Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 28 з 83 ПершаПерша ... 18192021222324252627282930313233343536373878 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1653, показано з 541 по 560.

Тема: Я пишаюсь тим що живу в незалежній Україні!

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Ти правий. Тепер лягай спати, не напружуйся.
    Че, я живу на расслабоне, никогда не напрягаюсь. А ты бы извинился перед Спокойным. Прикинь, насколько человек старше и опытнее тебя. У тебя есть нехорошая черта - ты придумываешь себе какие-то нелепые вещи, типа, что Дакота лифты обссыкает или что у Спокойного детей нет. Мне искренне непонятно, откуда ты берёшь посылы для таких странных выводов, но чести это тебе не делает. Ты просто глуповато выглядишь после таких "смелых" заявлений.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Stone Переглянути допис
    1 Войны вроде небыло но 7млн погибших имеем..еще 7 беженцев.. Так что в стране произошло по масштабам равное войне?
    Маразм старіти люди почали не в 1990 році, загиблі та померлі різні речі. Про зваливших вже писав- в срср їх тримали силою, як перестали тримати вони поїхали. Скажи Жорі і ко що їх треба силою тримати тут для покращення статистики.
    Навіть з Греції їдуть в Індію, а на західній Україні живе фермер-голандець якому тут краще.

2 А кому это надо?
    Вам це не треба - ваш вояж робота-собєз-атб. А людям треба.

3 Кто от темного минулого виддаляется..так это Россия..разница все очевиднее..
    Особливо Гімн і усілякі приколи якими пан Лєонідас з Прокурором періодично тролять яруськіх(типу промитих як в радянські часи новин).

4 Думаете на олимпиаде в СочАх будет иначе?
    На Зимовій олімпіаді в субтропіках? Де самі чурки - певно що буде гірше ніж у нас на Євро.

5 УРА-дуризм
    Звісно все що ви нездатні зрозуміти - дурізм. Це типовий приклад совкового мислення, пам'ятаєте як Хрущов художників авангардистів оцінював?
    Востаннє редагував ch2000: 18.07.2012 о 21:46
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    Культура так и пре.
    Вы из какого села?
    З Дніпропетровська. А про сарказм почитай в інтернеті...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Че, я живу на расслабоне, никогда не напрягаюсь. А ты бы извинился перед Спокойным. Прикинь, насколько человек старше и опытнее тебя. У тебя есть нехорошая черта - ты придумываешь себе какие-то нелепые вещи, типа, что Дакота лифты обссыкает или что у Спокойного детей нет. Мне искренне непонятно, откуда ты берёшь посылы для таких странных выводов, но чести это тебе не делает. Ты просто глуповато выглядишь после таких "смелых" заявлений.
    Я назвав Спокойного євреєм і маю вибачитися? Це ж комплімент імхо. А про дітей так він сам цю тему обходив і на запитання мовчав, доречі в інтернеті навіть у тебе можуть бути правнуки мого віку, тут ніхто не обманює.

ЗІ а де Дакота, Гонта писав про якесь ДТП з чірокі і Дакота зник кудись, може йому допомога потрібна, ну не знаю кров здати, чи він в бані?

Дописів
    32 194

Типово

Я назвав Спокойного євреєм і маю вибачитися? Це ж комплімент імхо. А про дітей так він сам цю тему обходив і на запитання мовчав, доречі в інтернеті навіть у тебе можуть бути правнуки мого віку, тут ніхто не обманює.

ЗІ а де Дакота, Гонта писав про якесь ДТП з чірокі і Дакота зник кудись, може йому допомога потрібна, ну не знаю кров здати, чи він в бані?
    Если у меня нет внуков - зачем бы я их себе выдумывал, сам посуди ? Дакота в бане. Гонта сразу же отписался, что модель авто другая - ложная тревога. На мой взгляд, Дакота из тех людей, что в помощи не особо нуждаются. Он самодостаточен.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Если у меня нет внуков - зачем бы я их себе выдумывал, сам посуди ? Дакота в бане. Гонта сразу же отписался, что модель авто другая - ложная тревога. На мой взгляд, Дакота из тех людей, что в помощи не особо нуждаются. Он самодостаточен.
    Я нещодавно дізнався що один сабдж з огороду з яким я спілкувався впевненний на 110% що це чоловік, насправді жінка! Це інтернет, тут кожен олігарх з накачаним пресом або білявка 90х60х90 на порше кайєн.

ЗІ Кров він сам собі здати б зміг? Це не жарти,всім іноді потрібна допомога. А як він в бані то це не біда...

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Маразм старіти люди почали не в 1990 році, загиблі та померлі різні речі. Про зваливших вже писав- в срср їх тримали силою, як перестали тримати вони поїхали. Скажи Жорі і ко що їх треба силою тримати тут для покращення статистики.
    Навіть з Греції їдуть в Індію, а на західній Україні живе фермер-голандець якому тут краще.

Вам це не треба - ваш вояж робота-собєз-атб. А людям треба.

Особливо Гімн і усілякі приколи якими пан Лєонідас з Прокурором періодично тролять яруськіх(типу промитих як в радянські часи новин).

На Зимовій олімпіаді в субтропіках? Де самі чурки - певно що буде гірше ніж у нас на Євро.

Звісно все що ви нездатні зрозуміти - дурізм. Це типовий приклад совкового мислення, пам'ятаєте як Хрущов художників авангардистів оцінював?
    1 тоесть 25 тыщ погибших хуже 7 млн вымерших? Может незалежность продолжительность жизни подняла? (офф..недавно наблюдал картину в роддоме..у роженицы нет денег ваще..грит делайте что хотите..врачи в ауте..грят у нас тоже нет..мож ей потерпеть и не рожать было?) Может незалежность не раскрыла людям глазаи они свалили от нее?? Страна потяряла главный ресурс..14 млн человек..Офигенная заслуга..правда?

2 Да мне это не надо..За эти пол года..Я три раза был за границей..В общей сложности 1.5 месяца..а семья 5 раз..Ниче там такого нет офигенного

3 Херня какаято а не ежик..

4 Ты давно на красной поляне был? Там горы сносят..не то что стадионы строят..

5 Вы смысл вкладываемый в слово демократия давно гуглили?
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

проплаченный рыгоАнальный бот как всегда раздает всем оценки, забывая про себя.

Звідки Ви
    L2
    Дописів
    1 692

Типово

Давайте порівняємо чорний "рошен" з шоколадной пліткой Альонка! Чи морозиво геркулєс ДСТУ4733 з незрозуміло чим в паперовому стаканчику з приліпленою зверху етикеткою прямо на морозиво.
    О как, так можно же и наоборот, давай совковые "Театральный" или "Сказки Пушкина" сравним с той же плиткой "Аленка" которую тот же Рошен сейчас делает. И то "Эскимо" с с непонятно чем сейчас в таком же стаканчике.
    25 ОДПДБР БРАГ "В небі янголи, на землі боги"

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Diesel_L2 Переглянути допис
    О как, так можно же и наоборот, давай совковые "Театральный" или "Сказки Пушкина" сравним с той же плиткой "Аленка" которую тот же Рошен сейчас делает. И то "Эскимо" с с непонятно чем сейчас в таком же стаканчике.
    Ну так зараз є вибір, а тоді брали що є. Так і запитували- "пиво, морозиво... будь-що є?"

Звідки Ви
    L2
    Дописів
    1 692

Типово

Ну так зараз є вибір, а тоді брали що є. Так і запитували- "пиво, морозиво... будь-що є?"
    ХЗ что лучше, иметь деньги и не иметь выбора что купить или иметь выбор что купить но не иметь денег.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Так і запитували- "пиво, морозиво... будь-що є?"
    Вранье.

Мороженое как минимум 2-х сортов продавалось на каждом углу: белый пломбир и шоколадное по 10 коп.
    Практически всегда в магазине было фруктовое и фруктовое в шоколаде (вроде по 18 коп. или по 9 коп., ХЗ).
    Было еще какое-то в вафлях, на масло по формату похожее, не помню как называется.

Пиво Жигулевское в магазинах было почти всегда.
    Ячменный Колос - не всегда.
    Но на разлив всегда можно было взять и то и другое без очередей и проблем, правда несколько дороже.
    Вот на Цепи очередь была всегда большая, пиво было по 30 (жигули) и 40 (ЯК) коп за поллитра...

Ты пишешь, что с Днепра, а очень не похоже...
    Похоже в Днепр тебя вывозили раз в год и то, после 89 года...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Diesel_L2 Переглянути допис
    ХЗ что лучше, иметь деньги и не иметь выбора что купить или иметь выбор что купить но не иметь денег.
    Блін пів форуму бомжів! На комп з інтернетом є гроші, а їдять лайно дешеве. Дивна система цінностей...

Дописів
    24 545

Типово

gmsalex, ви завжди уточнюйте, про які роки ваші спогади.
    Часи при Брежнєві, коли СРСР купався у нафтодоларах, та кінець 80-их сильно відрізняються між собою.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    L2
    Дописів
    1 692

Типово

Блін пів форуму бомжів! На комп з інтернетом є гроші, а їдять лайно дешеве. Дивна система цінностей...
    Ну сочувствую вам, не еште лайно. И причем тут форум, на форуме 142 тыс пользователей, видимо у которых на интернет и компы хватает, это около 10% жителей Днепра и шо? Так и при совке были те кто на волгах ездил и отоваривался в березке.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    gmsalex, ви завжди уточнюйте, про які роки ваші спогади.
    Часи при Брежнєві, коли СРСР купався у нафтодоларах, та кінець 80-их сильно відрізняються між собою.
    Ну не писать же каждый раз...
    Я имею ввиду от середины 70-х и до 85-87, максимум 89 (в разных регионах падение союза по разному проходило).
    В принципе, после 85 уже пошел упадок, благодаря Меченому...
    Но мороженое было до 9х, а вот с пивом в 89 начались проблемы...

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    В принципе, после 85 уже пошел упадок, благодаря Меченому...
    Но мороженое было до 9х, а вот с пивом в 89 начались проблемы...
    Так, Горбачов мегамонстр, він виснажив Самотлор, обумовив падіння міжнародних цін на нафту та самочинно добився зношення виробничого фонду…
    З морозивом і у Дніпрі були проблеми наприкінці 80-их. Спочатку щезли усі інші види, окрім пломбіру по 20 коп, а у 88-89 і це стало дефіцитом.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    7 965

Типово

В начале 70-х два года находился в г. Вологда.
    Был там магазин "Вологодское масло". Так вот - масла (никакого) там практически не бывало. Если завозили - огромная очередь. Та же история с колбасой. Когда появлялась обычная "варенка" стоять приходилось долго, посему брали несколько палок (там их называли "батоны") и, взвалив, на плечи, перли домой, напоминая дровосеков, возвращающихся из лесу.
    А вот выпить - это да, хватало... Даже ром кубинский был (кажись 6 р стоил)
    У каждого своя рифма на слово "звезда"

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від О.Буриданов Переглянути допис
    Был там магазин "Вологодское масло". Так вот - масла (никакого) там практически не бывало.
    Анекдот помните: "Товарищ, у нас магазин "Рыба". У нас только рыбы нет. Мяса нет в магазине напротив."

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Цитата Допис від О.Буриданов Переглянути допис
    Был там магазин "Вологодское масло". Так вот - масла (никакого) там практически не бывало. Если завозили - огромная очередь. Та же история с колбасой. Когда появлялась обычная "варенка" стоять приходилось долго, посему брали несколько палок (там их называли "батоны") и, взвалив, на плечи, перли домой, напоминая дровосеков, возвращающихся из лесу.
    А вот выпить - это да, хватало... Даже ром кубинский был (кажись 6 р стоил)
    Про колбасу..это в Вологде?

Зы..Прилетаем в Москву..отец звонит бабушке..мол по пути продуктов купить? Грит мол все есть ..тока масла нету..На Ленинском заскочили в ггастроном..горы масла..Отец набрал с перепугу..епт сколько..приходим домой..Бубушка..это не масло..масло это вологодское..
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Сторінка 28 з 83 ПершаПерша ... 18192021222324252627282930313233343536373878 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті