Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 224 з 491 ПершаПерша ... 124174214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234274324 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9801, показано з 4 461 по 4 480.

Тема: Здесь общаются бухгалтеры

Дописів
    704

Типово

Цитата Допис від Мдяяяя Переглянути допис
    Повидомлення от ПФУ пришло сегодня через 8 часов, налоговая (бабушка) за 15 секунд все квитанции
    а ко мне только 1 квитанция пришла.. а второй так и нет...

Упорство и настойчивость 2012 (Марафон похудения) Аватар для Снежная Королева
    Звідки Ви
    уже Березинка )))
    Дописів
    13 048

Типово

Цитата Допис від goodday Переглянути допис
    Это был экспорт... Они на возмещении НДС поимели .... сумму. Насколько нужен оригинал ТД налоговой?
    теперь уже не нужен...

Дописів
    7 520

Типово

Сегодня получила отказ в регистрации баз данных.Заявление подавала 14.12.11

Тема года 2008
    Бухгалтер года 2013
    Дописів
    16 476

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    о... здасте. а причина откуза есть? может они базы сотрудников отклоняют?
    БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
    Сдам отчеты за Вас!

Дописів
    3 916

Типово

А как обосновали отказ?

Дописів
    7 520

Типово

Цитата Допис від goodday Переглянути допис
    А как обосновали отказ?
    Підстава відмови: володілець та розпорядник не може бути однією особою

Тема года 2008
    Бухгалтер года 2013
    Дописів
    16 476

Типово

класс ))
    БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
    Сдам отчеты за Вас!

Дописів
    29 041

Типово

Підстава відмови: володілець та розпорядник не може бути однією особою
    ну так правильно ж: мы володільці, а право розпорядку кому-то можем передать. Я в графе розпорядник ничего не писала. Мне уже свидетельство на красивенькой бумажке по почте пришло, пока на одну фирму.

Дописів
    6 819

Типово

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 19.03.2012 р. N 6183/03-20

Щодо нарахування ЄСВ на доходи самозайнятої особи

Пенсійний фонд України розглянув лист щодо порядку нарахування єдиного внеску на суми винагород за цивільно-правовими договорами та пропорції його розподілу і повідомляє.

Сума єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування з винагород фізичним особам за виконання робіт (надання послуг) за цивільно-правовими договорами розподіляється: на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття (4,3228 відсотка) та на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування (95,6772 відсотка) згідно з частиною 17 статті 8 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (далі - Закон).

Відповідно до абзацу другого пункту 1 частини першої статті 4 Закону платниками єдиного внеску є підприємства, установи та організації, інші юридичні особи, які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, чи за цивільно-правовими договорами (крім цивільно-правового договору, укладеного з фізичною особою - підприємцем, якщо виконувані роботи (надавані послуги) відповідають видам діяльності, зазначеним у витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців).

Єдиний внесок для вищезазначених платників нараховується на суму нарахованої заробітної плати за видами виплат, які включають основну та додаткову заробітну плату, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, у тому числі в натуральній формі, що визначаються відповідно до Закону України "Про оплату праці", та суму винагороди фізичним особам за виконання робіт (надання послуг) за цивільно-правовими договорами (частина перша статті 7 Закону).

Відповідно до пункту 2 частини 1 статті 7 Закону особи, які забезпечують себе роботою самостійно - займаються незалежною професійною діяльністю, а також медичною, юридичною практикою, в тому числі адвокатською, нотаріальною діяльністю, та отримують дохід безпосередньо від цієї діяльності, за умови, що такі особи не є найманими працівниками чи підприємцями, сплачують єдиний внесок з сум доходу (прибутку), отриманого від їх діяльності, що підлягає обкладенню податком на доходи фізичних осіб.

Згідно з пунктом 178.5 статті 178 Податкового кодексу України під час виплати суб'єктами господарювання - податковими агентами, фізичним особам, які провадять незалежну професійну діяльність, доходів, безпосередньо пов'язаних з такою діяльністю, податок на доходи у джерела виплати не утримується в разі надання такою фізичною особою копії довідки про взяття її на податковий облік як фізичної особи, яка провадить незалежну професійну діяльність.

Остаточний розрахунок податку на доходи фізичних осіб за звітний податковий рік здійснюється платником самостійно згідно з даними, зазначеними в податковій декларації (пункт 178.7 статті 178 Податкового кодексу України).

Враховуючи вищезазначене, з метою уникнення подвійного нарахування єдиного внеску, якщо підприємство виплачує особі, яка забезпечує себе роботою самостійно - займається незалежною професійною діяльністю, дохід, безпосередньо пов'язаний з такою діяльністю, єдиний внесок підприємством на зазначені виплати не нараховується в разі надання такою фізичною особою копії повідомлення про взяття її на облік в органах Пенсійного фонду України як фізичної особи, яка провадить незалежну професійну діяльність.

Директор Департаменту
    надходження доходів

В. Литвиненко
    Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    139

Типово

Добрый день! Обязательно ли иметь кассовую книгу (купить) или можно распечатать из 1С? Провести нужно всего 2 операции.

Звідки Ви
    Рабочая
    Дописів
    7 686

Типово

Девочки подскажите пожалуйста. расчетные счета по прибыли не менялись?

Звідки Ви
    Рабочая
    Дописів
    7 686

Типово

Цитата Допис від shedevr Переглянути допис
    Добрый день! Обязательно ли иметь кассовую книгу (купить) или можно распечатать из 1С? Провести нужно всего 2 операции.
    я печатаю из 1С сшиваю и подписываю.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    139

Типово

Цитата Допис від blisk Переглянути допис
    я печатаю из 1С сшиваю и подписываю.
    Имеете в виду, сшиваете с первичкой (ПКО,РКО)?

Звідки Ви
    Рабочая
    Дописів
    7 686

Типово

Цитата Допис від shedevr Переглянути допис
    Имеете в виду, сшиваете с первичкой (ПКО,РКО)?
    нет, я в конце года печатаю кассовую книгу, там титульный лист и все листы за год их и сшиваю. а пко, рко, ведомости- это отдельная папка касса и в ней тоже лист кассовой книги за каждый день в котором были движения.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    139

Типово

Цитата Допис від blisk Переглянути допис
    нет, я в конце года печатаю кассовую книгу, там титульный лист и все листы за год их и сшиваю. а пко, рко, ведомости- это отдельная папка касса и в ней тоже лист кассовой книги за каждый день в котором были движения.
    Спасибо большое!

Звідки Ви
    город на Днепре
    Дописів
    6 970

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    ну так правильно ж: мы володільці, а право розпорядку кому-то можем передать. Я в графе розпорядник ничего не писала. Мне уже свидетельство на красивенькой бумажке по почте пришло, пока на одну фирму.
    а когда подавали?
    Я отправляла почтой 16.12, еще ничего нет, кроме уведомления о получении
    Вот думаю, что делать, если до середины июня ничего не получу? отправить по-новому? а то еще штрафанут...

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Safira Переглянути допис
    а когда подавали?
    Вот думаю, что делать, если до середины июня ничего не получу? отправить по-новому? а то еще штрафанут...
    29 ноября, электронкой. Заявления от середины и конца декабря, тоже электронкой, еще не рассмотрели. Вот в июне и будем смотреть, что делать)))

Звідки Ви
    город на Днепре
    Дописів
    6 970

Типово

У меня какие-то непонятки с налоговой по НДС...
    Ситуация такая - ГНИ проводила встречку с нами по одному заводу, мы предоставили все доки, все замечательно, довидка о проверке без замечаний. Но при этом директору, который поехал ее получать, дают письмо (без подписи и печати) от одного налоговика другому, где написано, что якобы этот завод еще в январе (!) подал додаток 8 про видмову нами надати им НН Естественно мы все выдавали покупателю и включили все в обязательства. Налоговики уговаривают дира оплатить "налоговый вестник" за 3 месяца и типа они закроют на это глаза Дир с перепугу платит...
    Когда я увидела это письмо налоговиков, у меня закрались подозрения, что это какой-то развод. И как выяснилось, завод ничего на нас не подавал, никаких претензий у них нет, НН у них включена в НК и т.п.
    Никто с таким не сталкивался?
    Не хочу теперь идти разбираться в ГНИ, толку от этого мало, а нежелательное внимание к фирме привлеку

Дописів
    6 819

Типово

У меня какие-то непонятки с налоговой по НДС...
    Ситуация такая - ГНИ проводила встречку с нами по одному заводу, мы предоставили все доки, все замечательно, довидка о проверке без замечаний. Но при этом директору, который поехал ее получать, дают письмо (без подписи и печати) от одного налоговика другому, где написано, что якобы этот завод еще в январе (!) подал додаток 8 про видмову нами надати им НН Естественно мы все выдавали покупателю и включили все в обязательства. Налоговики уговаривают дира оплатить "налоговый вестник" за 3 месяца и типа они закроют на это глаза Дир с перепугу платит...
    Когда я увидела это письмо налоговиков, у меня закрались подозрения, что это какой-то развод. И как выяснилось, завод ничего на нас не подавал, никаких претензий у них нет, НН у них включена в НК и т.п.
    Никто с таким не сталкивался?
    Не хочу теперь идти разбираться в ГНИ, толку от этого мало, а нежелательное внимание к фирме привлеку
    ну развели дира на висник- что тут выяснять? им план по подписке делать нужно вот и изголяются как могут.имхо
    Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости

Звідки Ви
    Победа штрассе
    Дописів
    2 608

Типово

а когда подавали?
    просто для информации
    я отправляла заявления по электронке 05/12/2011.
    пару недель назад пришло подтверждение на электронку, что мои базы зарегистрированы. Теперь я жду бумаженцию по почте

Сторінка 224 з 491 ПершаПерша ... 124174214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234274324 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті