Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 11 з 553 ПершаПерша ... 2345678910111213141516171819202161111511 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 201 по 220.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Stone, Таким как Вы хоть ТОМА доказательств приводи, Вы все равно будете кричать: РУССКИЙ ЭТО ПРИРОДНО! ЭТО НАШ ЯЗЫК! ДАЕШЬ РУССКИЙ!
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    1

Типово

Шановні представники російскої діаспори, якби ви зараз дискутували не з українцями, а, наприклад, з чеченськими патріотами, то, я впевнений, були б дещо обережнішими у висловлюваннях стосовно чеченської історі, культури, місця в світоврму історичному процесі.
    В старі часи українські патріоти також знали як себе поводити в таких випадках. Знайдеться і зараз "один козак на міліон".
    Щодо ідейних "русскоговорящих украинцев" - ці люди взагалі не мають морального права говорити від імені українського народу!

Слава Україні!

Дописів
    728

Типово

З мовчазного дозволу людини на ім'я Вадим, процитую її коментар до питання

.... якось, мій добрий знайомий, доречі москаль, відповів на запитання, чому москалі, та росіяни взагалі, так негативно відносяться до українців. Цетую: " Даже цыгане и жиды общаются на родном языке и прославляют свою нацию, а вы толко и делаете, что хаете свой язык, историю и народ. Так поступает только быдло! Вот к вам такое и отношение. Твой Днепропетровск, яркий пример. Для нас, вы все в Днепропетровске - украинцы. И толко единицы не стыдяться разговаривать по украински и прославляют свою нацию. К остальным переселенцам и перебежцам ,я уже говорил, как у нас относятся. Прежде чем оскаливаться на меня, хорошо подумай, стоит ли обижаться на зеркало!..."

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від Stone
    Отлично!!! Более того..ближе культур просто нет в природе как русская и украинская..они развивались и тянули друг друга параллельно!!!..Это правая и левая нога единого организма!!
    Якого організму?

Народи не можуть жити за правилами рік, бо менша ріка впадає в більшу і губить при цьому свої води і своє ім’я. Народи не можуть жити за правилами дерев, особливо тих, що ростуть одне біля одного. Адже менше дерево повинно викривляти стовбур, щоб з-під більшого досягнути до сонця. Народи повинні жити за правилами зоряних небес. Кожна зірка має свій простір і своє світло. І кожна потрібна не тільки для краси, а й для того, щоб людина могла орієнтуватися в космосі. Всі народи повинні світити, щоб людина могла орієнтуватися в безмірі людського духу. (с) Д. Павличко

А россійська культура в Україні, зокрема мова — це паразит для української, яка присосалася і сосе, сосе, сосе…

Между ног которого болтается непонятный рудимент в виде русско-украинского национализма..
    Рудімент? Рудімент — це те, що українці говорять россійською.

И че?..Це знищщило мову?..

Ви ще задаєте такі питання?

Якщо б німці виграли Другу Світову війну, і почали закривати россійські школи, палити россійські книгарні, книги россійських письменників, заперечувати вживати россійську мову в будь-яких державних закладах, почали заперечувати писати і друкувати россійською мовою книги... почали навчати россійських дітей німецькою мовою, усю технічну літературу писати німецькою, та в будь-яких дрібницях змушували вживати німецьку мову, то як Ви думаєте, як би це вплинуло на розвиток россійської мови, зокрема літератури, коли усі россіяни почали б говорити німецькою мовою і россіську практично не знали б? А якщо б це ще коїлось протягом сторіч? Россіяни забули б россійську мову років через 100, а українці протрималися ледве не 300, завдяки як певним обставинам, так і міцності і природності української мови для них. Россіяни забули б швидше, тому що вона для більшості россіян, навіть для усіх — не природна! Бо россіяни — це переважно представники фіноугорської групи народів.

Ты
    Не ТИ, а ВИ. Тикати будеш в себе у Московії, там так прийнято, а в нас прийнято звертатися до незнайомих людей на ВИ.

тогда на какой разговариваешь? Фантазер..
    В Россії я говорю виключно россійською, в Україні напів українською, напів россійською, але з часом все більше і більше українською. І це я такий свідомий, шо вивчив українську мову і намагаюся в Україні нею ще говорити, але решта — пересічні українці, її просто не знають, не можуть повноцінно нею спілкуватися, бо українці довгий час змушені були жити по Ваших, москальських, правилах, які українську мову гнобили, а українців руссифіковували.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Цитата Допис від Vedma
    Stone, Таким как Вы хоть ТОМА доказательств приводи, Вы все равно будете кричать: РУССКИЙ ЭТО ПРИРОДНО! ЭТО НАШ ЯЗЫК! ДАЕШЬ РУССКИЙ!
    Утверждала Ведьма.....НА РУССКОМ. Ай маладец!Весьма последоватеьная позиция....

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Дядя Гена,
    Весьма последоватеьная позиция....
    Будьте милосердны к жертве тоталитарного режима!

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

chief, пожалеть убогих? Мда,это богоугодное дело....

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від chief
    Дядя Гена,
    Весьма последоватеьная позиция....
    Будьте милосердны к жертве тоталитарного режима!
    Цитата Допис від Дядя Гена
    chief, пожалеть убогих? Мда,это богоугодное дело....
    На слова на форумі усі смиливі. А Ви прийдіть, та пожалійте…

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

глюк

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

l*****o, Милостыню ей подам. Могу и вам. Но не много....бо наглых нищих не люблю....

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Ведьма..дайте че нить почитать..а?..а то я никак не соображу..ладно там старики по русски разговаривают вокруг..так еще ж и их внуки на детский площадках по русски балакают вокруг ..в интернет подполье вон как гарячо..насмерть зубами..

Лучиано..ТЫ..ибо мое ВЫ Тебе придется заслужить..поскольку особого уважения Ты , мон корасон, не вызываешь..Вот и познакомились..
    Всем шампанского и танцы!! Вообще..на этом форуме..я пока заметил среди националистов только две персоны..последовательные, честные и вызывающие уважение..Которые реально заслужили мое уважение..Джмиль за честь и последовательность..поскольку он не только гундит по форуму..а реально что то пытается сделать..Ну и конечно Его сиятельство Остап-Сулейман-Берта-Мария-Бендер-бей ибн Левада..он лентяй..но у него прекрасные мозги и он сильный идеолог..Но такие люди способны строить..Пока так..остальные только создают шум..а про таких как Ты..моя знакомая недавно сказала следующее..под чем я пожалуй подпишусь..

Я люблю Украину и уважаю ее культуру, историю, я уважаю и ценю украинцев.
    Я - ненавижу и презираю националистов, горлопанов и тупиц, которых здесь пруд пруди и которые способны лишь на то, чтобы кричать на каждом углу: "Как мы хреново живем, а во на западе...", тем самым они лишь уничтожают и унижают свою страну, Украину. Они не имеют права называть себя украинцами. Для них еще названия цензурного не придумали...
    Один тот факт..что я реально, что то делаю для своей страны здесь и меня окружают прекрасные и замечательные люди..которых я искренне ценю..а ты трудишься на благо другой страны..и создаешь атмосферу ненависти по отношению к народу который тебя кормит..вызывает отвращение..Ты понял?

ДФ..Привет..Переходим сразу на Ты?..Я думаю Ты(Вы) не возражаешь, дружище.. ибо если бы мы общались в реале ..100 в гору..пожали бы руки друг-другу и перешли на твердое Ты..Уверяю это так..Держи КРАБА ..По поводу приведенных цифр..Никаких возражений..я даже не буду возражать и обсуждать критерии оценки..оставлю за собой право..как и Станк в начале этого длинного поста..брать цифры с потолка и оперировать ими..Для таких простых вещей существуют глаза..к примеру мой сын на 1\8 украинец не испытывает никахих коммуникативных проблем с соседской девочкой на 1\2 являющейся украинкой..вообще..ассимиляция наших народов..говорит об обратном..Кстати, господа гусары, у всех качество крови 100%..кровь не сворачивается?..Наши народы давно перемешались, как соль в крови мы растворились в этом мире..Это что ж получилось?..Что у испанцев и итальянцев в культуре больше общего?
    я говорил это..повторюсь..

Да..наш сосед много бузил..иногда проходил пьяный и гадил под дверью..однако и мы гадили под его дверью..Но дед нашего соседа спас моего деда, когда вытаскивал из окружения раненного, через линию фронта, под Киевом..отец нашего соседа..подставил плечо моему отцу и был настоящим другом..а сам сосед..сто раз отмазывал меня в детстве..подставляя свою жопу под ремень..
    а можно я на все не буду сразу отвечать..а то больно напоминает интервью..спс

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

l*****o, Милостыню ей подам. Могу и вам. Но не много....бо наглых нищих не люблю....
    А чому Ви вирішили, що я наглий і жербак. В Вас такі ассоціації з українцями, так Вас навчали? Так то Ви помилилися зі своїми асоціаціями, я сам можу Вам подпти, але москалям не подаю.

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від Stone
    Лучиано..ТЫ..ибо мое ВЫ Тебе придется заслужить..поскольку особого уважения Ты , мон корасон, не вызываешь..Вот и познакомились..
    Ну а в очі ти мені подібне зміг би сказати, га, піздабол форумний? Я, наприклад, все, що кажу на форумі, можу сказати і в очі.

Москалик недорізакний! Сказати це тобі в очі, га?

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Цитата Допис від l*****o
    А чому Ви вирішили, що я наглий і жербак. В Вас такі ассоціації з українцями, так Вас навчали? Так то Ви помилилися зі своїми асоціаціями, я сам можу Вам подпти, але москалям не подаю.
    Ладно,не плакай!...Я то приду и вас пожалею....
    Мало не покажеться!

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Москалик недорізакний! Сказати це тобі в очі, га?
    Велкам, дружище..смотрю заканчиваются аргументы, что поделаешь..я тож люблю прямоту

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від Stone
    Велкам, дружище..
    Телефон в Студію.

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Мало не покажеться!
    Люблю самовпевнених москаликів.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Цитата Допис від l*****o
    Мало не покажеться!
    Люблю самовпевнених москаликів.
    Это вам с такими замашками в Лигу сексуальных реформ. Не ко мне. Проходи....

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Я буду в Москве думаю недели через две..давно не был..да и друзей много..проведаю и тебя..910-1069718..сейчас выключен..давно не пополнял счет..почти год в Раше небыл..приеду включу..давай свой..
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Это вам с такими замашками в Лигу сексуальных реформ. Не ко мне. Проходи....
    Ось до чого приводить переклад з Української мови на россійську. В россійської ж і кохання і любов одним словом зветься, але ж я казав не про кохання, а про інше.

Хто про що.

Сторінка 11 з 553 ПершаПерша ... 2345678910111213141516171819202161111511 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті