Гриценко.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Гриценко.
всего 3 за ПР? хм
Ржем всем офисом с камрадов: chief, OxІgen, тестостерон![]()
vodka pour, play balalayka...
error 404
error 404
error 404
ну про каналізацію Ви погарачкували)))
а на рахунок змити Голову Партії, так я вже писав, що це практично неможливо, так що особисто мені вже фіолетово, хто з опозиції змінить ПР...аби блакитні бандити були назавжди усунені від влади... я чудово розумію, що якість нинішньої опозиції, м"яко кажучи, не дуже, але ж у будьякому разі це краще для України, ніж донецька банда.
інша справа, що поки не бачу остаточної конфігурації опозиції і тому не голосую у голосувалці.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
"Наша Україна " у КОДі з самого початку. На обласному рівні , Голова обласної організації Партії є координатором КОДу, так що на рахунок об"єднання Ви просто не в курсі.
На рахунок запроданців - не хочу це зараз обговорювати з етичних міркувань, бо була підписана угода про взаємне непоборювання партнерів по КОДу і не у наших традиціях ці угоди порушувати.
Та й де більше багна....
Я працюватиму у будьякому разі на знищення бандитської влади, а там вже розберемося.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
1. если , всё-таки, НКН будут баллотироваться- за них,
2. если "нет"- "в сортах дерьма не разбираюсь" через весь бюллетень.
зомбированные, можете начинать плеваться фекалиями на вентиллятор.
жаль, что ФЗ объединились с Батькивщиной...
а шо такое "Громадянська Позиція"? - дайте инфо ссылки плиз, у кого есть.
этот опрос абсолютно не информативен, у основного лектората ,сейчас в Украине насчитывается 14 миллионов работающих при количестве пенсионеров 13,4 млн человек, совсем другие предпочтения
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks