| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А на мовне представництво в Раді? Ви разумна людина і мали б знати, що подачка на інформпростір це по великому рахунку фігня . На держмісці у бюрократичному аппараті розмовляти дозволяється тільки українською, а тільки навчити к приміру спотворювати мову одного Азарова вже витрачено стільки грошей, що вистачить профінансувати невеличкий лицей. Чи ви гадаєте що він з своєї кишені за цей жах платив?
Ось пора***те на дозвіллі яка буде економія.
А вам, кстати, никто и не указывает, как жить, Вы не заметили? Я такой же гражданин Украины, как и Вы, и оба мы с Вами не менее граждане Украины, чем Микела, и если только ленивый еще из "патриотов" здесь не говорил про необходимость европейского пути развития Украины, то я, а не кто то другой, напоминаю вам с Микелой, как все это происходит в Европе. Но вам же все равно, как там, так ведь?![]()
Ну то такэ...
Если Вы про информпродукцию, о которой не я, а Вы начали говорить, то все будет решать изготовитель и продавец этой продукции, а не нацменшини. или Вы не уверены в этом? Рискуете быть обозванным Микелой совком, потому как именно при совке информпродукция изготавливалась в процентном соотношении, а не в потребностях тех или иных нацменшин.
Ну то такэ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks