Ага..яйца мешают..А як Ви думаєте, якщо б Другу Світову війну виграв би Гітлер, то скільки було б створено россійською мовою після цього великих людей?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ага..яйца мешают..А як Ви думаєте, якщо б Другу Світову війну виграв би Гітлер, то скільки було б створено россійською мовою після цього великих людей?
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
Йожик,Настолько популярно я думаю вряд ли кто нибудь разложил бы всё по полкам...........статус, официйнойи, видсотки, легион, эмбрион, танк...
Танк = в Первую мировую англичане изобрели танк. Это было секретное оружие. танки обшивались чтобы они были похожи на баки. И по документам они проходили как баки.
Танк = в переводе с Анг. = бак.
Так вот если вычленить эти все иностранные слова из украинского языка, то украинский останется на уровне Папуасского.
И бильш розвынэна мысля не уйдет дальше высказывания: Грыцько, запрягай волив, пойихалы по силь.![]()
Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..
Оъявление в газете: опытный хирург поможет плохому танцору........Допис від Stone
![]()
Stoner, ви просто обкурене хамло.Допис від Stone
Doomed to dam the rift
Across the shifting abyss
With her body and it’s gift
My filthy little secret
Я про москальське 5-те колесо, якщо не було Вам цього відразу зрозуміло. І не усі россіяни України з’являються цим 5-м колесом.Допис від Йожик
Ну что вы так сразу. Ну буквы перепутал сгоряча. Ну и что?.....Допис від ALNA
![]()
"У кого что боліт тот о том і говоріт"©Допис від Crack
Doomed to dam the rift
Across the shifting abyss
With her body and it’s gift
My filthy little secret
Москалі — яйця?Допис від Stone
![]()
Хочете сказати, що українську мову не нищили, і, м’яко кажучи, не гальмували її розвиток, як в часи «совка», так і в часи царської Россії?
Але незважаючи на це, в нас достатньо і письменників, і мова розвинювалася, так чи інакше.
Знавець суржику?Допис від Йожик
![]()
И надо же как перепуталДопис від Crack
![]()
Наша песТня хороша. Ты что считаешь что все кто разговаривают по английски к примеру в Австралии являются 5-м колесом Великобритании? Или ты считаешь что все должны ненавидеть Россию? Тогда они будут носить гордое звание 6-е колесо...........Допис від l*****o
![]()
«Розмовляти» перекладається на россійську швидше як «разговаривать», розмова — «разговор». Россійське «говорить» перекладається на українську, як «говорити». А аналогів слова «балакати» в россійській мові не існує — це розмовна форма слова «розмовляти».Допис від l*****o
Кто?..Лермонтов?..Пушкин?..Тургенев?..Есенин?..Бло к? продолжать?..сыграем в слова..я говорю два русских писателя..ты одного украинского...Хочете сказати, що українську мову не нищили, і, м’яко кажучи, не гальмували її розвиток, як в часи «совка», так і в часи царської Россії?
Але незважаючи на це, в нас достатньо і письменників, і мова розвинювалася, так чи інакше.![]()
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
5-та колона — це не ті, хто говорить россійською мовою — це трошки інше, здогадайся що саме.Допис від Crack
![]()
Вы случайно не знаете происхождение таких украинских слов, как, например, "кобзарь" и "гетьман"?Допис від Йожик
Неужели действительно от тюркского "кобыз" и немецкого "гауптман"?
Нищили інші люди, у Кремліні.Допис від Stone
Можна і навпаки, я почну...сыграем в слова..я говорю два русских писателя..ты одного украинского...![]()
Булгаков, Зощенко.![]()
l*****o,У австралийских аборигенов тоже есть писатели..........Але незважаючи на це, в нас достатньо і письменників, і мова розвинювалася, так чи інакше.![]()
Вай..Булгаков и Зощенко на мове писали? Я упал под стол!!!![]()
![]()
Точно..вспомнил!!..как же!! эти..ЯЙЦЯ, БИЛА ГВАРДИЯ, МАСТЕР ТА МАРГАРИТКА ..точняк!!..я все это на мове и читал..зощенко просто пацан рядом с тобой
![]()
l*****o,Т.е. для того что бы не удостоиться звания 5-го колеса, нужно ненавидеть москалей, ходить в вышиванке и шароварах, отрастить чуб и регулярно исполнять гопак?...........5-та колона — це не ті, хто говорить россійською мовою — це трошки інше, здогадайся що саме.![]()
l*****o,Так ты там сидишь заваленный яйцами?.........Москалі — яйця?![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks