| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да не видтепер, экий Вы тормознутый. Так всегда было. Вернее должно было быть.
А на практике, я думаю, все будет намного проще, как и сейчас происходит. Объяснятся судья с истцом или ответчиком на понятном обоим языке, скорее всего, на русском. Так же, как и сейчас это происходит. Не накручивайте себя.![]()
Ну то такэ...
по теме - мне это безразлично.
хотя, конешно, теперь украинский здесь вобще исчезнет напрочь.![]()
При совке, значит, когда, если верить профпатам, "уничтожалось все украинское", не исчез, а теперь при нэзалэжности, в условиях единственного государственного - исчезнет?
Это называется - "плыли плыли, а на берегу ... " (с)
Ну то такэ...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Профпаты везде одинаковые.
Оказывается не только я подобный вопрос задавал. и не только Микела со товарищи отмораживались.
Ну то такэ...
Висновок Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності 23.05.2012 подойдёт?
На всій території, що підпадає під юрисдикцію відповідного органу місцевого самоврядування, вступають у силу норми законопроекту щодо використання регіональної мови:
в актах місцевих органів державної влади (ч. 2, ст.10);
у роботі місцевих органів державної влади і місцевого самоврядування та в їхньому листуванні з органами влади вищого рівня (ч.1, ст.11);
при наданні адміністративних послуг населенню (ч. 2, ст.11);
при проведенні офіційних зібрань, які проводяться місцевими органами державної влади та місцевого самоврядування (ч. 4, с.11);
в офіційних оголошеннях та повідомленнях (ч. 5, с.11);
у матеріалах передвиборчої агітації (ч. 5, ст. 12);
у друкованій продукції службового та ужиткового користування (бланки, форми, квитанції, квитки), що розповсюджується органами державної влади і органами місцевого самоврядування, державними підприємствами, установами та організаціями (ч. 7, с. 24).
Даний перелік містить лише норми, які дозволяють використовувати регіональну мову замість державної, а не паралельно з нею.
При демократии дураки имеют право голосовать, при диктатуре править (с) Бертран Рассел
так я не поняла, Павлов шо, изучал собачий бред в Париже?
както все запутанно...
государственных функций оставлено немного:
Разом з тим, законопроект майже не містить норм, які конкретизують конституційне положення про державний статус української мови, якщо не брати до уваги таких суто декларативних тез, як наприклад, у частині 5 статті 6 проекту («Жодне положення цього закону не може тлумачитися як таке, що спрямоване на звуження сфери використання державної мови»).
Виняток щодо вживання державної мови зроблено лише для декількох сфер. Зокрема, українська мова, згідно з нормами проекту, обов’язково використовується в законопроектах, що подаються на розгляд Верховної Ради України, на уроках української мови та літератури, в картографічній продукції внутрішнього призначення, у слідчих і судових документах та у Збройних Силах.
При демократии дураки имеют право голосовать, при диктатуре править (с) Бертран Рассел
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks