Headoff, очень умно![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Можливо, якби не Ви, то...Допис від Dzhmil
Цілком згоден.Допис від Dzhmil
Це Ваше право -- розмовляти тією мовою, котра Вам більш рідна, але і Ви зрозумійте мене -- я виріс у середовищі російськомовних людей. Я цілком розумію, що людину ніхто не може примусити розмовляти нерідною мовою.Допис від Dzhmil
Адже, якщо Ви вимагаєте права розмовляти рідною мовою та вважаєте це "благою справою", то це добра справа, а якщо людина виросла у іншомовному середовищі, то це змоскалений колабораціонист? Знов славнозвісні "подвійні стандарти"?
Ось, наприклад, під час моєї командировки до Києва я якось незамітно для себе почав розмовляти українською... і нічого.
Демагогія???Допис від Dzhmil
![]()
Ви не взяли до уваги реакцію людей на ваші вислови (див. вище по темі). Не всім подобається думка, що він "змоскалізований у квадраті нащадок зрусифікованих хохлів".
Взагалі, Ваш вислів я не можу характеризувати якось по іншому, ніж глибоко образливий для усіх російськомовних форумчан. Якщо Ви попросите вибачення, то це тільки додасть Вам балів.
І ще я дуже Вам вдячний за те, що не назвали мене "виродком"А ще звертаєтесь на "ви", хоч і з маленької літери
![]()
З повагою до Вас
базара нема ....я вобще крутойHeadoff, очень умно![]()
Nexn for all
мне только не понятно - якого біса так забагато триндунів про високе
і жодного хочь малесенького діяча
набридли москали - выйди и замочи....можеть и тебя замочат...
и попустит всех
Headoff, Для того и говорят про высокое, потому что копаться в грязи и так много ума не надо. Грязь доступна
Разговор шел с самого начала не о "москалях", а о книгах... как-то об этом подзабыли...
ИТАААК..............
(или)
А Я ВОТ ПРОЧИТАЛ............... и мне [понравилось/не понравилось]...............
А я прочитав книжку із серії "Бережіть ліси! Вони нам ще згодяться!"Допис від Sergei
![]()
Добрий вечір вам, малятка - любі хлопчики й дівчатка!
to serqei
а еще вместо девушки можно дружить с рукой
и там рассказы себе придумывать эротического содержания![]()
Headoff, а это вообще к чему?Если дружба с рукой вызывает у вас такие переживания, то мне больше нечего Вам сказать. Я закрыл разговор про языки (во всяком случае в этой ветке его поднимать уже не буду, это не та тема). И если Вам хочется пофлудить, то вперед, общественных чатов много, там есть комнаты с желающими поругаться.
А вообще я знаю какую книгу Вам рекомендовать -- "Как правильно шутить"![]()
Ось, нещодавно прочитав книгу Дж. Оруелла "1984".
А згодом знайшов ще і фільм.
Враження дуже важке.
[quote="neznayka"]Хто читав "Всемогутні дурні" - нагадайте мені автора, будь ласка![]()
Бердник Олесь (Александр) Павлович
1968 – (Всемогутні дурнi)
"Похороните меня за плинтусом" - весело и не глупо.
"Устрицы под дождем" - неплохо.
"Пламя над бездной" - вся фантастика после этой книги кажется ерундой, кроме:
"Автостопом по галактике" (+продоллжения) - глупо и умно. Весело
Смеется тот, кто смеется без последствий.
Пока на море была---
У.Эко "Маятник Фуко"
Д.Фаулз " Коллекционер"
"Записки у изголовья" и сборник Акутагава что то не читаются, начала уже давненько, наверное, состояние не созерцательное
Сьогодні нарешті повернули мені Подеревлянського.
Добрий вечір вам, малятка - любі хлопчики й дівчатка!
М.П.Бок (Столыпина) "Воспоминания об отце, П.А.Столыпине".
Люблю Жизнь. За всё.
Рекомендую Всеволода Овчинникова: "Ветка сакуры" и "Корни дуба". Спасибо скажете - даже не сомневаюсь! )
Легче один раз родить, чем каждый день бриться!
Карлос Руис Сафон "Тень ветра" -- рекомендую
Танцюйте так, ніби вас ніхто не бачить!
Співайте так, ніби вас ніхто не чує!
Кохайте так, ніби вас ніхто ніколи не ображав!
Живіть так, як хочете!
Стругацкие "Хромая судьба" - класс!
https://www.instagram.com/aleksandrovanewborn/ фотографирую самых маленьких малышей от 5 до 14 дней
Sergei,Читал... потрясающая книга !!!! Однако ещё раз я её пока перечитывать не буду... тяжёлая штука... особенно сильно торкает если ещё прочитаешь ферму животных и вкуришься что всё в реальности произошло именно так как Оруел в ферме животных писал...нещодавно прочитав книгу Дж. Оруелла "1984".
Враження дуже важке.
В жизни всегда есть место Пофигу!
---------------------------------------------------------
сниму музыкальный клип
Да, "Ветка сакуры" хорошая книга, 2 раза читала, все по полочкам расставляет, познавательно
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks