свої нік, ПІБ, телефон.
    Для гостей форуму – відправляйте замовлення на пошту [email protected].

Ставка оргзбору символічна - для покриття доставки 15%.

Роздачі буду проводити в Центрі, пл. Островського, ТРЦ Вавілон тільки по неділям.

Якщо у Вас виникли питання – задавайте, не соромтеся.
    Мене звати Олена, будемо знайомі!!!

Мій телефон (097) 763-84-5чотири

В пості №2 будуть знаходитися відгуки (не соромтеся писати - це допоможе іншим!).
    В пості №3 відображені поточні збори мінімалок.
    В пості №4 буду виставляти товари, що є в наявності.
    В пості №5 можна подивитися частину асортименту.

П.С. Шановні гості моєї темки, прошу зважувати свої можливості, так як я викупаю товар за свої кошти! СП створено не для мого заробітку - а лише для мінімізації витрат на доставку товару, тому добре подумайте перед тим як робити замовлення - давайте поважати один одного!

Також запрошую Вас до іншої моєї темки Кухонне приладдя по доступним цінам!!!

Востаннє редагував Elena_Yush: 16.08.2012 о 14:40

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті