Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нужно работать над увеличением продаж и числом клиентов.
Чтобы над этим работать нужно знать, какие действия уже сейчас дают эффект, а какие - нет. Что делается, а что не делается. Что нужно усилить, а что уже действует хорошо.
Чтобы сменить ЦА - нужно определить ЦА. И так нужно пройтись по все пунктам.
именно поэтому и хотелось бы получить квалифицированную консультацию от специалистов в этой области
может быть и так, не буду спорить с профи
Ви будете сміятися, але та фірма, про яку я писав раніше (не буду називати, щоб не видалили за рекламу) здійснює не тільки дослідження ринку, а й аудит бізнесу
Електронна пошта трохи інша, але якщо напишете на попередню - не біда, її перешлють у відповідний відділ обов’язково.
та компанія мені досі не відповіла на моє попереднє письмо)) не вижу необходимости писать еще другой запрос... видимо у них очень много работы сейчас
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks