Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 83 123456789101151 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1653, показано з 1 по 20.

Тема: Я пишаюсь тим що живу в незалежній Україні!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово Я пишаюсь тим що живу в незалежній Україні!

Я пишаюсь тим що живу в незалежній Україні!!!(тема на прохання трудящих). А ще я пишаюсь що мої діти живуть в незалежній демократичній державі і не знають радянського жаху. Терміни "блат", "дефіцит", "викінулі", "черга на...", "в гастрономі дають....." їм не знайомі, і дай Бог ніколи не будуть!(ну хіба що я постарівши буду задрочувати їх історіями з дитинства)

Почнемо з початку- мені 20 років, я відслужив в армії, вступив до "ВИШу", підробляю на фірмі і за пів-року купую автомобіль!!! Це жигуль 2107 кольору "баклажан", не новий звісно, проте це власне авто! Я приїжджаю до батька похвалитися покупкою, він прокатившись кілька кілометрів зітхає - це моя мрія з радянських часів... Він інженер в срср стояв в черзі на ЗАЗ 968М, а ВАЗівська сімка була символом крутості, наявності "блату" та "зв'язків"(сусід, директор магазину мав сімку), для звичайних людей- мрія про москвіч або запорожець! А для взагалі більшості тролейбус-автобус...
    І тут я молодий хлопець в Незалежній Україні купую авто на яке дорослий чоловік, радянський інженер, навіть не дивився(бо знав що йому не світить), ось так...

Далі буде...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Ути-пути! ))))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Почнемо з початку- мені 20 років, я відслужив в армії, вступив до "ВИШу", підробляю на фірмі і за пів-року купую автомобіль!!! Це жигуль 2107 кольору "баклажан", не новий звісно, проте це власне авто!
    Согласен, лет 30 назад ВАЗ-2107 был престижной машиной
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    Тобто якби союз не розвалився сімка не була б символом крутості? Всі б їздили на лексусах та бмв?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

В темі про чудове життя в союзі я вже розповідав про магазини для людей куди не пускали недолюдей, тут наведу цитату:
    Я згадав чудовий-казково-кольоровий спогад з радянського дитинства!!!! Батько мій тоді служив на ТОФі і іноді ми заходили до магазину "Альбатрос", куди звичайних радянських недолюдей не пускав кремезний мєнт!(пропускав лише тих в кого були "бони")
    Це була подорож в казку, від кількості іграшок, техніки і чудового яскравого одягу крутилася голова! І за "бони" батько купував кілька шмоток мамі і якісь іграшки для нас з братом, це були нереальні антирадянські іграшки, яскраві, якісні, таких ні в кого не було, однією машинкою досі граються мої діти(я її беріг бо тоді це був рідкісний артефакт і надії не отримання ще однієї такої не було).

ЗІ я зі зброєю в руках ладен захищати право моїх дітей ніколи не знати такого радянського "щастя", щоб вони не знали що можуть бути "валютні" магазини куди не пускають людей другого сорту, і що людей можна легко поділяти на сорти...
    Зараз в моїх дітей є такі іграшки про які звичайні радянські діти навіть і мріяти не могли! Іграшки та одяг моїх дітей не відрізняються від іграшок та одягу звичайних дітей цивілізованого світу. Про радянські іграшки мого дитинства і згадувати не буду... це жах на якому зростали справжні совки...

Звідки Ви
    Рiдна ненька Україна
    Дописів
    2 244

Типово

Добра тема. Слава Україні !

Типово

Знаете, гордиться тем, что вы живете в независимой стране - это по меньшей мере странно. Или других достижений нет? Вам вашу независимость просто подарили. К тому же вы могли бы жить в другой такой же независимой стране. Тоже гордились бы?

Лучше скажите, восхищаетесь ли вы вашей незалежной Украиной, и сколько % населения разделяют ваше восхищение.

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    нельзя считать железную мясорубку нормальной кухонной принадлежностью только потому что электрическая недоступна ))
    хм!(c)

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від Боже царя храни Переглянути допис
    Знаете, гордиться тем, что вы живете в независимой стране - это по меньшей мере странно. Вы бы могли жить в другой такой же независимой стране. Тоже гордились бы?

Лучше скажите, восхищаетесь ли вы вашей незалежной Украиной, и сколько % населения разделяют ваше восхищение.
    он же разделяет

хм!(c)

Дописів
    24 909

Типово

Знаете, гордиться тем, что вы живете в независимой стране - это по меньшей мере странно. Или других достижений нет? Вам вашу независимость просто подарили. К тому же вы могли бы жить в другой такой же независимой стране. Тоже гордились бы?

Живя на Украине, и гордиься независимостью - уже само по себе странно.
    Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Типово

А Портвейн всегда таким был?
    Или у него что-то случилось?
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Я пишаюсь незалежною Україною. Відсоток згодних не рахував, бо не соціолог. І відверто мені пофіг скільки незадоволених-софкодрочерів. Нехай хоч перевішаються на смереках зі злості.

Звідки Ви
    Рiдна ненька Україна
    Дописів
    2 244

Типово

Ми здобули нашу незалежність у кривавій боротьбі. Триста років ми прагнули цього, й нарешті отримали. Це наше надбання, наша перемога. Хвакт !

Типово

Цитата Допис від Iванко Переглянути допис
    Ми здобули нашу незалежність у кривавій боротьбі. Триста років ми прагнули цього, й нарешті отримали. Це наше надбання, наша перемога. Хвакт !
    А ну а ну, сколько ваших "борцунов за незалежность" погибло в 1991 расскажите нам.

Дописів
    37 060

Типово

Почнемо з початку- мені 20 років, я відслужив в армії, вступив до "ВИШу", підробляю на фірмі і за пів-року купую автомобіль!!! Це жигуль 2107 кольору "баклажан", не новий звісно, проте це власне авто!
    вот женишься ты , заведешь детей , будут расходы , а потом попробуешь купить новый фиат , новую модель , новую машину .... и вот когда ты ее купишь , вот тогда мы сравним твоего отца который за ней в очереди стоял кормя тебя , и тебя который купил новую машину .... посмотрим как при двух детях ты хотя бы пятнашку соберешь ...

а пока ты купил кусок металлолома , ну примерно как стиральную машинку тогда , хоть в кредиты то не влез ?

Все-таки просто поразительно насколько ограничен твой кругозор и шкала много-мало .... И еще более удивительно что такие малолетки на форуме забивают весь эфир .... Подрасти , посмотри вокруг , съезди за границу хотябы несколько раз . А потом рассказывай как хорошо живется здеся . И главное - еще от горшка два вершка , а уже всем мнение навязывает ....Напиши в подписи что тебе 20 лет .... чтоб все знали с кем имеют дело ...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

А ще я пишаюся свободою і демократією яку я і мої діти зараз маємо, незважаючи на присутність у владі дебілів.
    Я ще малим знав що в батьків є книги принесені від знайомих, які дітям читати не можна - то був "саміздат". Спитайте зараз в молоді що таке саміздат? Скажіть молоді що за деякі книжки можуть посадити в тюрму! Вони цього не знають і я цим пишаюся, це надбання незалежності, в мене є інтернет в якому я можу знайти будь-яку інформацію(без обмежень влади яка ніби краще знає що мені можна читати, а що ні).

ЗІ якось я знайшов таки ті таємні книжки, проте цікавого там нічого на мою думку не було- якісь передруковані тексти на поганенькому папері...

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Неужели Челу наконец-таки продали пиво в ларьке? От его прет с пивка то.))))

Звідки Ви
    Рiдна ненька Україна
    Дописів
    2 244

Типово

А ну а ну, сколько ваших "борцунов за незалежность" погибло в 1991 расскажите нам.
    Не вам, запроданцеві, рахувати загиблих героїв. Слава героям !

Типово

Я пишаюсь незалежною Україною. Відсоток згодних не рахував, бо не соціолог. І відверто мені пофіг скільки незадоволених-софкодрочерів. Нехай хоч перевішаються на смереках зі злості.
    Чем именно вы гордитесь, поведайте же.
    Еще раз: гордиться страной бессмысленно. Можно гордиться своими поступками и достижениями во имя своей страны. Только местные гордящиеся почему-то о своих поступках на ниве борьбы за "незалежность" скромно молчат.

Ну и раз такая петрушка: я рад, что Россия сбросила со своих плечей недоразвитые анклавы и ленивые лимитрофы. Время расставило все на свои места и уже сейчас Россия живет не в пример богаче незалежной Украины (ВВП на душу населения в 3.5 раза выше). Дали будэ, как говорится у вас.

Звідки Ви
    4 уртона к югу от даландзадагада
    Дописів
    9 907

Типово

Цитата Допис від Iванко Переглянути допис
    Ми здобули нашу незалежність у кривавій боротьбі. Триста років ми прагнули цього, й нарешті отримали.
    ми , Люди в Чорном .

Сторінка 1 з 83 123456789101151 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті